A4, 1.9 Tdi DOT

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de ovidiutm, 9 Dec 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Da, este verde si este sintetic.

2. soricelu

soricelu 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    A4,1.6
    salut , vreau sa te intreb si eu ceva
    cand desfaci acele de la bord.. trebuie sa iasa cu tot cu tija de metal din mijloc sau fara? am incercat sa il scot prima data pe cel de la benzina sa nu le rup pe celelalte.. si cand l-am scos , l-am scos cu tot cu tija de metal..

Dupa punct sau la inceputul propozitiei sau frazei cuvantul se incepe obligatoriu cu litera MARE. Multumesc.

Ultima editare de un moderator: 2 Iun 2011
  3. myth

myth Silver Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    audi a4 '96 <-> audi a6 '98 + audi a3 '03
    Da, iasa cu tot cu tija :)

4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    myth glumeste, nu trebuie sa iasa cu tot cu tija.
    Vezi la pagina #49 pozele cu acele. Partea metalica (tija) ramane pe placa in timp ce acul iese de pe tija.

Intre timp, masinile au mai trecut prin cateva schimburi de piese, la DOT2 a trebuit sa schimb un furtul de presiune de la caseta de directie la pompa de servo - ocazie cu care am pus si lichid de servo nou. La DOT1 s-au schimbat filtrele, am schimbat suportul filtrului de motorina care era rupt probabil din cauza vibratilor.

Urmeaza un upgrade la DOT1. :rockwoot:

5. myth

myth Silver Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
  6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Eu am scos acel si din IC de 95 si din IC din 98 si din IC din 2000. Si la nici unul nu am scos cu tot cu tije... Nu stiu ce sa zic. Oricum, atentie mare la introdus inapoi.

7. soricelu

soricelu 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    A4,1.6
    Multumesc pentru raspunsurile promte si utile.

8. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A venit vara! :)

9. audi11wst

audi11wst Silver Member

Locație:
    marginea U.E.
    Masina:
    A3 8V/ CRLB / QMM / 2015 - A3 8L / BFQ / FDH / 2003
    ce marcă/firmă este lichidul pentru servo-direcție folosit de tine?

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Febi. Este sintetic si costa pana in 40 ron/litru - bidonul verde din poza.
    Pe vasul masinii scrie mineral hidraulic insa eu am pus sintetic si din ce am aflat mai recent bine am facut deoarece lichidul sintetic isi pastreaza propietatile mai mult timp decat cel mineral.
    Lichidul de servo original Vw-Audi costa 57 ron/litru si era mineral.

11. myth

myth Silver Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Ai dat usa jos ca o venit vara? :tocktock:

12. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Da... :)
    Ce, voi nu faceti la fel vara? :p

13. myth

myth Silver Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    :laugh::laugh:

Hai zi, ce ai patit? Umblii pe la difuzoare?

Sau ti s-o stricat A/C si geamurile electrice simultan si chiar vrei sa te racoresti... :tumble:

14. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Uite usa, nu are nimic.

Dar daca observi, ornamentul nu mai are vopsea pe el. Ala l-am rezolvat ieri la o spalatorie auto.
    Usa am dat-o jos pentru a o vopsi pentru ca din 2008 de cand am adus masina din Germania, usa era usor o alta nuanta de verde. Am dat-o jos pentru ca e mai sigur asa, se vopseste mai bine pe canturi, nu se gazeaza pe lateral si nu se vopsesc alte elemente care normal nu ar trebui. Suplimentar, oricum trebuia reglata pentru ca se lasase in jos si, din ce am observat azi cu Karol, caruia ii multumesc pentru ajutor, se poate regla mai usor acum ca e goala pe interior. Ma bate gandul sa fac la fel si cu cealalta din dreapta. :p
    Ornamentul de la baza usii trebuia inlocuit ca era si ala obosit si il aveam cumparat de anul trecut asa ca acum am decis sa trec la treaba. Plus ca aveam si ceva zgarieturi sub maner, zgarieturi cum cred ca are toata lumea. Asadar, vad numai plusuri pentru ca a meritata sa o demontez.

Desi initial discutasem cu vopsitorul sa imi demonteze el usa (de fapt nu chiar el, ci alta persoana) cand a venit sa vada despre ce e vorba incepuse sa imi laude masina ca arata bine, apoi cand i-am spus ca usa nu mi-o vopseste daca nu se demonteaza totul de pe ea, a dat-o la intors ca e veche, ca se rupe nu stiu ce suport... balarii deale lui... dar ca totusi mi-o demonteaza daca ii mai dau 100 ron in plus. Nu m-a deranjat suma suplimentara insa, sfatuit si de Catalin, am ales sa o demontez eu pentru ca mai cu grija decat mine nu o sa o demonteze nimeni si pentru ca nu imi strica sa ma invat. Si de ce nu, o sa stric cei 100 ron pe altceva.
    Ca de exemplu, am cumparat vopseaua, lac, diluant de 70 ron.

Ultima editare: 3 Iun 2011
  15. nirvatiko

nirvatiko 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 8P facelift, 1.4 TFSI , 2009, 125 Cp, CAXC
    Zimi si mie de unde ai luat ornamentele, si cel de la mijloc si cel de la baza..
    Al meu cel de pe usa se mai tine in 2 bolturi dealea.

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cel de la mijloc e al meu de pe usa numai ca s-a dus vopseaua de pe el. Daca doresti sa il cumperi cred ca numai nou ai sanse, la dezmembrari nimeni nu descompleteaza usa.
    Cel de jos l-am cumparat nou anul trecut de la o reprezentanta Audi din Stuttgart, dupa cum vezi e inca sigilat. Desi a costat 45 euro, second nu se merita ca nu sta ca unul nou. In 2008 am mai schimbat inca 2, tot noi le-am cumparat din Ingolstadt. Asa sunt gandite astea, daca vrei sa arate bine le inlocuiesti cu unele noi.

17. myth

myth Silver Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    A venit vara si te-a lovit harnicia :weight_lift2: Eu nu am ce lucra la masina... am un proiect de facut, dar nu gasesc o piesa nici cum. Ce sa mai zic, ce pot gasi in orasu asta? :sadlike:

18. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ai reusit sa dai jos ornamentul?

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Eh... te concentrezi prea tare asupra unui singur proiect si nu vezi alte posibile proiecte. ;) Fi rabdator, cauta sa faci altceva intre timp si o sa vezi ca o sa gasesti si piesa ce ti-o doresti.

Karol, am primit fir de nailon de undita si l-am dat jos. Dar am frecat pe lipiciul ce a ramas pe ambele suprafete vreo 2 ore si inca nu e perfect.

20. Cy_Russ

Cy_Russ 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Foarte tare Ovi, sunt curios cat de bine va antifona usa odata remontata si reglata. Oricum, e un proiect interesant, si ornamentul meu de la mijlocul usii are cateva pleznituri (usi deschise in parcarea supermarket-urilor de vecini neatenti) si chiar daca nu se vede de la o posta, pe mine ma deranjeaza la :)culme ca tot acolo ma uit.
    Sunt convins ca la final va arata ca noua cu tot cu ornamentul inferior inlocuit.
    Foarte tare. Spor in continuare!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta