1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4, 1.9 Tdi DOT

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de ovidiutm, 9 Dec 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Senzorii sunt pe cablu sau wireless?Au si monitor sau doar semnal audio?

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Senzorii sunt pe cablu si au si monitor care arata si partea in care ma apropii de un obstacol - se vede pe cutie displayul. Si ca sfat, nu iti lua niciodata wireless ca nu sunt buni de nimic.

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Prea tarziu,ai mei sunt wireless :) si intr-adevar,au un raspuns intarziat,dar daca dai incet cu spatele,isi fac treaba.

4. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Aha... deci ai tai sunt wireless. Eu credeam ca sunt pe fir... si m-am gandit ca merg cu intarziere ca sunt prosti facuti. Si mai exista un sistem, fara sa gauresti bara dar si asta e praf cand incepe ploaia, da alarme false. Cei mai buni senzori sunt tot cei cu fir, motiv pentru care mi-am luat si eu pe fir.

5. Christy

Christy 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi a6 C7 3.0 Bitdi 313ps
    Spoiler-ul de cupra l-ai luat de nou ? Si ce pret te-a ajuns ? Mc

6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Da, nou de la reprezentanta Seat, 170 ron. Montajul l-am facut eu cu inca un prieten. Azi am mai montat la un coleg de forum pe un A3, acelasi spoiler.

7. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    mi-ai luat-o inainte cu senzorii Valeo,insa bine ai facut!La primavara schimb bara cu una de S4 pregatita pentru senzori.Cum senzorii valeo nu s-au potrivit la diametru pe bara ta,sigur nu merg nici pe cea de S.Mai raman cei de la Directed,care par mai mari putin.Oricum,sa vina primavara ca de adaptat senzori nu mi-e frica.Astept impresii legate de functionarea lor

8. Samy.

Samy. Gold Member

Locație:
    Argeș
    Masina:
    A4 avant 1.8T AJL 180Hp, Golf4 2.0i AQY 115Hp
    Eu la aveo am avut montati senzor de parcare fara gaurire(inductiv). Este cea mai mare porcarie pe care am vazut-o. Imi bipaiau la 30 cm daca mergem incet sau cand loveam daca mergeam mai tare. Apoi am montat unii cu fir luati din hipermarket la 100 ron si sunt foarte prosti si astia. Au timp mare de raspuns la distante mai mari(0.5-1.9m).
    La audi insa am uni wireless pe care am dat vreo 3.5 mil acum un an si jumatate, dar acestia merg super, au un timp de raspuns foarte bun, iar bateria la display am inlocuit-o o singura data pana acum.
    Merg de la 2 metri pana la 0.3 fata de senzor, dar la mine sunt montati pe fusta inferioara neagra a barii, care este mai in interior fata de partea vopsita, si imi spune sa ma opresc la cca 15 cm

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pai in fusta vin si la mine ca mi-am cumparat fusta de facelift cu gauri pentru senzori. Din contra, fusta vine cu alta linie, e mai iesita in exterior (e mai agresiva) si singura problema la specificatiile senzorilor AM este cea ca senzorii aftermarket cer o inaltime de la 45 la 65 cm iar fusta oem de b5 are gauri la 39 cm, cu arcuri sport.

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Asadar, m-am apucat de treaba, o sa pun si codurile de la piese aici ca sa stiti ce sa cumparati, cei care dorita sa va apucati de adus un upgrade la masina voastra.
    - achizitionat bara de facelift + fusta noua pentru senzori + senzori Valeo montati in ea, toate vopsite integral
    - gasit loc ferit de ploaie
    - ideal o mica suspendare a spatelui
    - poze pentru a vedea evolutia
    Imi cer scuze, masina era mizerabila dupa un drum de Germania iar pentru 2500 km facuti prin zapada, zic eu ca arata binisor. ;)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

-la naiba, m-a luat valul si am pozat-o si in fata: :p

[​IMG] [​IMG]

- demontare bara, izolare toba finala (m-am tot frecat de ea):

[​IMG] [​IMG]

-se inlocuieste suportul de nonfacelift cu unul de facelift:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

- suport spate stanga de facelift, cod 8D5 807 571 AA
    - suport spate dreapta de facelift, cod 8D5 807 572 AA

-se repeta figura si pe partea dreapta:

