1800Euro - Este interzisa utilizarea functiei "Quote" la mesajul anterior, decat daca este citat partial mesajul cand se doreste sa se faca referire doar la o anumita parte din el. Este a nu stiu cata oara cand o folosesti.
Din pacate mi-au expirat numerele si nu ma tine sa merg asa,iar pentru inscris cel mai devreme in mai...pana atunci Dacia lu' tata mai duce lejer
Frumoasa masinuta, mai ales interiorul Sa o stapanesti sanatos si cat mai putine probleme cu ea (daca se poate deloc) Foarte ieftin ai luat-o.
Felicitari pt inscriere, ca la ce abereaza astia cu taxa lor chiar e o mare realizare. S-o folosesti sanatos!
Am fost si mi-am facut calculul inainte de majorare,adica in 2009,prin decembrie.Mi-a calculat 4360ron pe care urma sa-i platesc in mai 2010.Incepand cu februarie 2010 parca taxa se calcula cu valoarea la zi a eurolui si ar fi venit 5000ron.Din fericire am scapat cu 4360lei
mda frumoasa masina ,, ,,sa o stapanesti sanatos ,,si eu am una aproape la fel doar ca mnu are interioru de piele ,,in rest tot asa mda sunt foarte multumit de ea ..sal..
O investitie ieftina,o munca farte grea(daca va hotarati sa va puneti si voi veti vedea de ce zic grea) si un rezultat pe cinste Mie unul,imi plac foarte mult cum stau pe ceasurile mele,parca a intinerit cu cativa ani
Hehe, si eu cand aveam B5 ma gandeam sa fac miscarea asta. Intr-adevar, arata super, a meritat efortul. Bravo!