1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4 B5 AJM si fostul ADR.

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de Cristian S., 1 Sep 2008.

1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Vreau sa te intreb ceva si astept un raspuns sincer din partea ta:care ti se pare mai fun de condus dintre diesel si benzinara(nu vb de consum,ci de feeling) avand in vedere ca sunt de puteri apropiate,una 125cp,cealalta 116cp si dieselul cu cuplul mult mai mare?

2. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Binenteles dieselul il aleg intotdeauna in special la drum lung si nu este vb de consum ci de posibil confort,siguranta,forta,altcumva sta fata de benzinar cu care de multe ori ezit,intr-o curba sau depasire,dieselul pur si simplu parca sta lipit de asfalt,am remarcat asta si la drumurile de spania,aspir si eu pe viitor la un b6 tot tdi si daca se poate si un 2,5:)macar cu ce am eu pe al meu daca nu in plus.....si cind ma gindesc ca acum 6 ani nici nu vroiam sa aud de motorase de tractoras....:racer:

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ei,asta e din cauza turbinei,ia condu un benzinar turbo si vezi atunci fun!

4. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    ..pentru Romania turbo e indicat,in tara am aceleasi ezitari in depasiri cu a mea la 80-100 km la ora nu are viteza de reactie cu a tdi-ului si 1.8T.
    ...de la 120 km/ora imi revine curajul :)

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Acuma pe bune,pe viitor,indiferent ca va fi benzina sau diesel,nu vreau sa mai aud de masina fara turbina.

6. Vlad04NOZ

Vlad04NOZ Gold Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    Frumoase masinile Cristi sa le stapanesti sanatos....pardon sa le stapaniti:p(am inteles ca una e a sotiei:))...frumoase ambele, dieselul e in mare parte ca si al meu:), motor, dotari...eu nu am scaune ca si ale tale dar am sistem audio Audi Symphony:p....ce doresc sa te intreb, ai ambele modele de B5, (benzinarul primul model si dieselul modelul de B5 cu facelift), ce diferente ai observat intre cele doua, ce s-a restilizat la modelul mai nou de B5, eu ce am observat asa in mare sunt farurile(la asta mai nou sunt cu lupa si au semnalizarea incorporata),semnalizarile din aripi sunt de forma dreptunghiulara si nu aproape rotunde ca si la prima generatie, climatronicul este alt model, butoanele de comanda de la bord sunt mai mici, am rotitele de la aerisire luminate-asta poate si deoarece la al meu am pachet lumini, luminile din bord nu mai sunt portocalii...sau ma rog ce nuanta era la vechiul model ci este iluminat alb/rosu ca si la modelele actuale...inafara de cele enumerate de mine ai mai observat alte modificari aduse?

7. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Sant multe mici diferente atat la interior cat si la exterior,la facelift am si eu pachet lumini,pachet crom,iar bordul este rosu cu alb,iar la celalalt doar rosu,mici modificari mai sint la capacul portbagaj,minerele ext.usi,alta nuanta geamuri,tapiteria interior este mai frumoasa...ca sistem audio habar nu am ce are masina,nu am fost curios,are un concert 2 de la blaupunkt cu amplif. pe dif.spate.

8. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Sa inteleg ca dieselul de 116 e mai nervos decat benzinarul de 125?:3sadwalk:

9. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Sincer da!atit in oras cit si afara

Ultima editare: 24 Oct 2010
  10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Asta simti datorita cuplului de la diesel;tractoras,da bate la fund benzinarul in ceea ce priveste cuplul:).

11. urmuz 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    audi a4 1997 1.8 125cp
    Foarte frumoase masinile..si dotate:arco:
    Sa le stapaniti sanatosi!!!

12. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi,vezi ca am la semnatura intilniri in timisoara esti invitat,vad ca detii 1,8:sa il aduci sa compar ceva la motor

Ultima editare: 6 Apr 2010
  13. urmuz 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    audi a4 1997 1.8 125cp
    Ok. Am vaZut ca intalnirea e pe 22 martie, sambata.Teoretic nu as avea nimic in plan pt atunci,deci poti sa ma treci pe lista, o sa vin :beerchug:

Weekend placut!

14. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ce ai citit tu si unde de 22 martie?noi ne intilnim in timisoara in fiecare joi;poate a fost ceva pt.22 martie dar anul trecut,parcurge te rog toate paginile pina la ultima,deasupra de user arata si data cind a fost postat ceva anume.

Ultima editare: 22 Dec 2009
  15. urmuz 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    audi a4 1997 1.8 125cp
    upps...ce neatent sunt :)
    deci joi la 21 la OMV...

:respekt:

16. Stanley

Stanley 3rd Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi b4 Cabriolet 2.0E
    foarte frumoase amandoua masinute! Ce mi-as dorii si eu inca una:) cea visinie e superba:yahoo:
    Sa le stapanesti sanatos pe amandoua si .. la mai multe:p

17. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi Stanley,poate ne onorezi cu prezenta la o intalnire;)

18. Stanley

Stanley 3rd Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi b4 Cabriolet 2.0E
    Chiar imi doresc sa ajung la o intalnire dar nu ma prea lasa masinuta:( dupa ce rezolv ce am de reparat la ea promit ca vin intr-o joi sa va cunoasc personal:p

19. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mai recente:
    Parca ar trebui putin lasata nu?ce ziceti?:uhm:

20. Stanley

Stanley 3rd Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi b4 Cabriolet 2.0E
    Ai putea sa o lasi putin:p
    Foarte foarte frumoasa masina ta! culoarea ma inebuneste:wub:
    cat a costat grila si de unde ai cumparato?

Distribuie pagina asta