1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4, 1.9 Tdi DOT

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de ovidiutm, 9 Dec 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. fr3nkyb0y 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6 Avant, 2.0TDI, 2009
    da la primul m-am referit :D felicitari, pt ca ai facut-o foarte fain ;)

2. b0gdy

b0gdy 2nd Gear Member

Locație:
    avrig,jud sibiu
    Masina:
    A4 b5,1.9tdi,1995
    fain asa.....sa fii client fidel....si sa te si respecte......

3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Azi am adus acasa un bebelus, e adevarat, cam dolofan, insa l-am luat ca sa amplifice tot ce inseamna boxa in masina, inclusiv fata, bineinteles la DOT1, ca cealalta le are deja pe toate amplificate de fabrica. :)

[​IMG][​IMG][​IMG]

4. HesseLinK

HesseLinK 3rd Gear Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2000 1.8T quattro 150cp++
    fain sa-l folosesti cu placere :), si eu trebuie sa imi monetz amplificatoru pe noua masina, dar astept sa prind o duminica mai calda ... specificatii ? :p

5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    5 canale, 900w. Mie imi ajunge. Daca am noroc, maine o arunc pe masina. ;)

6. Emy_

Emy_ Silver Member

Locație:
    Mangalia
    Masina:
    Fosta ADR 1.8i 125Cp ; prezentele 1.9 AFN + 2.0 CBAB
    Auzi la el,"mie imi ajunge".Am impresia ca vrei sa deschizi vreo discoteca Ovidiu :))

7. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Emy, cei 900w se impart intre cele 5 canale, asadar pe woofer nu cad decat o parte din watii astia. Varianta 2 era sa folosesc 2 statii de amplificare iar varianta 3 era sa folosesc statie Hifonics Brutus 1600w cu wofer Ground Zero Nuclear 12" (GZNW12) la 2000w. Insa, dupa experienta cu Rockford care imi ocupa 2 treimi din portbagaj iar cealalta treime era necesara pentru spatiu difuzorului, nu mai vreau. :)

8. danysxx

danysxx 2nd Gear Member

Locație:
    tecuci
    Masina:
    audi a 4 b5 1997 ADR 125 cai
    super alegere , amplificatorul este ideal pt 4 boxe capabile . iti poti pune si un subwoofer micutz pe canalul 5, ca sa iti umple joasele, de 400 rms la 2 ohm.. ceia ce e arhisuficient pentru un sistem decent. cunosc amplificatorul ,chiar a avut un prieten , numa cuvinte de lauda !

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Gand la gand... este woofer de circa 3 saptamani, un GZ 400w cu 2 ohmi, gandit parca pentru momentul asta... ;)

10. HesseLinK

HesseLinK 3rd Gear Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2000 1.8T quattro 150cp++
    e super fain amplificatoru, cam de asa ceva am si eu nevoie pe viitor, al meu scoate doar 4x50w + 1x150w si am boxele de 100w iar sub-ul de 250w ... cat a costat ?

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Am dat un alt amplificator la schimb (Hifonics Aphrodite) ce intra des in protectie (motiv necunoscut) si inca 70 euro.

12. mariusik

mariusik Bronze Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    Audi
    Ovidiu imi spui si mie unde pot gasi suportii bara pentru face lift?

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    La magazin - iti recomand sa iti cumperi numai noi. Plus ca iti mai trebuie inca 2 suruburi si 2 cleme, toata distractia o sa te coste putin peste 300 ron.
    Sau in dezmembrari dar nu iti recomand.

14. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Nu mai bine puneai amplificare mono separat pt sub si una pe 4 canale pt restul difuzoarelor?Eu le car in masina de 2 luni dar nu am apucat inca sa trag cablul de alimentare de la baterie pana in portbagaj...si cand ma gandesc ca e de 50mm,ma apuca groaza cate am de desfacut pt a-l acunde bine.

15. Samy.

Samy. Gold Member

Locație:
    Argeș
    Masina:
    A4 avant 1.8T AJL 180Hp, Golf4 2.0i AQY 115Hp
    Wow 50 mm patrati sectiune? Cred ca glumesti. 50 mm patrati cupru duce 175 amperi minim. Nu duce bateria cat cablul. Ce valoare are siguranta de la amplificator?

Ultima editare: 4 Mar 2011
  16. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Ampliful are 4 sigurante de 30A fiecare,deci 4x30=120A...120Ax14,4=1728w consumati rezultand aprox 950w cu un randament de 55%.Asa ca am luat cablu de 50mm ca in cazul unui upgrade sa nu mai desfac toata masina ca sa schimb cablul....dar mai vine vorbim pe privat decat sa ne bagam peste topicul lui Ovi

Vad ca ai o problema cu respectarea regulamentului forumului. Este ultima avertizare verbala. Data viitoarete te penalizez. Chiar nu pricepi ca NU ai voie sa utilizezi Quote pentru mesajul anterior ?.

Ultima editare de un moderator: 5 Mar 2011
  17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Da, varianta mai buna era cu 2 statii de amplificare. Insa, mie imi ajunge, nu vreau sa merg la extrem. In cazul in care mergeam undeva peste 1500w trebuia obligatoriu sa desfac toata masina si sa aplic insonorizare.
    De asemenea trebuie sa recunosc ca un sedan nu e cea mai potrivita varianta pentru sound, decat daca renunt la bancheta spate, iar eu nu sunt chiar atat de perseverent. :)

18. danysxx

danysxx 2nd Gear Member

Locație:
    tecuci
    Masina:
    audi a 4 b5 1997 ADR 125 cai
    muzica

asa este, varianta avant este preferata la capitolul sound ... deasemenea era de preferat un amplificator mono ,special pt partea de bass, insa cum pretentiile lui ovi nu sunt de maniac , este foarte bine si asa.. sa nu uitam ca ground zero e o firma cu renume...iar 400 rms sunt suficienti pt a completa cu un bass placut in masina.. totul va depinde de incinta, care va trebui calculata ... oricum presimt ca o sa iasa f bine , ca toate lucrurile care le-a facut omu asta la masina :p:p:):):)

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Multumesc. Incinta e aproape gata... eu recunosc ca nu ma pricep si am apelat la ajutorul unui prieten.
    Pana una alta, DOT2 e in aceasta stare. Cine se va uita atent o sa isi dea seama si de ce. Momentan am sistat lucrarile pentru ca m-a luat o raceala urata si tremur de frig in casa stand pe calorifer. :)

20. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Pai insanatosire domnule...nu poti sa lasi masina asa!:)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta