Am achizitionat in oct. 2007 acest A4 cu teoretic 135000 km . 5+1, clima, cruse control. Am avut deja ceva mici probleme cu el... unele independente de mine, altele dupa cum se vede in poza putin "cautate cu lumanarea". Una ar fi pompa de motorina din rezervor... nu mai tragea motorina iar cand am desfacut-o am vazut paletele elicei tocite. A doua chestie cauzata de o iesire la peste in februarie anul acesta... rupt burduf planetara stanga si ceva pe la basculele dreapta. toate inlocuite. Mai ar fi ceva cu comanda electronica pe turbina (nu stiu denumirea tehnica exacta) si anume imi da pierderi de putere... rar dar poate fi enervant. A aparut dupa problema cu pompa de motorina.. or fi legate?! . urmeaza sa o duc la "doctor". In rest totul e bine.... tocmai a trecut ITP-ul pe bune iar testul cu vag-ul de acum 2 sapt a indicat doar comanda electronica ca necesita atentie. As fi dorit poate ceva mai multe dotari: geamuri electrice spate, cotiera spate sa aibe sacul de sky, cd in loc de casetofon, reglare lombara...chestii marunte dar utile.
bun venit sa porti sanatos masina si ai mai multa grija de ea ca merita pune si tu mai multe poze sa vedem diferentele cu a mea
Dupa acea iesire la peste in care dupa cum se vede in poza am rupt si un cauciuc am grija de ea. De meritat nici nu se pune problema :D. iar urmaoarea sper eu in 2-3 ani sa fie un allroad. Poze trebuie sa fac si la interior... zilele astea vin (necesita si o spalare). Ca diferente initiale.. nu are sania pt portbagaj superior, tapiterie bleaumarin volan cu 4 spite fara comenzi pe el, si consola cu comenzi sa zic doar ca e mai simpla ca a ta.
daca tot ai pasiuni pescaresti, eu ti-as recomanda sa-ti iei un Allroad neaparat, sau macar un Audi cu tractiune quattro. bine ai venit in club!
eu tot la un allroad sper au inceput sa imi placa avanturile si mi se pare cel mai potrivit pentru drumurile noastre. cel putin in oras cred ca as ridica garda la maxim
Am atasat o poza cu o "optionala" la masina care trage mult la consum... asa ca allroad, cum am spus, mai repede de 2-3 ani foarte dificil. A doua poza e legata de caldurile care or sa vina. Celelalte sunt facut cu telefonul si nu au calitatea prea buna. Daca se doreste voi face alte poze in detaliu cu aparat foto.
Lasa Allroad-ul deocamdata Lasa lasa ca acel "optional" e mult mai important ca orice Allroad Mult mai frumos si cu siguranta iti va aduce satisfactii ce nu se compara cu nimic in lume. Iar pe viitor cand o sa mai creasca vei avea timp sa il inveti si sa pescuiasca si sa iti conduca Allroad-ul te asigur. pe forum si cu siguranta pozele tale sunt printre cele mai frumoase de pe aici
vrei sa il faci de mic sofer sau el a facut trasnaia de la peste, in prima poza care ai pus-o sa-ti traiasca!
sa`ti traiasca micutul , e scump foc ... vine si al meu peste 7 luni ! unde ai reusit sa prinzi zapada aia ?
Va multumesc de urari! Traznaia de la peste s-ar putea spune ca moral el e de vina :D... voodoo facut de sotie ca am lasat-o singura... ca nici peste nu am prins atunci. Zapada e din bucuresti anul acesta pe 3 ianuarie...a nins toata noaptea.
ha ha ha ... asa mi s-a intamplat si mie cand aveam coupeul, am fost cu 4 prieteni la peste si am venit remorcat.... si cred ca tot din cauza nevesti-mii, ca am lasat-o neagra in cerul gurii cand am plecat