Multumesc frumos baieti ,Facem si un jurnal de bord in curand Florine la urmatoarea daca vin am sa incerc sa l iau cu mine sau eventual sa l plasez la un coleg brasovean, evident daca e si el de acord
Sa stiti ca eu chiar i-am sugerat si a zis ca daca nu are treaba o sa vina. Dar nah am zis ca daca nu e lumea de acord sa nu il incurc pe om. Asteptam urmatoarea ca la Baia Mare Brasovul sta acasa
Cum sa nu te vrea??? Nu am mai discutat noi si am zis ca trecem prin BV si te luam? Din Bucuresti o sa fim ceva masini si sper ca vom merge organizat la fel ca la Cheile Gradistei. Vii cu noi!
Pai deocamdata nu vreau sa incurc pe nimeni si nimic de aceea nici nu am rezervat camera sau sa tin locul ocupat in defavoarea cuiva ce vrea 100% sa vina. Dar daca ma ambitionezi vin cu siguranta. Sa vedem ce o sa fie. P.S. Flow ai grija de masina
Categoric. Imi face placere sa va insotesc la intalniri. Chiar ieri am dat comanda de noua aparatura. O zi frumoasa.
Avand in vedere ca s a incalzit putin vremea asta mica a primit 4 cauciuri noi dupa care am puj rotile de vara sus Pirelli p0 ceva mai late decat ce am avut inainte 245 35 18 Scutara rau inainte acum scutura si mai rau dar sta mult mai bine pe sosea si are un raspuns mai bun al directiei E la limita sa nu atinga in aripi , tre sa uit la a mai merge mai mult de 2 insi in masina
scuturatu ca si scuturatu dar trebe sa ai si tupeu sa iti pui 35 in romania la ce cratere sunt...bafta sa nu le nimeresti ca ii pacat de jante
De o buna bucata de vreme am avut doar masini joase cu jante mari si balonul mic la cauciuc Stiu ca nu e cea mai buna solutie in romania dar totusi asta nu ma impiedica sa continui Ne descurcam cu ce avem, masina merita sa primeasca rotile astea chiar daca va avea de suferit pe alte parti, in viziunea mea astea sunt singurele roti si singura dimensiune cu care as vedea o
Flow zapada are aproape jumatate de metru la mine. Tu ce faci ti-ai luat platforma si o tragi cu Jeepul ?? Ce ti-am zis eu ca vine iarna!!!
Stiam ca iarna inca nu s a terminat si va mai avea cel putin o ultima rabufnire Am cumparat cauciucurile si eram tare curios avand in vedere ca erau mai late decat cele care le am avut vara trecuta sa vad daca o sa mi atinga Daca tot le am pus sus vor ramane acolo pt ca oricum zapada asta nu va tine mult Pana atunci ne dam cu jeep ul , fara platforma banuiesc ca stiu deja cei care ma cunosc ca sunt amandoua ale mele nu tre neaparat sa le vada impreuna
Arata beton, sa ai parte de ele si eu dupa ce vin de la Cavnic trec din nou pe 18, am vrut de sapt. asta, dar bine ca am mai asteptat.
Multumesc frumos , si eu as mai fi asteptat dar datorita imprejurarilor au ajuns pe masina si chiar nu mai avea rost sa le mai dau jos Distractie placuta la cavnic atat pentru tine cat si pt restul colegilor
La ultimul concurs de indemanare :D http://www.youtube.com/watch?v=kybI3lvyN6U Mult fum de tristete ca n am AWD :D Pana una alta merge si cu tractiune fata :D
Si din alt unghi : http://www.youtube.com/watch?v=8QoiLMlsYBI&feature=player_embedded Felicitari pt premiul obtinut. Cea mai spectaculoasa evolutie
Felicitari si din partea mea!!! Multi nici cu tractiune spate nu pot face ce ai facut tu acolo cu tractiune pe fata! La inceput nu stiam ce-s cu rotile alea pe spate...