1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4, 1.9 Tdi DOT

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de ovidiutm, 9 Dec 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Sincer, abia astept sa o duc si pe cealalta la spalat de motor, chiar mi se pare cel mai ok pentru spalat de motor sau pentru interior unde detaliile ca balamalele usilor, chederele interioare sau sinele pe care se gliseaza scaunele sunt aproape deloc spalate atunci cand mergem la spalatoriile normale.

Cat despre pret, spalatoria este deschisa relativ de curand si am impresia ca pretul este asa de mic pana isi formeaza o clientela insa, asta e doar o presimtire de-a mea, poate ma insel. Pot sa va spun insa ca in cele 5 ore cat am stat acolo au mai intrat 2 Audi-uri (un A3 8L si un A4 B6), respectiv inainte sa se apuce de prima mea masina, aveau tot un Audi A4 B6 la spalat. Mi s-a parut cel putin ciudat.. :)

Ultima editare: 3 Oct 2011
  2. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    E cumva in Mehala spalatoria,adica pe langa reprezentanta Subaru mai exact?

3. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Da, aia e de pe strada Closca.

4. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    ;) Noutati:

5. rza

rza 1st Gear Member

Locație:
    turda-cj
    Masina:
    audi a4 1.9tdi 1z
    banuiesc ca is jucarii pt volan nu?:D

6. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Extaordinar de bine arata! Si pielea perforata arata foarte ok!
    Sa le stapanesti sanatos!

7. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Multumesc, baieti.;)
    Asadar, cele 2 volane sunt pentru cele 2 masini. Siglele de pe ele sunt nou noute la fel ca si pielea.
    Cel cu piele perforata il va inlocui pe cel cu piele partial perforata partial normala de pe DOT1, acela fiind de vanzare de ceva vreme.
    Cel cu piele normala il va inlocui pe el insusi, adica acelasi volan pe DOT2 insa cu piele noua.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Daca cineva doreste sa stie codul de la emblema de B5, emblema se numeste Audi Sport si are codul:

4A0 419 685 B

La DOT1, am mai facut o achizitie, un schimbator de S-line pentru B6 pe care insa, evident o sa il adaptez pentru B5. Varianta de cod de mai jos este pentru 5 trepte de viteza si cu capul de piele perforata:

8E0 863 278 DD
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ultima editare: 28 Oct 2011
  8. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Frumos schimbatorul si volanele de asemenea.Volanul de pe DOT 1 e ceva mai mic decat celalalt sau e doar o iluzie optica?

9. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Frumoase noile achiziti si e frumos modul in care ai grija de masini, dar mi se pare ca te indrepti spre modelul, Dacia 1989 cu bord de 2001/Dacia 1989 cu masca fata de 2001, la cata grija, munca si bani ai depus pentru aceste masini, eu eram mult mai satisfacut de niste schimbari ca la carte. Drumuri bune.

10. gabydaniel 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4, 2000 cm3 , 2006
    As vrea si eu sa stiu de unde pot achizitiona un volan ca cel din poza?

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Goldmember, e iluzie optica, punctul de unde am facut fotografia e mai aproape de un volan si mai departe de celalalt.
    Cosminel91, pai tocmai asta e ideea, eu sa fiu satisfacut. Insa, nu prea am inteles ce modificari "ca la carte" trebuiau facute, cand ultimile upgrade-uri sunt numai cu piese oem Audi.
    gabydaniel, volanele sunt imbracate recent in piele. Asadar, cumperi un volan (daca nu cumva ai deja) si gasesti o persoana priceputa care are si material, si asta e... acuma, ma gandesc ca o fi in Bucurestiul ala cineva priceput.

Ultima editare: 29 Oct 2011
  12. Nepotu66

Nepotu66 4th Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    A4 B6, 2.0 ALT
    Nu prea sunt eu un impatimit al acestui trend cu volan si schimbator din piele perforata, dar dupa ce-am vazut pozele de la tine cu schimbatorul m-ai facut sa-mi schimb parerea. Felicitari arata foarte bine! O rugaminte am la tine... dupa ce le montezi pe masina sa-i faci cateva poze.

13. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Tocmai asta incercam sa evidentiez Dacia 1989/bord 2001, dar vad ca nu te'ai prins. Adica tu pe B5 aduci elemente B6/B8 asa din ce imi aduc aminte schimbatorul si daylights. Am observat ca piesele tale sunt originale dar nu sunt si pentru modelul tau (unele). Cred ca un schimbator de B5 restaurat sau nou, daca se mai gaseste, te-ar fi putut satisface la fel. Sper ca nu mi'o iei in nume de rau.

Ultima editare de un moderator: 29 Oct 2011
  14. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nepotu66, multumesc, sigur o sa fac poze dupa ce montez totul.

Cosminel91, nu m-am suparat, stai linistit. Iti respect opinia chiar daca nu sunt de acord. E clar ca mie imi place asa cum e, altfel nu o faceam. Evident, daca cineva nu vrea sa auda pareri, nu isi prezinta masina pe un forum auto, eventual o arata unor prieteni care sigur ii spun numai lucruri frumoase si se rezuma la atat.
    Acum... am 2 schimbatoare restaurate de B5, unul este imbracat in piele, iar altul este in alcantara. Insa, am demult ideea asta cu piele perforata si daca tot am inceput cu volanul am cumparat si schimbatorul (care a avut un pret destul de piperat) si mai vreau sa fac si frana de mana. Evident, totul pentru a se asorta.

Pana una alta, poze cu volanul montat pe cealalta masina. Totodata s-a mai montat folie pe geamuri si senzori de parcare.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

15. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Imi place foarte mult etrierul vopsit din cate vad gri, asa ceva voi face si eu la primavara, dar vazand pozele am o intrebare, jantele sunt de a6 din cate stiu eu, ai avut nevoie de adaptari ca sa le pui pe masina sau sunt "plug&play", intreb asta deoarece ma tenteaza modelul asta ft mult pentru cauciucurile de vara.

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Intradevar sunt de A6 si sunt Plug&Play, 5x112 s-a potrivit pe A4 si A6 inca din 1995.
    Etrierele le-am vopsit vara aceasta cu Foliatec, asa cum ai observat, in gri.

17. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Arata foarte bine volanele Ovi.Nu seamana pielea de pe volan cu cea de pe schimbator, insa este ok.
    Pe cand niste faruri cum trebuie la Dot2?

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cu farurile, nu voi face nimic cel putin pana la vara. Mai am inca cate ceva de terminat pentru iarna asta.
    Cat despre pielea de pe volan, am o presimtire ca va fi mai durabila decat cea de pe schimbator, care e originala.

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    A drakului e pielea pe tine,lui Dorina n-ai putut sa-i pui tot piele perforata,zgarcitule:asskicking: :)

20. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Abia astept sa vad cum o sa adaptezi schimbatorul. Sa faci un DIY pentru el. cat a costat? Exista si cu piele neperforata?
    Spor la treaba ;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta