1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4, 1.9 Tdi DOT

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de ovidiutm, 9 Dec 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Cy_Russ

Cy_Russ 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Ovi, legat de partea cu bricheta si cu plasticul de pe mijloc ce intra in consola, de ce nu ar fi o varianta inlocuirea intregii console centrale cu una de facelift?
    Stiu ca undeva spuneai ca iti place climatronicul actual mai mult decat cel de facelift (si mie imi place actualul mai mult decat urmatorul model) dar am avut in plan (si inca nu am renuntat la idee) montarea unei console centrale de facelift cu tot cu plasticul acela dintre scaune aferent si deci si cu bricheta, iar pe consola montat butoane de facelfit, o combina cu cd (asa planuiam eu sa fie ceva cu buget nu prea mare gen navi) iar in loc de clima de facelift (care se poate adapta fara preobleme in locul celei actuale), sa incerci sa modifici cusca ptr. a monta clima actuala si poate a renunta la scrumiera. Mie mi se pare ca ar arata foarte bine singurul dezavantaj daca pastrezi clima veche fiind ca s-ar putea sa trebuiasca sa renunti la scrumiera sau sa o repozitionezi eventual pe langa bricheta pe consola de mijloc.
    Aici este un mic tutorial de upgrade la console, de la model 5 la 5.5 dar aici s-a schimbat si clima cu cea facelift. Am cautat dar nu am gasit nici un tutorial de upgrade la console dar pastrand clima actuala.
    Oricum, poate te ajuta:
    http://www.audizine.com/forum/showthread.php/383302-DIY-B5-A4-Center-Console-facelift-upgrade

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Vlad, nu pot pune consola de facelift si sa pastrez climatronicul actual deoarece imi ramane pe afara 2 butoane: dezaburule luneta si reglaj faruri. Iar sa ca retin partea actuala de sus si partea actuala de climatronic nu vad sensul sa ma muncesc. Asadar, raman in continuare la ideea de a schimba doar partea dintre scaune.
    Multumesc oricum de link.

3. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    sper sa nu fie off-topic. Eu am gasit la mine un fir liber, nu este infipt nicaieri, este vorba despre cel maro. Are cineva idee unde ar trebui sa fie?

4. Cy_Russ

Cy_Russ 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Pai nu, sa nu retii decat clima, ptr. ca intr-adevar altfel nu se merita. Legat de reglaj faruri mie mi se pare foarte ok varianta folosita ptr. facelift, dar intr-adevar ramane problema dezaburirii. Legat de ea eu ma gandisem la mutat butonul pe consola centrala langa bricheta. Oricum (in cazul meu) daca mai vin si butoanele de incalzire in scaune se complica treaba si devine o idee buna pozitia lor de pe masina ta. Ideea e ca s-ar putea rezolva cu reglaj faruri destul de elegant: (poza 1 si 2)
    Ideal e sa fie toate butoanele pe plansa centrala insa daca nu poti, atata timp cat sunt functionale mie mi se pare ok si pozitionarea lor pe altundeva.
    Intre noi fie vorba mie nu imi place cum arata nici la varianta de non-facelist cu toate optiunile (si scaune incalzite si reglaj faruri, si ceata) si cu cele 2 sau 3 butoane ne folosite ca in poza 3.
    Indiferent ce te hotarasti succes si abia astept sa vad ce va iesi:)

5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ultima poza este de nonfacelift dar se pare ca omul nu are optiunea de reglaj far decat manual. Sau are xenon si are autoleveling, nu se stie. Celelalte 2 butoane goale tin loc de display de la webasto. Clar nu o sa renunt la sertarasul ala ca sa raman cu niste butoane goale.

Razvan, la AFN nu am gasit firul ala dar la 1z l-am gasit si tot asa, nu e conectat la nimic. Totusi exista niste diferente intre ambele masini asadar sunt convins ca trebuie sa intre undeva.

6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Gata-s scaunele. Si am adaugat si incalzirea iar tapiteria miroase a Lenor... :) Mai trebuie sa fixez butoanele si sa leg firele pe contacte si prin panoul de sigurante.

7. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    unde ai reparat tapiteria ovidiu?
    se gaseste orice material?
    pret parca am vazut ca e `200 ron

8. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    In Timisoara la un tapiter. Mi-a luat 140 ron pentru scaunul soferului (inclusiv refacut buretele) + 30 ron sa adauge si incalzirea daca tot era desfacut scaunul (era absurd sa il desfac eu inca o data sa pun incalzirea). La celalalt, am desfacut tapiteria ca sa montez incalzirea, m-am lasat 48 ore sa spal tapiteria si i-am dat 70 ron, asa mai mult simbolic. Materialul l-a avut el, are 3 nuante diferite de gri, dealtfel tot atatea si exista pe B5-uri.

9. dana12p

dana12p 1st Gear Member

Locație:
    Timis
    Masina:
    2004
    Ovidiu, si ca si pret cum le-ai luat, mai ieftine sau mai scumpe ? Calitatea ?

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu stiu exact pretul colegului nostru, oricum din cate am inteles nu poti plati cash, trebuie sa ii depui in banca.
    Calitatea tind sa cred ca e buna, cauciucul e moale, nu miroase si singurul lucru ce nu imi place la ele este sistemul de prindere, adica tu faci gaura si asta e, speri sa stea in locul ala in care normal ar veni clemele de prindere.

11. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    poti comanda clemele de prindere ovi de la Mircea sau de la reprezentanta.Eu am montat clemele pe presuri ca ale tale si stau perfect.Clema s-a potrivit la fix in locul unde presul avea cercul marcat.

12. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nu ai gasit clemele?

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cele 2 masini au suportii aia diferiti ca forma. Sunt niste diferente intre 1995 si 1998 de ma doare capul. Cristi, am gasit clemele dar alea sunt bune la cea din 1998 si presurile cu gaurele le-am pus pe cealalta.

14. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Maine daca e cald ai treaba?Sau imi "iau" liber si ne cataram dupa egr?

15. alxcristea

alxcristea 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    KAI
    Ajut si eu maine, tot trebuie sa dau jos statia de pe aia alba ca incep sa exagerez cu viteza...

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Maine finalizez lagaturile la incalzirea in scaune si apoi merg sa cumpar ceva vopsea, apoi sunt liber. Poate ajung sa imi spal si masina... :)
    Banuiesc ca dupa pranz vrei sa ne apucam...

17. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Tu esti seful.In general dupa cafa de la strainul:)

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Astazi, am montat o cotiera oem pe DOT2 si am facut loc butoanelor.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Maine, trebuie sa montez 2 pini pe pozitia 44 pentru siguranta si sa trag firele. Pentru asta am achizitionat un intreg bloc de sigurante.

19. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    De ce ai pus butoanele invers?

20. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    De fapt Catalin intreaba de ce ai pus rotita invers. In mod normal cand dai in sus de rotita creste si gradatia pentru incalzire. Cand dai in jos de rotita incalzirea se opreste. La tine este invers functionarea. Viceversa, Viceversa :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta