A4 1.8 T Quattro 2005

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de Epic, 14 Iun 2008.

1. Epic

Epic 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 1.8 T quattro 2005
    opium..e posibil.. stau in zona. parca dupa meci am venit de pe vacaresti spre nitu vasile. deci e posibil sa ma fi vazut la intersectia cu oltenitei.
    oricum, te-am vazut si eu in seara asta, pe la 22, pe vacaresti-nitu vasile. cred ca ai facut dreapta pe secuilor, ca am trecut in fata si nu te-am mai vazut. am retinut nr de inmatriculare si am intrat acu p forum sa vad daca tu esti :))
    suntem vecini?

tatuatu.. a mea a avut stock 163. 197 are dupa resoftare. stiu ca sunt si modele de 190, pe langa cele de 150 si 163. parca alea sunt mai intalnite pe cabrio..nu mai stiu

oricum..sper ca o sa ma mai bucur de ea..azi mi-a venit scrisoare acasa..sa comunic numele pers care a condus masina in data de x in buc. cat m-am chinuit sa imi aduc aminte ce-am facut in ziua aia..pana la urma cred ca e amenda, ca am lasat masina la piata unirii 1, in statia de autobuz, la gogoasa infuriata(eu sunt f riguros cu parcarile, n-o las nicaieri daca nu pare ok.. mai bine ma invart 5min pana gasesc loc. insa acolo stiam ca se parcheaza de mult fara probleme).
    acum nu stiu sigur daca e asta.. sper sa nu fie altceva..de carnet. acum, de cand nu-ti mai spun astia ce-ai facut pana nu comunici numele persoanei care a condus, n-am de unde sa stiu.
    cred ca pana la urma o sa mearga altcineva la udriste, just in case.
    a luat careva din voi amenda pt parcare in locul mentionat mai sus?

2. taz

taz Banned

Locație:
    Sadr al Yusufiyah
    Masina:
    Audi A4 B6 S-line 2.5 V6 TDI quattro, fost -132 KW 180 CP actualmente 151 KW 205 CP
    vin aproape in fiecare seara la un bun prieten in zona aia...
    alalta-seara m-am luat la o mica intrecere cu un audi care semana cu al tau...
    nu stiu ce era, 2-0 benzina sau 1.8...
    oricum doar pana la a 3 a l-am tinut in spate, apoi s-a dus nene...
    deh, benzinarele astea...

3. Bestie

Bestie 5th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B6 1.9 TDI Quattro AVF 2003
    180 CP nu 190 CP :)

Mai sunt si de 209 si de 225 dar nu pe A4

4. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    anul trecut am condus masina prietenului A4 1.8t quattro S-line 190 caluti din fabrica;) iar cel mai mare motor de pe a4 3.2FSI quattro,si tot pe a4 2.0lT-TFSI cu 200cp toate fabricatie 2005 benzina cred ca esti putin dezinformat cu motorizarile de pe A4

Ultima editare: 29 Aug 2008
  5. Bestie

Bestie 5th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    M-am documentat un pic si am aflat ca pe S-Line intr-adevar a fost motorizare de 190 CP. Dar pe modelele normale cum era...?

Legat de faptul ca exista si 3.2 si 2.0 stiu ca si ele s-au pus pe A4, dar eu ma refeream la cele de 1.8.

Ultima editare: 29 Aug 2008
  6. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    uite ce ai spus ca pe A4 nu este motorizarea de 200cp(2.0L TFSI) si nu 209, iar cei 225 cp vin de la motorul 3,2 FSI quattro:friends::beerchug:

7. Bestie

Bestie 5th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Pai da, dar cum am zis si mai sus, ma refeream la cele de 1.8. Nu la 2.0 sau la 3.2

Oricum, pana la urma, s-a inteles despre ce era vorba... :beerchug:

8. Epic

Epic 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 1.8 T quattro 2005
    s-a dovedit a fi amenda pt parcare :D am scapat usor

opium, sigur nu eram eu...am mers incet in ziua aia..nu m-am dat cu nimeni..:D
    apropo de asta..sunt curios cam care e diferenta de acceleratie intre 2.5 de 180 si 1.8 t de 163. eu intre astea doua am oscilat cand mi-am cautat a4.

Distribuie pagina asta