1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4-2002-160ps

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de orgonaskaroly, 14 Oct 2007.

1. TaucheR Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    BMW 525D
    Te inteleg perfect cu oglina, am si eu una exact ca aia acasa, tot dreapta, dar pentru alta marca...e o proasta rau.. nu ma puteam baza niciodata pe ea.

P.S. Ar da bine si o evacuare sport cu 2 tevi pe stanga sau de ce nu dubla.

2. lucianboncea

lucianboncea Silver Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4, 2002 2.0i 131CP ~ ALT
    Frumoasa masinuta si da, buna asta cu machiajul femeilor in oglinda, apropo spune-mi si mie te rog fustele sunt separate sau sunt cumparate cu tot spoilerul, mie-mi parte ca este tot spoilerul.

3. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Te referi la aripioarele de pe fusta fata? Daca la asta te-ai referit, sunt separat, dar nu mi-a placut cum veneau peste fusta si le-am taiat, modificat cu fibra, direct pe fusta.

4. nrtek 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C7 2017
    imi plac foarte tare jantele poti sa imi spui si mie ce pret sunt ? si de unde as putea cumpara?

5. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Jentile le-am luat noi pe comanda din catalog, de la o firma din Timisoara care se ocupa cu asa ceva, pretul a fost 420 euro bucata, acesta este si motivul pentru care sunt destul de rare si nu stiu daca vei gasi SH, am mai vazut pe Ebay la 200 bucata SH. Sunt de la firma ASA, modelul ZR1. Sunt si ceva replici de la Rial, mai exact Rial Sion, dar diferenta este destul de mare, mai ales la calitate.
    Uite aici site-ul lor din TM cu jentile ASA ZR1: http://www.google.ro/url?sa=t&sourc...sg=AFQjCNFOOPcUm2nbyQz-atWXhJpkyXP1FA&cad=rja

Ultima editare: 19 Noi 2010
  6. lucianboncea

lucianboncea Silver Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4, 2002 2.0i 131CP ~ ALT
    Dap, la ele ma refeream si da, ma gandeam eu ca sunt modificate cu fibra, as vrea sa-mi pun si eu la mine dar nu gasesc :sob: Mersi fain.

7. nrtek 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C7 2017
    nu sunt deloc ieftine( pt mine) dar oricum se merita sunt super tari. mc pentru inormatie.

8. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Intre timp am schimbat lichidul de frana (ATE), azi am facut si unghiul de fuga pentru ca de un an tot ma pregatesc sa fac asta, si mi-am achizitionat de la un coleg de pe forum un set de jenti pe 16 pentru cauciucurile de iarna. Jentile sunt replica de la SMC...modelul acesta imi place cel mai mult pe B6, iar pretul a fost foarte bun si am zis sa scap de jentile OM pe 15. Acuma mai astept sa iau un set de anvelope iarna pe 16. Evident jentile de vara raman cele de la ASA pe 18.

9. soosy

soosy 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi a4 b7 motor 2000 tdi cod Blb
    chiar daca vor fi folosite in zapada si etc jantele chiar sunt dragute....as putea sa zic pacat de ele:)...

vrem poze mai recente cu masina:P
    bafta in continuare

10. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Felicitari pentru jante.
    Un sfat si sper sa nu te supere: Avand in vedere garda la sol mai mica decat cea stock merg anvelope 215.55.16 - sunt mai inalte decat 205....
    Sau daca nu te interereseaza neaparat cele omolagate pe masina poti creste la 215.60.16, sau diverse combinatii. Bineinteles depinde si de latimea jantei.

Spor

Ultima editare: 9 Dec 2010
  11. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Le aduci deseara??

12. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi baieti, le-am luat pentru iarna, asa ca dupa ce gasesc anvelope o sa le pun pe masina. La cele de vara pe 18 nu o sa renunt, asa ca astea se vor tavali prin zapada;) Referitor la dimensiuni stiu ce zici Mihai, am vazut ca tu ti-ai luat 215, dar cred ca voi merge pe 205/55...sa vad ce gasesc, pentru ca momentan nu-mi permit sa iau noi. Cristi, azi am fost acolo pentru reglaje si a fost totul foarte ok....mersi. Jentile nu le am in masina, sunt fara anvelope si sunt la garaj, am ceva promisiuni pe sambata, sper sa le incalt atunci;)

13. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Eu le-am vazut personal, sunt suuuuper! Acuma parca imi doresc si eu din astea. :)

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Sunt f faine jantele si eu mi-as dori modelul asta,dar pe 17 si de vara :)
    Ce-ai rezolvat cu egr-ul?

15. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Tu ai numai avioane in cap:p Hai sa bem ceva ca nu mai am stare acasa...Uite facem bulgari pana vin ceilalti...:):)

16. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    EGR-ul momentan este anulat prin furtunul de vacum scos si obturat cu un surub. Urmeaza sa dau jos teava prin care se face circuitul de gaze evacuare-admisie si sa astup gaura de pe evacuare dupa care sa reactivez egr-ul. In acel moment EGR-ul va functiona normal dar fara sa mai intre gaze in admisie. Ca o comparatie pot sa spun ca masina merge mai bine, cea mai mare diferenta se simte la plecari de pe loc si in momentul cand dai talpa masina raspunde instantaneu, dispare aproape complet turbo lag-ul...merge impecabil. Acuma ma tot uit la consum sa vad daca consuma mai mult, dar sincer cam aceleasi valori le am, poare consuma o idee mai mult pana se incalzeste motorul, dar in rest mi se pare la fel. Dupa ce termin cu asta, urmeaza CAT-ul si un dyno. Intre timp Ovi mi-a masurat cuplu, imi ajunge la un maxim de 394 Nm.;)

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu-ti da eroare in bord,nu?
    Vezi ca cu vag-ul e imprecisa masurarea puterii,tot dyno e sfant :)

18. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nu da eroare, la noi EGR-ul este mecanic si nu avem DPF!
    Cat despre cuplu, am facut un log in mers si la sfarsit Ovi a zis sa vedem de curiozitate valorile la cuplu.

19. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Tot asa i-am facut si lui Bogdan si am comparat cu fisa de Dyno, diferenta era de circa 5 nm intre ele. Eu zis ca e ok ca masuratoare. ;)

20. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Interesanta treba cu EGR-ul care nu da eroare. Eu, intr-o discutie cu un pasionat de TDI imi spunea ca a mea da eroare. O fi dupa anul de fabricatie... Stiu ca dupa 2003 s-au mai schimbat niste detalii la aceste motoare, incluziv gestionare electronica. El m-a intrebat daca mi se apronde CHECK ENGINE la punerea contactului. Acesta in cazul meu se parinde si zicea ca cu siguranta va da eroare daca il anulez.

In cazul tau, Karol, cum e? Se aprinde sau nu la punerea contactului?

Distribuie pagina asta