1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4-2002-160ps

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de orgonaskaroly, 14 Oct 2007.

1. Deni

Deni 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6 allroad, 3.0 TDI, 2008
    multumesc de promptitudine;)

2. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi Daniel si lui Ice ca a fost pe faza sa te lamureasca. Inca nu am achizitionat maneta de CC dar urmeaza. Intre timp am vopsit partea de jos a masinii (fuste, praguri, bandouri usi) in culoarea masinii. Erau vopsite si inainte intr-un negru mat, dar nu eram multumit, acuma in culoarea masinii arata mult mai bine. Am finisat mult mai bine si aripioarele de RS de pe fusta din fata, nu se mai observa ca sunt puse ultrerior, acuma fac corp comun cu fusta fata, parca ar fi turnate impreuna, o sa revin cu poze (before si after). Am renuntat si la suportul de numar din spate, am lipit numarul cu banda dublu adeziva si arata mult mai bine, mult mai "clean". O sa fac acellasi lucru si pe fata, doar ca mai trebuie sa iau o rola, nu mi-a ajuns pentru ambele numere.

Ultima editare: 7 Iun 2010
  3. Deni

Deni 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    misto.
    sunt impresionat ca poti sa iti pui CC chiar daca nu era pe masina initial.
    este CC original audi sau altceva?
    sunt curios daca acest tip de optiuni ti le poti pune ulterior pe masina chiar daca nu le are...pt ca pp ca nu este chiar usor si ca ar trebui sa mergi la o reprezentanta ceva sa iti monteze maneta si sa faca tot cablajul.
    oricum succes la instalare;)

Ultima editare de un moderator: 7 Iun 2010
  4. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Este original, la mine este mai simplu pentru ca am comenzi pe volan, am nevoie doar de maneta, care am inteles ca este undeva pe la 150 ron. Avand comenzi pe volan, am si modul pentru CC, daca nu il ai costa undeva pe la 200 de euro, dar se poate pune si ulterior chiar daca nu are masina! Chiar ar fi pacat sa nu-mi pun avand in vedere ca nu ma costa mult. Referitor la montaj, avem baieti (prieteni) priceputi in TM care sper sa ma ajute.

5. Deni

Deni 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    si eu am ceva de genu, maneta de semnalizare are 1 buton gen computer de bord pe care il apesi si isi mentine viteza si o rotita care ii cresti sau scazi viteza de cruising.
    cred ca despre acelasi lucru este vorba.:ermm:
    stiu ca la a4 este o maneta separata.

Ultima editare de un moderator: 7 Iun 2010
  6. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
  7. Deni

Deni 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    cand pui pozele noi?

8. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    :) momentan aparatul este la cumnatul meu, dar dupa ce-l recuperez, promit ca o sa pun si poze. Probabil sapatamana viitoare, pentru ca in weekendul acesta vreau sa-mi vopsesc si capota, e ciuruita rau de la pietre si polish-ul nu ma ajuta.

9. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Daca ai nevoie, da un semn! ;)

10. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    ok, mersi;)

11. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Astept cu mare interes pozele. Stiu cu sigurana ca orice ar fi facut pe aceasta masina nu poate sa arate decat foarte bine si cu siguranta este facut cu simt de raspundere. :icon_thumright:

12. Paulll

Paulll 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B8 / 2009 / 2.0 TDI / CAGA / Multitronic / Avant
    Daca tot vrei sa faci poze te rog si eu sa faci cateva poze si la prelungirile fata model S.
    Cat te costa sa vopsesti capota?

13. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    S-a materializat si CC-ul. Azi am schimbat switch-ul de la ambreiaj (70 ron) si tempomatul merge perfect. Aveam nevoie doar de maneta, pentru ca masina are volan multifunctional si nu aveam nevoie de modul. Maneta a costat fx 150 ron la reprezentanta.
    In rest masina a primit frane noi, disc/placute ATE noi pe fata si placute ATE spate (discul e inca bun). Zilele urmatoare schimb si lichidul de frana tot ATE.
    Scuze ca nu am mai pus poze, dar nu am reusit nici acuma sa vopsesc capota, tipu e prea ocupat, deja imi pierd rabdarea...nu stiu cat ma costa, nu am vb. cu el de pret. Treaba este ca urmatoarele 2 sapt. sunt in concediu si doar in august o sa mai am timp sa o vopsesc.

14. IOAN ADRIAN-taut

IOAN ADRIAN-taut 3rd Gear Member

Locație:
    Zaragoza / Timișoara
    Masina:
    audi a4 20 tdi 140cv BRE 6 trepte an 2006 B7
    salutari multe foarte frumoasa ai facuto poate reusesc sa o vad cind vin si eu acasa in TIMISOARA ACUMA SINT IN SPANIApoate ne putem intilni sami dai niste sfaturi poate la iarna mar interesa farurile daca le pot pune .mentionez nu am xenon am far normal nu am nici bara cu spalator de faruri sar putea pune ca imi plac mult multumesc mult poate poatene vedemin TM

15. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi Adi, putem sa ne intalnim cand te intorci, cu cea mai mare placere, doar sa dai un semnal!

16. IOAN ADRIAN-taut

IOAN ADRIAN-taut 3rd Gear Member

Locație:
    Zaragoza / Timișoara
    Masina:
    audi a4 20 tdi 140cv BRE 6 trepte an 2006 B7
    Salut Cu Siguranta Voi Da Un Semnal Cind Vin Acasa Pina Atunci Sa Auzim Numai De Bineeee

17. mariobos

mariobos Bronze Member

Locație:
    Lugoj
    Masina:
    AUDI A6 4F-A4 B8 Facelift
    sal.vreau sa-mi iau si io 2 din exact ca al tau pt a4 meu,am gasit,far vreau sa stiu parerea ta dat fiind faptul ca tu deja il ai de ceva timp...deci am 2 variante, 2din dedicat ca al tau sau 2din kenwood DNX8220 la 2500 ron cu un an garantie.Ma poti ajuta sa ma decid....astept raspuns mersi fain.

18. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ti-am dat PM...suna-ma!;)

19. Luc1an

Luc1an 5th Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,2.0 TDI 2008
    Faina rau masinuta,in particular jantele alea de 18 sunt deosebite si nici interiorul nu e mai prejos.Sa o conduci cu placere,un salut.

20. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi Luci iti doresc la fel, jentile le port de aproape 5 ani si nu as renunta la ele pentru nici un alt model. La interior nu este nimic deosebit, nu am modificat nimic in afara de multimedia "all in one", de care sunt foarte multumit!

Distribuie pagina asta