A4-2002-160ps

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de orgonaskaroly, 14 Oct 2007.

1. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Si inca un rand de poze cu masina...mersi domnule:hi:

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Cu placere domnule!
    Totusi, ma asteptam sa pui la avatar a 3-a poza de pe randul din mijloc de la postul #160. [​IMG]

3. soosy

soosy 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi a4 b7 motor 2000 tdi cod Blb
    o masina foarte frumoasa:X....bine lucrat
    am vazut-o de multe ori prin sagului si prin fratelia...
    no comment
    bafta in continuare

4. annabudala

annabudala 5th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 8P BKD
    Foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
    O zi buna.

5. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi baieti, chiar ma bucur de ea in fiecare zi si sper sa nu ma dezamageasca nici de acum incolo. Sa va bucurati si voi de ele;)

6. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Nenea ne mai dai pozele alea cu navigatia?Ca ne ameninti de cateva luni.Asteptam pozele + eventualele pareri la rece,ca de acum ti-ai format o parere.Nu de alta,dar la vara vreau sa trec si eu la 2Din si nu stiu ce sa aleg : china sau rns-e.Sa-ti mearga masinuta ca in povesti

7. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nenea Catalin, am pus de mult, daca te duci o pagina inapoi la postul #160 cu ajutorul lui Ovi am facut cateva...mai multe:)). Mai profi decat atat nu am cum sa fac. Probabil nu ai observat;)
    In rest ce sa zic, sunt foarte multumit, merge super, o sa-mi trag versiunea igo 2009 pe SD card, acuma are 2008 dar Romania nu este destul de detaliata. Sunet ok, imagine ok, semnal la radio ok, doar la TV e mai slab, depinde in ce pozitie este masina, dar asta e la TV analogic. Mai montez niste antene si amplificatoare poate o sa am semnal mai bun. Cand am timp si butonez la ea, tot mai descopar cate ceva din setari. Avand in vedere ca un RNS-E este dublu la pret sincer recomand la toata lumea. Aaa si sa ma repet...camera de marsalier face toti banii!

Ultima editare: 25 Feb 2010
  8. raduc

raduc 6th Gear Member

Locație:
    Bușteni
    Masina:
    Audi A5 2.7 tdi 2010
    SUPER frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos mult timp de acum in colo.imi poti spune si mie cat te-a costat navigatia,cu camera ?

9. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi radu...2200 ron (550 euro)

10. cos_mog

cos_mog 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    a6 2.7tdi 2006 quattro avant
    frumoasa masina
    imi place
    km cat mai multi si fara probleme
    :respekt::respekt::respekt:

11. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi, iti doresc si tie la fel;)

12. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Am vazut acum pozele,scuze pentru apostrofarea gratuita!La sistemul clasic(concert)oare se pupa navigatia cu comenzile sau macar cu display-ul din bord(nu ca ar fi util,ca nu m-am uitat de 2 ori pe el la partea de radio,dar arata urat sa fie neagra acea parte)?cati km are masina in momentul de fata?
    rns-e + dvd+tv tuner,cam sare de dublul jucariei chinezesti(ca sa faca tot ce face jucaria),dar doar unitatea costa putin mai mult.Am butonat un astfel de sistem,dar pe Passat(oricum este aceeasi treaba) si mi-a placut.Hartile le-ai gasit pe net?

Ultima editare: 26 Feb 2010
  13. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nici o problema, ma gandeam eu ca nu ai observat...la sistemul clasic va trebui sa muti climatronicul jos, e munca migaloasa, dar se poate face sa iasa super vezi Ice_2k si Parizianu parca, nu mai sunt sigur. Mufele sigur se pupa pentru ca am vb. cu un coleg care avea 1Din si merge perfect.Referitor la display (implicit comenzi pe volan), depinde de masina, de exemplu la mine nu merg comenzile de pe volan, nici afisajul pe display, din cauza can bus-ului, nu este compatibil cu sistemul pe care-l am eu pe masina. Am vb. in china si mi-au spus ca nu s-a mai intamplat sa nu mearga, au mers la toate numai la a mea nu merge....le-am trimis scheme, coduri, etc si mi-au spus ca al meu este model mai vechi si va trebui sa-mi fabrice special un can box...100 USD. La colegu care si-a pus si avea 1DIN ii merge afisajul pe display (el nu are comenzi pe volan). In concluzie, masina ta e din 2003, cu siguranta o sa mearga displayul, in fine pe mine nu ma deranjeaza, poate la vara o sa comand si un can nou ca sa mearga si la mine.
    Ai dreptate, doar un RNS-E costa in jur de 600 de euro, plus altele la ea, ajungi la 1000, sincer nu merita....asta chiar stie mai multe ca un RNS-E!
    Sistemul a venit cu tot cu SD card, pe care este Igo 2008, dar am facut rost de la un prietem de Igo 2009 si o sa-l trag pe asta, pentru ca romania e mai detailata. Acuma cu Igo 2008, cam sfert din spatiu este ocupat pe SD card, restul pot sa pun muzica, jocuri, filme...si daca nu ajunge poti sa-ti iei un card mai mare, dar mie sincer imi ajunge asta, avand in vedere ca am niste DVD-uri cu muzica multa si unde mai pui ca are si 2 iesiri de USB. In rest, semnal impecabil la navi...vine cu tot cu antena GPS, antena radio, antena TV, telecomanda (dar nu o folosesc), mufe adaptoare modelului tau de audi, cleme de scos aparatul...absolut tot ce trebe, nu mai trebuie sa cumperi nici macar un surub! Vezi ca poti sa-ti comanzi cu Tv tuner digital, (parca 200 ROn in plus) daca in bucuresti se emite bine, am inteles ca se gasesc amplificatoare cu tot cu antena ca sa prinzi posturile si in mers fara probleme. Eu am TV analogic, dar si asa prind vre-o 4 posturi tv, depinde de pozitia masinii, cum am semnal. Daca vei fi interesat iti las numarul celui de la care l-am luat, aparatul m-a costat cu 350 de ron mai putin ca in comert. Cu tot cu camera 2200 iar in comert am vazut fara camera la 2350 sau asa ceva.;)

Ultima editare: 28 Feb 2010
  14. Ice_2k

Ice_2k Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S5 B8.5
    RNS-E ajunge pe la 650 cu totul daca-l iei singur de pe ebay, nici vorba de 1000.

15. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Asa cum ti-ai luat tu....dar cu TV tuner, antena, cablu, camera rew.(pentru ca toate se vand separat)...se aduna. Poate nu ajungi chiar la 1000 dar in jur de 900.
    Eu la inceput am vrut DVD si TV la RNS-D....imi ajungea undeva la 350 de euro. Am renuntat ca nu merita!

Ultima editare: 28 Feb 2010
  16. Ice_2k

Ice_2k Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S5 B8.5
    In cei 650€ am inclus tot ce inseamna navigatie (antena, cabluri, adaptoare etc). Tunerul si camera sunt intr-adevar separate.

17. daniel84

daniel84 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A 3,1.9 TDI din 2000 ,ALH
    salut ,frate masina ta as compara-o cu o perla scumpa daca-mi permiti ,ai grija in continuare de ea ,toate bune

18. marco26

marco26 2nd Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    A6 C6 ,2005,3000 diesel
    salut...frumoasa masina...imi place...spune-mi si mie te rog de unde ai luat eleronul pt portbagaj...

19. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Salut, mersi...cel de pe portbagaj este copie a eleronului Zender, (zender a inchis fabrica) si l-am luat de la un tip din Bucuresti. Este si aici pe forum cineva care face la comanda din fibra de sticla, treaba e ca am mai lucrat la el vre-o 2 zile pana l-am scos perfect, am finisat marginile/suprafata, umplut interiorul cu silicon (pentru ca vine gol) ca sa fie mai greu si sa nu se sparga sau crape in timp. In final is multumit cum a iesit, chiar nu se observa ca nu este original. Ca sa te ajut, uite topicul celui de pe forum, de care ti-am vorbit...http://www.clubaudi.ro/vanzari-cump...er-abt-s4-si-rs4.html?highlight=eleron+zender ...eu l-am achizitionat putin mai ieftin, in rest cum ti-am zis mai ai ceva de lucru, daca vrei sa iasa perfect;)

20. c_xxx20

c_xxx20 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 b5 1.9 2002
    Salut! Ma numesc Alex sunt din bucuresti , am un audi a4 2002 , sunt de parere ca este una dintre cele mai bune masini ,desi am condus destule masini...cele 4 cercuri spun totul ! Sper sa va fiu de ajutor cu tot ce este posibil! Va multumesc!

Distribuie pagina asta