1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4, 1.9 Tdi DOT

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de ovidiutm, 9 Dec 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    nu masina , grila veche :p

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Cornel, sincer n-as fi schimbat arcurile daca nu se rupea unul. Si da, jantele urmeaza la primavara... alti bani, alta distractie.:ohmy:
    Da Cosmin, masina se vinde cand am o oferta demna de luat in seama. ;)

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Las ca n-o sa-ti para rau cu rcurile,garantat;dupa ce pui si niste jante frumoase de 16 cu cauciucuri de 215,nu 205,garantat o sa fii suuuuupermultumit;trust me;)

4. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Apropo, uite ce am gasit in timp ce cautam site-ul cu banda aia de eleron de care ai intrebat in topicul baiatului din Arad (am postat acolo un link unde au asa ceva).....dar cica este pentru modelele 00-01, cred ca este pentru Cristi, cele cu facelift, asa scria acolo. Nu am postat acuma sa te zgarii pe ochi:) Sunt JOM parca

5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Stai linistit ca nu ma zgarii, m-am obisnuit cu ale mele si mai mult, sunt convins ca ledurile din actualele mele faruri sunt mai bune decat din astea. "Calitatea" zic eu ca e aceeasi, chit ca e JOM. ;) Cat despre eleron, partea superioara si liniile unde ar veni lipit sunt identice si la facelift si la nonfacelift.

6. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Da, la eleron stiu, eu ziceam de far ca e de facelift, dar eleronul merge la orice B5. Mie sincer nu-mi plac eleroanele astea "M", nu mi-as pune, eventual am vazut tot ceva de genul asta dar nu din cauciuc cum sunt astea, sunt din ABS sau fibra nu mai stiu, este mai ok...si treaba cu lipitul lor cu banda dublu adeziva, mi se pare...ieftina:)

7. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu sunt poze pe site-ul ala la eleroanele de B5... :( Eu vad un avantaj ca sunt de cauciuc si nu de ABS... in fine, oricum, nu e graba cu asta.
    Urmatoarea cheltuiala va fi un set de jante pe 16'' + 4 cauciucuri de vara.

8. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Misto farurile;)...sa imi dai un link karol.

9. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
  10. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Pentru inceput tin sa iti spun ca apreciez munca si pasiunea care o ai pentru masina si iti urez sa o folosesti cat mai mult astfel incat sa iti aduca cat mai multe satisfactii.

Referitor la vopsirea ramei iti propun o rezolvare mai buna, zic eu, pe care am vazut ca a-ti discutat-o si anume folierea. Eu asa am procedat. Am dat rama jos si am fost la un centru de folieri auto si asa am rama negru mat si de 4 luni sta bine mersi si la ghiata si la spalatorie si in orice conditii. Sa stii ca la colturi un om priceput poate sa o faca de nu iti dai seama. Deci nu sunt probleme cu aspect urat la colturi.

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Rotitza, multumesc de vorbele frumoase dar si de ideea cu infolierea. Sa stii insa ca ma hotarasem sa o infoliez de vreo luna dar nu ma pot hotara daca sa o fac negru mat sau carbon look. Sper sa ma hotarasc pana la primavara. ;)

Si inca o piesa noua...

Ultima editare: 12 Ian 2010
  12. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Masina mea a contactat gripa porcina... am facut-o ca porcu' aseara! :happy:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

13. OvyBj

OvyBj Silver Member

Locație:
    Blaj/Sibiu
    Masina:
    Audi 80 b3 '91 1.6 cod PP 51kw
    Saraca de ea:notme: meriti :asskicking: pentru starea in care a ajuns:p da pe unde ai bagat-o de chiar in halul asta??:wtf:

14. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    I-am vorbit murdar! :)
    A mers numai pe asfalt de la Timisoara pana la Oradea si retur iar cum se chinuia sa ninga, s-a udat asfaltul si cum Romania e o tara curata... pot sa spun ca in 400 km a trebuit sa opresc de 4 ori sa sterg farurile pentru ca nu mai vedeam nimic...
    I-am facut poze si murdara ca ma gandeam ca v-ati saturat sa o vedeti tot curata. :p

15. OvyBj

OvyBj Silver Member

Locație:
    Blaj/Sibiu
    Masina:
    Audi 80 b3 '91 1.6 cod PP 51kw
    Trebuia sa ma gandesc ca e din cauza iubitei noastre tari:p am patit si eu ceva de genul dar ploua atunci....dadeam cu solutie de parbriz din 5 in 5 minute....la un drum de 80 km am folosit cam 2-3 litrii de solutie! sper sa isi revina cat de curand la formele si culoarea tenului originale!

16. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nu ti-a crapat obiectivul??

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Acum aprox o luna am promis niste poze cu before si after la suspensii. Asa arata masina cu arcurile stock:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Cu arcurile sport garda la sol e mai mica cu circa 3 cm pe fata si 3,5 cm pe spate. Masina are deja 1600 km cu aceste arcuri si se comporta exemplar.

[​IMG] [​IMG]

N-am rezistat si am facut niste poze cu telefonul (am uitat sa fac din lateral dar puteti vedea mai sus in postul #252):
    [​IMG] [​IMG]

Incercasem sa pun leduri pe stopuri in dreptul luminilor de mers inapoi dar desi se vede frumos (cu al treilea tip de layout) eu nu vad nimic in spate, asadar ca aspect sunt mai ok, practic nu vad nimic.

Acum atentia mea se indreapta spre rama grilei vechi, am inceput sa dau jos vopseaua si ma pregatesc sa o imbrac in folie de carbon:

Ultima editare: 23 Ian 2010
  18. Stanley

Stanley 3rd Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi b4 Cabriolet 2.0E
    abia astept sa vad cum o sa arate grila!
    Spor la treaba!:p

19. Emy_

Emy_ Silver Member

Locație:
    Mangalia
    Masina:
    Fosta ADR 1.8i 125Cp ; prezentele 1.9 AFN + 2.0 CBAB
    Prea tare...:arco:
    Nu stiu daca s-a mai pus intrebarea,dar sunt prea multe pg de citit...Pentru acel "bad boy look" este necesar un kit special pentru a-l suda sau tabla oarecare si un tinichiger bun?

20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ideal ar trebui un kit dar se poate face si din tabla mai groasa care sa nu se deformeze, se sudeaza in puncte si se foloseste fibra de sticla si chit.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta