De unde atatea fete ovidiule? Nu este nici folie nici vopsea, este un kit complet dintr un material gros(cca 3-4mm) si elastic complet pt a4 care se aplica peste toate cele care le vezi in poze. Imposibil de rupt zgariat dezlipit sau alte cele, e foarte profi si sunt super multumit ca mai lumineaza putin masina, mai deschide bordul, iti da senzatia ca e mai vioi.
Multumesc frumos in numele meu si in numele fotografului. Intre timp am comandat stopurile astea pt iarna asa Revin cu poze cu ele pe masina in momentul in care le am si le montez.
Sunt primele stopuri de B5 care mai arata cumva, de obicei ochii de pisica sunt rotunzi si arata urat pe stopurile alea... in sfarsit sunt liniare. Scumpe rau... ?
Si mie mi au placut in primul rand pentru ca nu sunt asa comune. Sunt si putin mai fumurii si dau un aer mai misterios asa sa spunem Nu au fost scumpe deloc, chiar mai ieftine decat le am luat pe primele la vremea respectiva.
Sunt chiar faine si o sa dea bine cel mai bine pe masina ta (nu merge pe orice culoare, la Ovi nu ar merge de loc!) Ce-mi place si mie este ca ledurile sunt in linie...spor la treaba si poze dupa ce le montezi!
Ca si parere personala live arata mult mai bine ca in poze. Contrastul alb negru pune culoarea masinii in evidenta. Oricum le am si pe cele vechi(tot cu led) le pot pune oricand inapoi, desi sincer nu cred ca am sa o fac.
Mie tocmai de asta nu-mi place;spre exemplu,eu am masina culoare inchisa si da bine cu faruri,stopuri inchise la culoare,la tine fiind culoare deschisa,mai bine pastrezi sa fie totul in ton cu culoarea.Dar asta e parere personala,imp e sa te simti tu bine
Domnu' Durche La Multi Ani Cam scump la vedere. Mie imi place,dar mai important e sa iti placa tie Sa ai grija de ea & drive safe
La multi ani cata! Live o sa ti placa si mai mult Ne vedem cata dar daca nu sunt invitat de aia sunt scump la vedre
Chiar imi plac, si ziua cand bate lumina in ele sunt chiar vizibil mai deschise, nopatea se mai inchid dar o data cu ele si culoarea masinii. Se integreaza bine, nu sunt tipatoare, ba chiar cand le vezi live pare ca masina asa a venit din fabrica cu ele
Florine, daca tie iti plac atunci aia conteaza. Am gasit si eu modelul asta,ale tale sunt marca FK? Ai probleme cu aburirea?
Care le am dat jos sunt fk, astea ce le am pus sus sunt in pro. Probleme cu aburirea nu prea, mai mult la faruri, dar le am lasat si pe alea cu capacele scoase si am scapat de toate problemele. Oricum numai dupa ce ieseam cu ea de la spalatorie aveam probleme de genu, in rest de capul lor nu faceau figuri. Oricum acum nu mai sunt probleme.