1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4, 1.9 Tdi DOT

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de ovidiutm, 9 Dec 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Depinde cati lumeni au actualele.Sunt leduri smd de 5mm tot cu 3 cipuri(banuiesc ca ai cu 3,nu cu 1) de 50 de lumeni(cumparativ cu 10 cat au cele normale),sau leduri de 1W,3W...etc.Problema este ca se incalzesc destul de rau(daca alimentezi fulll power un led de 1W topesti farul),insa daca le alimentezi la 60% ajung doar la o temperatura de bun simt.Ideal este sa pui si un radiator de aluminiu in spatele lor.Acum culoarea : le-am testat pe toate si rar gasesti un led de peste 10 lumeni cu o culoare apropiata de alb(ma refer la ledurile Low cost,nu vorbim de leduri de peste 100 lei bucata).Il pot intreba pe baiatul de la care iau eu leduri,el se ocupa de iluminari cladiri si nu numai si are leduri de calitate maxima(osram,Cree...etc),poate imi recomanda ceva ok,la un pret bun.
    Le: acum am vazut 3000mcd,deci 10 lumeni.Poti incerca varianta de 50 lumeni,alimentate ok,iti dau 30 de lumeni fara probleme mari cu temperatura(tot e de 3 ori mai multa lumina)

Ultima editare: 24 Ian 2011
  2. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Da, am vazut si eu ledurile astea din poza, cand le-am luat pe ale mele astea nu erau. M-am si gandit sa iau 20 de buc sa le schimb pe astea de acuma. Hai ca nu mai poluez topicul lui Ovi, iti trimit un PM.

3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Carol, smd-uri ca in poza lui Catalin le am la plafoniera si un singur smd are 50 lumeni. Luminile de citit au 4x2=8, 8x50 lumeni = 400 lumeni numai din luminile de citit.
    Apoi, pe mijloc vin 2 placi cu cate 9 smd-uri identice, asta inseamna 9x2=18, 18x50 lumeni = 900 lumeni. Facand un calcul, se pare ca am gresit cand am afirmat ca am 1700 lumeni, am ajuns la 1300 lumeni. Desi, inca astept sa primesc si sa montez o placa cu 9 smd-uri, te asigur ca lumina este puternica.
    Acum, recomandarea mea e sa nu mai umbli la faruri daca tot sunt inchise si nici nu ai treaba sa se abureasca. Sunt aceleasi nuante, bat ok cand e pe intunecate afara iar ca sa te apropii de ce e oem pe Audi, mai ai mult. Cele originale sunt de 3w bucata si sunt si poztionate astfel incat sa reflecte bine toata suprafata oalei din jurul smd-ului.

TM69FAB, nu stiu daca sunt mai ieftine sau nu la colegul nostru, stiu ca face si reducere pentru membrii forumului, dar ca sa iti faci o idee eu am dat pe ele 130 ron.

4. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Stiu ce zici Ovi, oricum nu as desface farul, le scot prin spate, ma deranjeaza ca ziua se vad slab. Zici ca tu ai SMD de 5 mm de 50 lumeni? Poti sa-mi dai si mie un led ca sa-l montez sa vad diferenta intre astea si cele pe care le am eu si daca imi convine, o sa le schimb toate. Merci

5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cand am spus de 50 lumeni vorbeam de cele din plafoniera.
    Alea din far nu mai retin cati lumeni au dar o sa caut sa iti aduc unul sa vezi care-i diferenta. Numai vezi ca daca te hotarasti, is scumpute.

6. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    ....la alea din plafoniera m-am referit si eu. Ce a pus si Cata in poza.

7. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Mai poti pune mana pe leduri Ovi dupa 5 minute de functionare?Daca da,atunci sigur nu sunt alimentate Full power si nu dau 50 de lumeni.oricum si la 20 de lumeni bucata iti dau lumina de iti sparg retina.Eu am 36X4.7 lumeni+170 de lumeni la plafoniera fata si este zi in masina.Avantajul meu este plafoniera cu zona de expunere mai mare,spre deosebire de plafoniera ta.

8. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Sincer, nu am incercat sa pun mana imediat, dar dupa circa 1 minut erau cam fierbinti.

9. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
    Multumesc pt luminozitate Domnu` Ovi , foarte bine se vede in interior cu ledurile noi...

Cat despre pozitia din faruri , nici nu mai trebuie sa pun faza scurta ziua , ca merg cu pozitia , vorba ta =))

10. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Si s-a facut lumina!:):p

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Eu credeam ca ai scris sa ma injuri ca te dor ochii... :)

12. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
    Sincer este putin deranjant daca o tii mult aprinsa , dar este LUMINA FRATE , ai observat Ovi ca eu port ceva pe `nas` si de aceea imi trebuia o lumina buna in masina , sa vad calumea... Oricum recomand ledul respectiv cu Radiator de racire , chiar isi face toti banii...