- daca v-ati uitat atent, suportii de faceft necesita inca o prindere suplimentara in 4 puncte fata de 3 puncte pentru fiecare parte, asadar 2 cleme mama si 2 suruburi ce se infileteaza in ele:

- cleme mama, cod 443 807 300 A
    - suruburi, cod N9C 767 6C2

Se demonteaza fusta normala de pe bara si se monteaza fusta prevazuta cu senzori de parcare.
    Cod fusta: 8D5 807 521 AE 3FZ

Asta e diferenta intre fuste, in special in lateral unde senzorii montati pe o fusta normala vor bate in jos si vor da o gramada de alarme false:

[​IMG] [​IMG]

Specific ca fusta de facelift nu se potriveste pe bara de nonfacelift, intrucat clemele de prindere intre cele 2, sunt decalate!
    Lipsesc pozele pentru cablaj display pana pana pe consola centrala si spre zona din spate, repectiv display-unitate, unitate-senzori si alimentare. Era tarziu si se facea deja noapte asa ca m-am grabit sa nu se inchida la non-stop.
    O sa revin cu alte poze dar deocamdata cam asa arata produsul finit:

Ultima editare: 28 Dec 2011
  11. Cy_Russ

Cy_Russ 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Arata bestial,
    Felicitari si la mai multe :)
    Sunt foarte curios de 2 lucruri: Unde ai montat display-ul de la senzori si ce ai rezolvat in tarile straine pe unde ai umblat
    Inca odata felicitari sa te bucuri de ea si toti idiotii care nu sunt atenti la stopurile care se aprind in fata lor, sa te ocoleasca :p

12. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Felicitari.
    S-a schimbat in f bine si spatele masinii. Excelenta treaba cu senzorii.

Sa iti beep-aie sanatosi :salute:

13. Samy.

Samy. Gold Member

Locație:
    Argeș
    Masina:
    A4 avant 1.8T AJL 180Hp, Golf4 2.0i AQY 115Hp
    Te conectezi pe displayul din BC sau au display independent?

14. sorin.crisan

sorin.crisan 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara / Deva
    Masina:
    (ex) Audi A4 B5 1.9 TDI-PD AJM 2001
    arata super masina,am vazut-o si in seara asta in trafic ;)

15. nightwish07

nightwish07 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    1.6
    bv

felicitari pt toate "nebuniile" tale :D succes incontinuare

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Multumesc.
    Cy Russ, am facut 4000 km in ultimile 6 zile atat in Germania cat si un drum de Constanta. Nu am gasit nimic care sa ma faca sa cumpar ceva. Pe ce am pus ochii in germania s-a dat cu o seara inainte de a pleca. Practic, din gama Audi nu prea mai am ce sa aleg la momentul de fata asa ca o sa ma reorietez catre alta marca.
    Locatia displayului o sa o pozez, desi nu sunt inca convins ca o sa o las acolo.
    Samy, displayul de la bc nu stie cand sa bipuie si nici nu stie afisa metric sau, cum stie al meu display, sa afiseze in care parte se afla obstacolul. Asadar am display separat cu buzzer integrat.
    sorin.crisan, masina e nespalata de sambata trecuta si dupa cati km am facut, zapada, ploi si noroi arata cam urat, dar mersi. ;)
    Voi reveni cu poze imediat ce apuc sa spal si masina.

17. Veveritzubrowneyes

Veveritzubrowneyes 1st Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    A4 B7 Avant 1,9 Tdi, BRB, 116 ps, 6S. 2008
    Ovi o sa mai ai timp sa inscri "noua" achizite,la Alba trebuie sa faci crima dubla sa mai prinzi un loc la R.A.R pana la sfarsitul anului,arata brici bara pe masina salutari si spor la "vanatoare"

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Mersi, mersi.
    Cat despre programarile la RAR, ma descurc. ;)

19. danysxx

danysxx 2nd Gear Member

Locație:
    tecuci
    Masina:
    audi a 4 b5 1997 ADR 125 cai
    faina

a iesit super fain bara spate.. ma interesa de unde ai luat senzorii, lasami pm de unde iai luat, si daca isi fac treaba,esti multumit de ei ?

20. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ovi,incet-incet,ai un facelift :)
    Arata fain;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta