Daca te referi la capacele din spate, nu stiu daca e o idee buna, mai ales pentru ca va intra mult praf in faruri, in cateva luni va trebui sa desfaci faru ca sa-l stergi pe intrerior.
Da, la capacele din spatele becurilor ma refer. Idee buna sau nu eu le am desfacut, nu complet, doar un pic cat sa respire. Sunt deja de mai bine de un an asa si sunt inca curate in interior (o fi mai putin praf la brasov )
Deci am zis bine;ca faci cu actuala,ca ai pus mult suflet si pt ea,ar fi pacat sa o dai....Btw,felicitari pt noua achizitie si sa-ti aduca numai satisfactii
Asta alba nu se va vinde niciodata, si daca va venii vremea sa nu mai am nevoie de ea (desi mai e mult pana atunci), nu o voi da. Ramane la mine, la copii, la nepoti etc, multumesc de urari.
Felicitari pentru noua achizitie, sa stapanesti sanatos herghelia! Fa-i o sedinta foto. Ce planuri ai cu ea, intentionezi sa-i aduci ceva modificari?
Multumesc frumos. O sa i fac cat de curand cateva poze decente. Momentan i am pus roti noi (cele din poza), si ceva stilizari. Nu se pot numi modificari. Tre sa mi revin financiar in primul rand, si n al doilea rand va trebui sa i acord importanta celeilalte pasiuni si anume off roadul pe care am neglijat o in ultima vreme (am si acolo ceva planuri cu motorizari de varf ) In concluzie doar ceva poze mai decente si o prezentare mai ampla, mai mult poate pe viitor.
Zgarcit ca de obicei Florinel al nostru Auzisem un zvon insa nu mi-ai confirmat nimic cand am discutat Sa o stapanesti sanatos si astept sa apari cu ea la intalnire cu rezervorul plin
Multumesc frumos. Detalii : 2.7 Biturbo V6 Quattro 265 CP Modelul facelift, fabricatie 99 Momentan doar ceva cosmetizare si noile roti pe 18 rs4 negre surori cu cele de pe asta alba (am constatat ca s cam conservatorist ) Poze mai decente in curand.
hopa !!! se mareste parcul clubului cu inca un s4... nice nu ma pot abtine sa nu zambesc... atata timp ai cautat o bara de s4 ca pana la urma ti-ai luat toata masina "prietenii stiu de ce"