13. Samy.

Samy. Gold Member

Locație:
    Argeș
    Masina:
    A4 avant 1.8T AJL 180Hp, Golf4 2.0i AQY 115Hp
    Wow! Cu 17 smd in plafomiera poti sa faci operatii de cristalin! :)
    Felicitari si spor la modificari.

P.S. La pozitii cate SMD ai pus, si de care?

14. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
    Sa stii ca nu ma apuc de operatii , dar cred ca imi repar telefonul la lumina aia...:P

Intreaba`l pe Ovi ca nu ma pricep , stiu ca este un `bec` cu 5 leduri parca... Dar isi fac treaba...

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Samy, pe mine ma intrebi sau pe TM69FAB?

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Iar azi am reusit sa fac cateva poze la noul venit in familie si sa ii fac o introducere asa cum se cuvine.
    Asadar e vorba despre un A4 B5, 1.9 TDI, 1Z, din 1995.
    Dotari:
    - climatronic
    - geamuri electrice fata
    - faruri cu proiectoare ceata integrate
    - oglinzi electrice si incalzite
    - 8 difuzoare active (BOSE Sound)
    - scaune recaro cu reglaj lombar
    - computer de bord
    - volan 3 spite imbracat in piele
    - diuze parbriz incalzite
    - CGP
    - butuc usa sofer incalzit
    - alarma
    - bancheta fractionabila
    - suspensii sport

Minusuri:
    - tapiteria de pe aripioara exterioara de la scaunul soferului e rupta
    - am 2 erori carora inca nu le-am dat de cap
    - oglinda din dreapta a avut un "eveniment" si nu mai functioneaza reglajul stanga-dreapta + capacului ii lipseste o bucata dedesubt.
    - cateva plastice au ceva defecte, unele vor trebui inlocuite (pana acum am inlocuit ambele scrumiere, nuca schimbator, presurile)
    - cretinul dinaintea mea s-a plictisit de rosul de la BC si l-a facut galben.
    - nu are cotiera fata (deocamdata) :)

Ultima editare: 27 Ian 2011
  17. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Pai si?Te descuri singur,sau mi-l trimiti mie pentru vopsea rosie?Iti propun sa incerci varianta cu Alb la display(tot vreau sa vad eu cum arata:p).
    Legat de masina opinia mea este urmatoarea :
    *Minusuri: culoarea este absolut urata.La Dot1 este eclipsata de modificarile facute,insa Dot 2 este stock.
    -ornamentele mahon sunt urate,probabil si in opinia ta.
    -faruri urate
    *Plusuri: -proprietar bun,cu idei bune.
    -scaune frumoase,probabil in curs de restaurare.
    -dotari OEM care la Dot 1 ti-au mancat zilele(BC,volan)

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Catalin, BC-ul alb zic eu ca o sa fie obositor. O sa incerc sa il fac rosu - oricum galbenul e dat de becurile din spate, iar undeva exista o vopsea rosie (se mai vad niste ramasite pe margini).
    Modelul de volan nu ma deranjeaza catusi de putin - asta ramane, scaunul e in curs de restaurare.
    Culoare e diferita de DOT1 si sincer sa fiu vazand culoarea asta apreciez mai mult culoarea de pe DOT1. Insa, momentan nu ma leg de culoare, bine ca are vopsea si nu rugina. :)
    Mahonul... nu mi-a placut niciodata dar avand in vedere cati bani vor cei din dezmembrari pe elemente o sa ma abtin. Iar de infoliat ma costa 100 euro... parca cheltui banii astia in alta directie.
    Farurile, vad foarte bine cu ele dar na, e adevarat ca nu arata la fel de bine ca unele de facelift.
    Si inca cateva poze:

19. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Volanul este OK.Tocmai asta spuneam,ca nu te mai chinui sa il schimbi
    Ic-ul pe alb este mai obositor,insa da un efect frumos.Cele color au scrisul alb si fondul negru(sau albastru inchis,nu stiu exact acum).Incerc eu zilele astea pe o alta masina display alb si iti spun cat de obositor este.
    Legat de culoare,nu prea ai ce sa ii faci,mai ales la noi

20. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    1995 RHD A4 B5 1.9TDI (1z) - If it ain`t rubbin` you ain`t dubbin
    Ovidiu, te-a pacalit ala cand ti-a vandut masina :P. Ti-a dat doar o jumatate de oglinda pe o parte. Ai de gand sa faci ceva in privinta asta ?

Infolierea ornamentelor de interior nu ar trebui sa coste mai mult de 150 RON. Eu zic sa mai ceri oferte de pret.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta