1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4-2002-160ps

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de orgonaskaroly, 14 Oct 2007.

1. otelea

otelea Silver Member

Locație:
    Câmpulung Moldovenesc
    Masina:
    audi 80 B4 1.9 tdi 90cp 1994; A4 1.9 TDI AVB 2004; A6 allroud 2,5 TDI BCZ 2004
    Superba. Si prepararea ei cu bun gust. Succes in continuare.

2. mark Junior Member

Locație:
    SV
    Masina:
    Audi 80 1.8S
    frumoas tare A4 , dar poze cu B4 nu pui _ :D si acelea au fost ff reusite.... fan audi 80 :D

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Cum,ai masinuta de 5ani?Asta da...longevivitate...:applaus:

4. Razvan888

Razvan888 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    audi a6 2.5tdi multitronic 2004
    deci masina ta arata bestial...e printre singurele masini modificate care imi plac,cand ma apuc si eu in primavara sa ii fac cateva modificari micute cum ar fi farurile:) la tine apelez!!!si eu sunt la fel ca tine singur imi fac totul la masina,la skoda care am avuto inainte in afara de distributie toate reparatiile sau modificarile le-am facut eu!ai grija cu motorul!;)

5. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi de aprecieri Otelea.

Da Mark, foarte reusite...din pacate nu o mai am...un accident in urma careia am pierdut mult mai mult de cat o masina....(vezi site-ul din semnatura mea)...

Da Cornel, o am din 2004, (dar din 2001 tot Audi am avut) si asta mi-e tare draga, chiar de aia nu vreau sa o vand.

Razvan, te ajut cu cea mai mare placere...imi dai un PM cand vrei sa vorbim si se rezolva.

Ultima editare: 28 Noi 2009
  6. by694bh

by694bh Gold Member

Locație:
    Ivrea(TO)-Baia Mare
    Masina:
    AUDI A4 2.0 ALT 2002
    felicitari ptr masina :applaus::applaus::applaus:este modificata cu bun gust nu ai exagerat cu nimic si daca i-ai face si evacuare dubla (idee care ma bate si pe mine )ar fi completa super imi plac mult si farurile au si predispozitie ptr reglajul de inaltime al fazei scurte?
    :salute:

7. by694bh

by694bh Gold Member

Locație:
    Ivrea(TO)-Baia Mare
    Masina:
    AUDI A4 2.0 ALT 2002
    felicitari ptr masina :applaus::applaus::applaus:este modificata cu bun gust nu ai exagerat cu nimic si daca i-ai face si evacuare dubla (idee care ma bate si pe mine )ar fi completa super imi plac mult si farurile au si predispozitie ptr reglajul de inaltime al fazei scurte?
    :salute:

8. bullibutton 1st Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 AVF
    ai montat sistemul multimedia? asteptam pareri si poze.

9. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi by694bh, ma bate de mult gandul la o evacuare dubla, evident cu toba cu tot, nu numai de decor. Momentan o las mai usor, criza ne omoara pe toti! Am mai investit 500 de euro in ea, ca sa raspun si la intrebarea lui bullibutton, da am montat sistemul multimedia. Sunt foarte multumit, singurul minus ar fi ca am pierdut comenzile de pe volan si afisajul in bord....dar revin cu detalii si poze intr-un alt post, pentru ca mai am putin de lucru...de reglat antenele etc...
    Referitor lafaruri...da, are reglaj pentru faza scurta. Farul vine cu un reglaj manual (surub intr-un dop de plastic), dar acel dop se scoate si se inlocuieste cu motorasul de pe farul original. A mai fost nevoie de ceva ajustari, dar in final a iesit bine. De cand am modificat, schimbat si ledurile nici cu ele nu mai am probleme.
    Revin cu poze si impresii despre sistemul multimedia.

10. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Vreau sa te intreb de cat timp ai chiptuning-ul la 160cp, cat de tare se simte diferenta de putere, cuplul la cat s-a ridicat, diferente de consum, efecte adverse etc. Daca ai putin timp... ms :salute:

11. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Imi permit sa-ti raspund scurt, asa ca o parere suplimentara. Merita cip-ul, diferenta e ca nu o sa iti mai placa o masina necipuita, asadar diferenta e mare. Il las pe Carol sa iti dea detaliile.

12. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Salutare si mersi Ovi.
    Chipul il am de 3 ani si jumatate! Diferenta se simte fara nici o discutie, mai ales in afara orasului. Cuplu cred ca este undeva pe la 360, nu mai stiu exact. Consumul este o idee mai mare, imi mentin parerea ca este cu aproximativ 0,5l mai mare in afara si 0,5-1,0 in oras, dar asta in conditii "sportive". In rest ce sa zic...efecte negative...none...ideea este sa te folosesti de chip cu cap si nu se intampla absolut nimic, numai de castigat ai. Eu personal recomand la toata lumea, ramane la aprecierea voastra. Bafta

13. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Mersi de raspuns, daca dupa 3-4 ani nu simti efecte negative, atunci chiar merita. Ms inca o data.

14. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Cu mare placere, tin sa-ti mentionez, ca nu menajez masina de loc, nici in oras, nici afara. Daca ai banii si vrei sa tii masina pe termen lung, categoric merita!

15. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    Ce se mai stie de RNS-E?L-ai montat?Cum functioneaza,ce functii are,pret,calitate?Asteptam niste raspunsuri.Multumiri:)

16. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Am tot promis ca revin cu poze si informatii despre sistemul multimedia, dar nu-mi gasesc aparatul foto:banghead:, habar nu am unde l-am pus, sper ca nu l-am pierdut:(
    In fine, o sa revin cu poze alta data.
    L-am montat si sunt foarte multumit. Sa incep cu partea negativa care ar fi afisajul in bord si comenzile de pe volan. Eu am sistem Bose cu Navi Plus si chinezii mi-au spus ca nu au reusit sa-mi faca o configuratie in care sa mearga si comenzile de pe volan si comenzile de volum la sistemul bose. Mi-ar mai trebui un CAN special care ar costa in iur de 170 USD. Deci prin urmare nu-mi merg comenzile de pe volan si afisajul in bord. In rest numai cuvinte de lauda, radio merge super, are si RDS, am mai montat 2 antene cu amplificatoare pentru semnal, pe langa cel original, prinde vre-o 10 posturi fara probleme pe FM, televizorul analogic (se poate comanda si cu tuner digital dar costa in plus) prinde vre-o 5 posturi terestre, dar in mers, nu prea se vede. Prind foarte bine Realitatea si TVR2, mai trebuie sa reglez putin antena sa prind si TVR1. In afara de astea mai prind Europa Nova si TV Timisoara. Are doua intrari de USB, si o intrare pentru ipod. O intrare de usb este in fata iar ipod-ul si celalalt usb este in spate...am tras firele si iasa in torpedo. DVD-ul merge super, citeste orice format, imaginea este super clara iar de auzit se aude ca si inainte, pot sa zic ca nu am pierdut din intensitatea si claritatea sunetului original. Navigatia este pe SD card, semnalul este full aproape tot timpul, harta full europa, dar va trebui sa fac un update, pentru ca nu este foarte detaliata. Ce sa mai zic, are bluetooth, touch screen, telecomanda (dar nu o folosesc, nici nu am incercat-o), se pot instala jocuri, de fapt are cateva care se gasesc si pe telefoane, dar se pot pune jocuri mult mai serioase.
    Navigatia a intrat perfect in consola de bord, nici nu zici ca nu este originala, oricum este dedicata audi A4, B6. Mufele se potrivesc la fix, dar am mai modificat putin cate ceva pe acolo, dar nu mare lucru, nasol e ca sunt o gramada de fire si mufe, si trebuie aranjat bine pe acolo, pentru ca intra greu navigatia din cauza lor. Ecranul este mare, mai mare de cat la Navi Plus, mai exact 6,5 inch, culoarea plasticului este exact ca si cel de bord (nu se exfoliaza:)), doar cele doua butoane rotunde nu-mi plac pentru ca sunt argintii. Luminile rosii de pe butoane sunt identice cu restul bordului!
    Era sa uit de camera de marsalier, functioneaza impecabil, mi-am comandat si camera impreuna cu sistemul. Are intrare pentru camera de marsalier, pentru un woofer separat de sistemul Bose, si inca doua iesiri pentru monitoare in tetiere, pentru cine vrea sa-si puna. Revenind la camera de marsalier speciala de A4, vine incorporata intr-una din becurile de iluminat al numarului de inmatriculare. Becul din stanga vine complet inlocuit. Se vede foarte bine (si noaptea) si este extrem de util, acuma pot sa dau in spate linistit pana ajung la 10 cm de cealalta masina.
    In concluzie sunt foarte multumit, daca ar fi mers si comenzile de pe volan...ar fi fost perfect, dar e super ok si asa. Pret calitate foarte ok, apropo a costat 2.200 ron cu tot cu camera de marsalier, de montat eu am montat tot, as aca nu am mai dat nimic pe montaj! Sper sa si tina...am mai vb. si cu alti baieti de pe forum care au asa ceva si sunt foarte multumiti la randul lor! Va pun poza cu camera si o poza cu aparatul, dar cea din urma este de pe net. O sa revin cu poze din masina, dar ma dispera aparatul foto./...cu telefonul nu ies asa de bine.
    Pe aceasta cale va urez sarbatori fericite si multa sanatate.

Ultima editare: 24 Dec 2009
  17. iuliu00

iuliu00 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    a4,1.8T,2004
    Sa il stapanesti sanatos!Misto ca are touchscreen:)(printre multe altele).
    BTW:navi plus(cel cu butoane pe o singura parte)are tot 6.5 inch,din cate stiu eu.
    Ma faci sa ma duc sa-l masor cu rigla:)

18. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi....RNS-E-ul nu mai stiu cat are ecranul, cert este ca RNS-D-ul e mai mic, dar cred ca asta e mai mare si ca RNS-E-ul, poate diferenta consta in rama ecranului, acela are o rama separata, ecranul miscandu-se in unghi, acesta este fix.

19. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    Multumim "nenea" pentru explicatii.Sa mearga brici.Sper sa fac si eu acest upgrade dar putin mai la vara,ca acum am cumparat stopuri pe led,kit xenon,leduri SMD si urmeaza jante.Good work cu masinuta.Sarbatori fericite si tie.Numai bine,rau la nime':):respekt:

20. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi si spor la treaba si tie! Ce fel de stopuri ti-ai luat?

Distribuie pagina asta