A4, 1.9 Tdi DOT

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de ovidiutm, 9 Dec 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Folia poate fi pusa frumos si la colturi daca folosesti o aeroterma. Si pentru ca mi-ai dat ideea asta, o sa imi fac eu ramala grila cealalta, dar numai cand am timp si o sa va arat cum iese. Probabil la primavara...

2. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ti-am zis domnule ca e termostatul, e clar ca asta era si cauza pentru care a puscat si furtunul?! Ce m-a pus la indoieli era faptul ca ai zis ca e aproape nou...

3. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Da, era schimbat din luna mai... probabil era made in Turkey ca altfel nu imi explic... iar furtunul s-a spart din cauza ca nefacandu-se circuitul apei, presiunea rezultata din incalzirea apei nu a mai putut sa ajunga in vasul de expansiune si sa fie eliberata pe la aceea supapa/dop destinata pentru asa ceva.

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Frunzarind topicul tau,mi s-a pus pata pe inelele alea cromate:),trebuie neaparat sa-mi pun si eu:p;ia zi,e greu de dat jos sticla ceasurilor?Si mai e inca ceva,tare mi-as dori ceasuri albe ca la facelift:(

5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu e greu deloc de dat jos sticla...
    Ceasuri albe ca pe facelift? Eu n-am vazut sa fie albe... poate te referi la gradatii si cifre, nu? Aia se poate rezolva cu o plasma, chiar azi am montat o plasma pe un Seat Cordoba si deja arata altfel.

6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Plasma iese din discutie,la cati bani costa mai bine i-au un bord de facelift cu CB,maneta de de la CB si ies mai bine.In fine,cred ca o sa ma rezum la inele,daca o sa le i-au si pe alea.

7. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Updates:
    -am incaltat masina de iarna
    -am intampinat o problema cu stergatoarele care se miscau pe parbriz in reluare si fara vlaga indiferent de pozitia manetei. Rezolvarea a avut loc aici. Cu ocazia asta mi-am schimbat si stergatoarele aerotwin cu unele tot aerotwin cu lama de granit (cica speciale pentru iarna) si paravant.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG][​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

8. gelu ispas

gelu ispas 6th Gear Member

Locație:
    Caracal
    Masina:
    audi A4 Avant
    Felicitari pentru aspectul masinii tale dar si pentru slujba de pe acest forum!:o:

9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Despre ce paravant vorbesti?Btw,mi-a placut exprimarea...plastica de pe topicul facut de tine.

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Gelu, mersi!
    Cornel, in legatura cu paravantul, adevarul e ca nici eu nu am apucat sa ma uit prea atent la ele... asa scria pe ele. O sa fac o comparatie intre cele vechi de Bosch si astea noi si o sa postez.
    Apropo de pret, stergatoarele au fost 3 euro/buc, de la unguri.
    Cat despre exprimarea plastica, asa mi-a iesit. :moa:

11. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Bucura-te de stergatoarele de 3 euro cat mai poti... Daca-ti schimbi masina pe una mai noua, gata cu ele. Dai de 10 ori mai mult pe acelasi lucru. Mare idiotenie. Cat ai dat pe gumele de iarna, ce marca sunt?
    Btw, foarte frumoasa masinuta, se vede ca e a unui pasionat. ;)

12. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Banuiesc ca te referi la diferenta de prindere... aia cu pretul cam asa e!
    Gumele sunt Fulda Kristal Rotego 205.65.R15 M+S cumparate cu ajutorul unei cunostinte a unui coleg de forum si m-au costat cu tot cu demontat, dejantat, schimbat valve, pus gume, echilibrat, montat si cauciucurile... 100 euro. :moa: Eu a trebuit numai sa aduc masina la cauciucuri, aprox 100 km.
    Btw, mersi. :friends:

13. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Aseara vorbeam cu Ovi de stergatoare...daca te referi la un B6, eminence sa stii ca sunt solutii ieftine. Eu cumpar doar gumele cu 7-10 lei perechea, alea ieftine din Auchan, Real, Metro etc.. Ultimele m-au tinut 2 ani si stergeau impecabil. Nu toate le nimeresti bune, sunt altele de noi care lasa dungi, dar o singura data am patit asa.

14. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Ma refer la A6 C5 facelift, dar si la B6 pt fratele meu. O sa incerc in Auchan, la 10 lei merita incercarea. Ms.

15. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Daca e mai lunga nu e problema, tai cu foarfeca;)
    Nu-ti mai poluam topicul Ovi!

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu-i bai.:yahoo:

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Update... azi mi s-a rupt un arc pe spate. :( Asadar acum ma gandesc daca sa imi cumpar 4 arcuri semisport si sa las si garda mai jos...

18. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    cum naiba s-a rupt ??? nu conduci cum trebe ? :nunu:

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Daca iti spun ca s-a rupt stand pe loc, ce zici? Poate nu parchez cum trebuie! :p
    Parcasem masina si am intrat la un prieten in curte. Apoi dupa circa 10-15 minute m-a intors la masina sa imi aprind o tigara si dupa ce am deschis o usa, m-am aplecat inauntru sa imi iau pachetul de tigari din cotiera. In momentul ala, baaaang si am simtit cum s-a miscat usor masina. M-am speriat in prima faza ca a cazut un fir de cupru de pe stalp (oprisem masina sub un stalp de tensiune), apoi m-am gandit ca se rupsese cablul de la frana de mana dar nici nu era trasa frana. Nu m-am uitat la arcuri ca nu m-am gandit ca cedeaza asa pe loc.
    Am plecat de acolo si la prima curba am auzit un sunet ciudat ca si cum aveam ceva in portbagaj care se misca.Era clar, ceva in partea din spatele masinii nu e ok. Cum imediat trebuia sa trec peste un limitator de viteza am trecut putin oblic ca sa treaca fiecare roata independent. Asa am auzit din nou sunetul la roata stanga spate. M-am da jos si am constatat ca a cedat arcul stanga spate pe la mijloc. Un dar de la Mosu'...
    Totusi, avand in vedere ca in ultimele 10 zile am facut circa 1000 km ma bucur ca s-a intamplat asta in oras.

Acum, ma bate gandul sa cobor garda mai jos cu circa 30 mm montat 4 arcuri semisport noi, Eibach Pro-kit.

L.E.
    Deja am primit un mail cu un raspuns de la importatorul Eibach in Romania, culmea dupa ora 22, asta dupa ce scrisesem un mail pentru o oferta de pret la ei pe site:

arcuri semisport nu exista !!! Puteti alege intre arcuri OEM sau arcuri sport . Acestea pot fi mai scurte ( si atunci amortizoarele de serie au de suferit ) sau mai "putin scurte " asa cum ati spus si Dvs. : Eibach .
    Eibach sunt singurele arcuri care "protejeaza" amortizoarele serie !

Ultima editare: 14 Dec 2009
  20. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    ovidiu , bani sa fie ;) . cu suspensii mai joase trebuie sa circuli mai precaut :p .

LE : te-ai ingrasat ? :)) poate de asta s-a rupt arcul :p

Ultima editare: 14 Dec 2009
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta