A4-2002-160ps

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de orgonaskaroly, 14 Oct 2007.

1. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Bine mai arata masinile cu jante mari, dar a ta arata bine si cu cele de iarna :)

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Ce sedinta foto ai tras ieri la lucru! ;)

3. Christy

Christy 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi a6 C7 3.0 Bitdi 313ps
    Foarte frumoasa! Asemanatoare cu a mea.

4. Claudiu Ziros

Claudiu Ziros Bronze Member

Locație:
    Voiteg - Timiș
    Masina:
    00' Audi A4 B5 1.8T quattro AWT & 91' Audi 80 B3 1.9 TDI 1Z & 07' Audi A8 D3 3.0 tdi quattro ASB
    Azi te-am vazut si eu prin oras, erai prin dumbravita...te-am claxonat. Super masina,no coment

5. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi, chiar ma uitam pe topicul tau, imi place foarte mult cum ai modificat-o, cu mult bun gust. M-a claxonat cineva pe bulevardul Dambovita cu un B5 negru, nu tu ai fost? Desi am trecut si pe la K...d la intrarea in Dumbravita.

6. Claudiu Ziros

Claudiu Ziros Bronze Member

Locație:
    Voiteg - Timiș
    Masina:
    00' Audi A4 B5 1.8T quattro AWT & 91' Audi 80 B3 1.9 TDI 1Z & 07' Audi A8 D3 3.0 tdi quattro ASB
    Da eu eram.te-am vazut si mai de dimineata eu stateam la semafor si tu ai trecut.Pana sa facut verde la mine ...nici urma de FZL.Ma bucur ca am vazut-o mai din aproape chiar daca era din mers,dar cum am mai zis Suuper masina!

7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Carol,desi ai o multime de modificari,nu ai una de baza,cel putin asa consider eu: stergatoare aero twins de B7 :asskicking::)

Btw,ai schimbat distributia?,cat te-a ajuns cu tot cu manopera?

Ultima editare: 18 Apr 2012
  8. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Cu tot cu manopera 740 ron, fara amortizorul hidraulic.
    Referitor la stergatoare, mai de mult am vrut sa iau brate pentru lame "aero", dar am renuntat, chiar sunt multumit de astea pe care le am. Doar pentru aspect nu merita.

9. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Amortizorul hidraulic la mine era curs dupa 70k km, al tau era ok?Tinand cont ca este pe accesorii, nu provoaca pagube atat de mari, dar tot te lasa cu masina in drum.

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu te lasa cu masina in drum,fiind afectate alternatorul(poti opri consumatorii) si servodirectia(faci niste bataturi :) ) ,dar iti pot da batai de cap ulterior.
    De altfel,eu am si patit-o la fostul B5 si aia avea pompa de apa pe cureaua de accesorii,nu pe distributie,stranbandu-se amortizorul(nu era hidraulic,ci normal) la 2 ani dupa ce schimbasem distributia,dar nu si acel intinzator,rupandu-mi cureaua de accesorii si pe cea de clima.

Ultima editare: 19 Apr 2012
  11. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Al meu era ok, a fost schimbat cu distributia anterioara, o sa il schimb data viitoare, sper sa mai schimb o distributie!

12. catacalin

catacalin 1st Gear Member

Locație:
    baia mare
    Masina:
    Audi a6 c7 3.0 tdi 245 hp quattro s tronic CDUC avus 2011 audi a4 b6 sline , 1.9 tdi 130 hp ,an 2003
    frumoasa masina,sa ai noroc la ea.zimi si mie daca te rog de unde ai achizitionat scutul metalic si cat a costat aproximativ

13. JuN1oR

JuN1oR 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 b7, 2,5 TDI BDG, 2006
    Foarte tare masina, imi plac modificarile aduse, multa bafta si multi km.

14. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi baieti, sa aveti si voi noroc si satisfactii cu ale voastre.
    Referitor la scut, pretul a fost 400 ron pentru ambele, scut motor+scut cutie de viteze. L-am luat de la astia http://www.scutauto.ro/ si sincer sa fiu face toti banii!

15. catacalin

catacalin 1st Gear Member

Locație:
    baia mare
    Masina:
    Audi a6 c7 3.0 tdi 245 hp quattro s tronic CDUC avus 2011 audi a4 b6 sline , 1.9 tdi 130 hp ,an 2003
    mersi de informatie. mi se pare un pret foarte bun 400 ron pentru cele doua compenente impreuna

16. tudor.onofrei

tudor.onofrei 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B6, 1.8T
    @orgonaskaroly nu am cuvinte la cat de bine arata masina ta. cat mai multi km fara probleme si doar consumabilele sa le schimbi.

17. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Iti multumesc Tudor, iti doresc sa ai si tu la fel de multe satisfactii cu a ta, cum am avut si eu cu a mea.
    Intre timp am spalat tapiteria, am igienizat clima, am incaltat-o cu 4 cauciucuri noi, si ieri am reusit sa-i dau de capat vibratiilor care se simteau in volan la 100 si pe la 140 km/h. Nu erau nici bratele, caseta, anvelopele, jentile sau discurile, problema era la inelele de centrare, care desi sunt marimea potrivita, totusi au un mic joc, micromilimetric, dar influenteaza, acum le-am fixat pe butuc, de fapt stau asa de fix incat raman acolo cand dau jos rotile, metoda am descris-o in topicul destinat acestei probleme. Spre surprinderea mea, nu mai am vibratii, eu am fost ferm convins ca prezoanele conice fixeaza perfect janta pe butuc, dar se pare ca au avut dreptate cei care au sustinut contrariul. Eram convins ca vibatiile vin de la rotile din fata, din moment ce doar la anumite viteze se simteau, dar nu stiam exact de ce. Initial am crezut ca anvelopele sunt de proasta calitate, dar schimbandu-le intre ele, era imposibil ca toate 4 sa fie varza, dupa care mi-am pus problema jentilor, dar sunt dintr-un material foarte tare si rezista foarte bine pe drumurile noastre. De centrat ce sa mai zic, ca le-am centrat de 4 ori:)) Asa cum am zis si in celalalt topic, cei care aveti inele de centrare la jenti si apar vibratii, aveti in vedere si acest aspect, mai ales daca jentile sunt de dimensiuni mari si late(17,18), unde vibratiile se simt si mai tare.

Ultima editare: 30 Mai 2012
  18. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Karol,care naiba sunt inelele de centrare,o poza ceva?
    Te intreb pt ca si eu am aceeasi problema cu vibratiile,numai ca se manifesta la fix 80km/h,sub sau peste aceasta viteza dispar;tot asa,verificat absolut tot si nimic.
    Pe mine nu prea m-a deranjat,nefiind pe o scala larga de viteze,in general evitand sa merg cu 80km/h.

19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Daca gaura jantei nu este de 57,1 si este mai mare se pun niste inele de centrare care sa aduca gaura mare a jantei la dimensiunea mai mica adica de 57,1 cat avem noi la jantele OEM si cat este dimensiunea gaurii butucului rotii. Pentru asta se folosesc niste inele de centrare care eu recomand sa fie facute din duraluminiu sau duramid materiale foarte dure care nu se deformeza. Bine, conteza si mana strungarului/meseriasului care face aceste inele si este recomandat sa fie facute ca sa intre cat mai fix pe gaura de centrare a jantei.

O zi buna

Ultima editare: 30 Mai 2012
  20. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nteles;mda,eu n-am aceste inele,raman cu vibratiile :)

Distribuie pagina asta