A4-2002-160ps

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de orgonaskaroly, 14 Oct 2007.

1. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ele nu "intelege" sau daca "intelege" atunci sunt geloase...la concluzia asta am ajuns!

2. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    hehe inteleg ...dar sunt geloase e clar! :D

3. ovimatrix

ovimatrix 6th Gear Member

Locație:
    Celalalt capat al lumii, HD
    Masina:
    Audi A4 B6, 1.9TDI, 2003, AVF
    Pozele sunt facut pe silvas ?

Nu are rost sa implicat fetele in subiect cu masini :D ca sunt pe langa, eu de fiecare data cand ii fac ceva la dragostea mea, a mea imi zice iara dai banii pe prostii ? O.o

P.S ms karol in legatura cu domnu claudiu mi-a rezolvat problema :)

4. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Dupa Cosava pe undeva pe dealuri. Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi;)

5. johnnie24 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    audi a4 b6 1.9 tdi/ 116 cp+resoftare/ 2005
    Karol, ai fost la Deva si nu ai sunat din goarna ca vi pe zona, ca sa iti vedem live si noi, cei de pe aici, bijuteria:p! :salute:

6. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Din pacate a fost scurta vizita, am stat 30 de minute, dupa care trebuia sa ma intorc. Eu astept sa terminati cu restaurarea castelului si atunci cu siguranta voi face o vizita mai de durata.;)

7. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Nota 10! Totul este o "armonie" pe masina...incepand de la stopuri,eleron capota spate+luneta,.....pana la grila de radioator si cea inferioara pe negru care se vede foarte elegant....O masina lucrata cu gust ce nu trece neobservata...Felicitari!
    Ps-am uitat sa mentionez si volan mai sus...:)
    Grilele sunt colantate,vopsite sau comandate original pe negru shadow?

Ultima editare: 16 Iul 2011
  8. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi Alex, ce sa mai spun de a ta cu pachetul complet de S4 :hubbahubba:. Grile sunt vopsite, la fel si ornamentul din spate de la portbagaj...si sa stii ca sunt foarte incantat de volan, iti ofera un alt "feeling" la condus!
    PS: vineri am fost in Ungaria, de aia nu am raspuns;)

9. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Eu am mers pe conceptul de fabrica,am "copiat" daca se poate spune.Insa tu,ai dat dovada de creativitate de bun gust...sunt foarte putine B6 "tunate daca pot spune asa" care imi atrag privirea pe strada iar al tau cu siguranta mi ar sari in ochii.Grilele pe negru chiar ai nimerit o....Imi place de mor cum se vede
    Sincer,niste oglinzi e S s-ar vede "letal" avand in vedere ca masina nu are deloc elemente cromate sau nichel pe ea...

Ultima editare: 17 Iul 2011
  10. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Un scurt review a ultimei luni. Negresa mea a participat din plin la cel mai important eveniment din existenta ei...Mai departe o vacanta de 3000 km fara probleme cu un consum mediu de 5,9 doar jumatate din drum fiind parcus pe autostrazi.
    PS: ghicitoare: cine a fost fotograful? Raspunsul il gasiti in a doua poza:)

Ultima editare: 20 Aug 2011
  11. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Alt fotograf nici nu se putea:)nu gaseai unul mai bun;)

12. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Foarte frumos!
    Felicitari!

13. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    :p Ce spirit de observatie, domnule... :)

14. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    A trecut ceva timp si am intrat direct in iarna, am montat rotile mai usoare si cateva poze dupa ce am spalat masina ieri. Intre timp am schimbat bujiile incandescente, de fiecare data merg pe Beru, prin septembrie am reparat incalzirea din scaunul soferului, un circuit era intrerupt. Trebuia sa dau scaunul jos si sa scot husa de pe sezut, dar s-a rezolvat si-mi incalzesc dosul in diminetile reci. Anul trecut am neglijat aceasta problema si am suferit ca un caine:cold: De asemenea, mi-am luat inima in dinti si cu greu am reusit sa desfac farurile Dectane, erau prafuite pe dinauntru si mai nou au aparut si ceva infiltratii de apa. Cum am zis am reusit sa le desfac complet, le-am curatat si izolat. Acum farurile sunt mult mai curate si nu se mai aburesc! La primavara am sa le polishez si vreau sa pun folie protectoare.

15. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Ma uitam la poze si mi-a venit o idee:
    Cum ar fi sa facem un calendar Audi A4 B6 cu masinile de pe clubaudi :) pentru anul urmator.
    Eh..era o aberatie dar daca asta mi-a venit in minte am zis sa nu o cenzurez.

Frumoasa masina si ca de obicei de fiecare data imi face mare placere sa o admir.

LE: si totusi un calendar nu ar fi niciodata desavarsit fara cateva B5-uri;)

Ultima editare: 23 Noi 2011
  16. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Mihai,nu e o idee deloc deplasata!

17. iani85 2nd Gear Member

Locație:
    panciu/milano
    Masina:
    audi a4 avant 1.9tdi multitronic 2004
    Citind ca ai rezolvat cu incalzirea in scaun m-am gandit sa-ti solicit cateva informatii!
    La scaunul soferului la sezut in partea stanga mi se incalzeste exagerat de tare! Pur si simplu ma arde la picior pe treapta 1! De la temperatura foarte ridicata s-a intarit putin si pielea in zona aceea!
    Ce s-o fi intamplat? Are vreo protectie circuitul care trece pe acolo, care nu mai exista...? Ma gandesc ca daca ai vazut ce-i pe acolo, ai putea stii! multumesc

18. Liviu_MS

Liviu_MS 3rd Gear Member

Locație:
    Targu-Mures
    Masina:
    -
    Cat de bine poate arata aceasta masina!:w00t:
    Oare ce modificare ii mai poti aduce in exterior? Ca din cate vad, are cam de toate.
    Jantele sunt pe 16''?

19. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi Liviu, raspunsul la prima intrebare este ca nu mai fac nimic;) Masina am transformat-o exact cum mi-am dorit si ma opresc aici... vor urma doar consumabile. Jentile sunt pe 16, iar cele de vara sunt pe 18, doua modele care imi plac foarte mult.
    Iani, referitor la incalzirea in scaune, la fel am patit si eu, cu siguranta si la tine este intrerupt circuitul. Va trebui sa scoti scaunul si sa desfaci tapiteria sezutului, doar atat! De scos se scoate usor scaunul, mai greu este cu tapiteria, dar daca ai reusit, atunci un pistol de lipit si se rezolva usor. De montat la loc este mai usor. La mine izolatia firului nu era rupta, doar firele din interior, dar se vedea exact unde era intrerupt circuitul, cu putina indemanare o poti face si singur, nu merita sa dai bani. Nu trebuie schimbat nimic...Bafta;)

20. MMA8 5th Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    S8. 5,2. 2008 B&O,ceramic.
    Mai rar vad câte o mașina la care sa i-mi placa TOT. Frumos! Bafta.

Distribuie pagina asta