1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4-2002-160ps

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de orgonaskaroly, 14 Oct 2007.

1. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi, am vazut ca si tu erai interesat la un moment dat...eu le-am vazut dupa tine, am crezut ca le iei tu, dar cand l-am sunat mi-a zis ca nu le-a vandut.

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Carol, nu cred ca iti ajunge 0.5 metri.

3. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    1.22/0.50 trebuie sa ajunga! Am uitat sa specific ca latimea este de 1.22.

4. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Stiu. Insa ai 5 elemente lungi, 1 scurt si alte 2 elemente mai late. Iar in caz de greseli e bine sa ai o rezerva.

5. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nu se admit greseli!...deci ajunge, ne-am inteles!
    Cum nu am spalat masina ieri, am desfacut un far si am marit intensitatea ledurilor. Problema asta imi sta pe creier de mult, si se pare ca rezolvarea este foarte simpla, trebuie sa renunt doar la limitatoarele de curent (LM 317) pe care le-am pus pe fiecare circuit. Fara ele creste intensitatea luminii, deci o sa renunt la ele, chiar daca scurtez putin viata ledurilor. Diferenta este clar vizibila...farul din dreapta (pasager) fara LM 317 iar farul din stanga cu LM 317 la circuit. Acum pot sa zic ca sunt multmit de lumina ledurilor pe timp de zi!

6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ditamai diferenta... ;)

7. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ti-am zis eu ca ceva nu e ok, e imposibil ca niste SMD-uri de 5mm sa lumineze asa de slab. O sa scap si dincolo de regulatoate, oricum nici la intensitatea asta nu sunt alimentate full.

8. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cred ca acum sunt mai tari decat ale mele... in functie de cum o sa stau cu timpul, poate umblu din nou la vara la ale mele.

9. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Diferenta consta si in faptul ca eu am 8 leduri, iar tu doar 6. Mie-mi place cum se vad ale tale, chair asta m-a facut sa umblu la ale mele, stiam ca pot sa scot mai mult din ele.

10. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Poze "curate" cu bandourile:

11. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Eee...parca nu mai este urata...:)
    Ps:maine ploua...:haha:

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nice:hubbahubba:

13. Deni

Deni 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6 allroad, 3.0 TDI, 2008
    arata foarte bine. felictari pentru masina ;)
    poze cu interiorul nu mai ai? poate mai pui ceva poze sa ne mai holbam si noi la o masina ingrijita.
    drumuri bune :busted_cop:

14. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Acuma parca se asorteaza la aripioarele de la bara fata. Ce pacat ca la B5 nu exista aceeasi posibilitate...
    Sa le stapanesti sanatos! ;)

15. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    off topic

Ovi,nu mai bine treci si tu la b6?,ca sa se potriveasca bandourile :)

16. gicu

gicu Silver Member

Locație:
    Gropești București
    Masina:
    Audi Allroad biTDI 2014, Audi RS3 Greta
    Diferenta mai mult decat sesizabila. In asemenea conditii aceste faruri devin chiar o alternativa interesanta la cele originale.

Iar masina arata foarte frumos. Just neat and clean.
    Felicitari:respekt:

17. Danku

Danku 5th Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    A3 1.9 TDI 110hp - 2000
    Nu urmaresc topicurle de b6 de obicei, dar la al tau ma uit ori de cate ori apare un post nou. E super masinuta!

18. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi baieti...da Ovi, se asorteaza perfect cu aripioarele de pe fusta fata, aceasi linie, care acuma are continuitate si pe margini. Referitor la faruri, eu nu mi-as mai pune OM, modelul acesta imi place foarte mult, chiar daca ledurile mi-au dat ceva batai de cap, dar pot sa zic ca noaptea vad la fel de bine ca si cu cele OM.

19. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Mi-se pare mie sau farul din dreapta este aburit?Se vad mult mai bine ledurile asa.Ce varianta ai folosit: cea full power sau cealalta?Cand ai posibilitatea, fa-mi o poza la cablajul de la un far,poate inventam ceva mai potent.
    Ornamentele de prag sunt super

20. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nu am schimbat nimi ca leduri, doar am anulat regulatoarele de curent LM 317. La fiecare far am doua serii de cate 4 leduri cu o rezistenta de 18 ohmi pe fiecare serie. Pe langa rezistenta mai aveam si cate un LM care limita curentul destul de mult si nu permitea ledurilor sa dea randament maxim. Referitor la cablaj, e simplu...plug and play ca si cel original, iar ledurile sunt legate in serie... doua serii de 4 in fiecare far. Poate la vara cand este mai cald, o sa incerc si varianta cu ledurile de 50lm...
    Farul intradevar este aburit, se pare ca dupa 2 ani nu mai sunt la fel de etanse ca la inceput, motiv pentru care saptamana viitoare vreau sa dau jos sticla si sa le izolez. Oricum aveam de gand sa le desfac, pentru ca este ceva praf in interior, mai ales lentilele vreau sa le sterg.
    Ieri am imbracat trimurile/scrumierele in carbon 3d negru, mi-a iesit foarte ok, doar cele doua din fata de pe bord mi-au mai ramas...pe aceasta cale vreau sa va intreb, daca stiti careva cum sunt prinse cele din fata la B6, am inteles ca au si niste suruburi pe undeva.(?)

Distribuie pagina asta