1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4 - B6

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de A4RCI, 11 Aug 2015.

1. Chriss_Deejay

Chriss_Deejay Silver Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi Q5, FY, 55-TFSIe, DLGA
    Felicitari !
    Ai o masina impecabila ... pfuu, te invidiez ! :D
    S-o stapanesti sanatos ! :-)

2. ovidiu.crc

ovidiu.crc 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 tdi 170cp CAHA
    Arata foarte bine in noua culoare

3. bcristi

bcristi 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B6 S-line, 1.9 TDI 131 HP 2002, AWX
    Foarte frumoasa masina . Sa o stapanesti sanatos in continuare si fara evenimente. De vreo 2 ore tot citesc pe aici , de la postul initial, si concluzia este ca : Exact asa imi doresc sa arate si masina mea. Culoarea este dementiala si dupa parerea mea, unica. Momentan nu dispun de timpul si banii pentru a incepe un proiect de genul acesta, dar in viitorul apropiat (3 -4 luni) vreau sa ma apuc de el. O sa te mai stresez cu intrebari pe viitor, daca nu te superi. Inca odata, SUPER MASINA , super A4 . The most beautiful A4 b6 i've ever seen!!!!!! Drumuri bune, colegu! Ma intorc la postarea lui alex , ca mai am de citit :D .:icon_thumright:

4. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Ma bucur ca masina lui Alex a ajuns pe maini bune!
    Arata foarte bine vopsita in culoarea asta!
    Spor la viitoarele proiecte!

5. A4RCI

A4RCI 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 2002
    Din nou va multumesc tuturor pentru aprecieri. Masinile voastre merita aceleasi cuvinte frumoase, pentru topicurile de prezentare ale multora dintre voi ar trebui sa-mi iau cateva saptamani de concediu pentru a le parcurge :). Credeam ca Alex este un caz special, dar vad ca are multi frati pe aici, va felicit pentru munca si pasiunea investite in proiectele voastre.
    Eu sunt nou in comunitatea Audi fiind un fan BMW convins si in mod cert daca nu aparea oportunintatea cumpararii acestei masini nu as fi schimbat marca. Nu regret, mai ales ca-mi este la indemana comparatia cu Seria 3 E46 (am avut 4), model ce este contemporan cu B6-le. Din pacate nu le pot compara ca motorizare, am avut numai benzina, diverse capacitati. Din celelalte pct de vedere, sunt argumente pro si contra pentru ambele modele, dar cele mai importante resimtite de mine ar fi acelea ca interiorul este net superior la Audi si imi lipseste tractiunea spate de la BMW :p.
    Nu am deocamdata cu ce sa ma laud in privinta modificarilor aduse acestei masini in afara de ce am mentionat in primul post si pentru ca nu am apucat sa fac mai multe poze, sper imi permiteti va prezint doua din proiectele mele anterioare. Stiu ca nu sunt Audi, dar pana la urma sunt masini frumoase (asa cred eu) si daca ai investit timp si munca nu cred ca trebuie sa ne oprim la o anumita marca.
    Voi continua sa intretin cat pot eu de bine aceasta masina si in masura in care imi va permite bugetul sa-i mai aduc cateva modificari exterioare. Voi reveni cu mai multe poze cat de curand posibil.

Va doresc un weekend frumos.

stefan550, rotitza și gabitza121 apreciază asta.
  6. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Arata super B6-ele si arata super si bmw-urile. Este clar ca ai gusturi bune si masina si-a gasit un proprietar pe masura. Oricum, treaba facuta de alexms a fost excelenta.
    Sa o stapanesti sanatos, mai pune poze si din alte unghiuri.

7. Lucian189

Lucian189 Bronze Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    RS7 Performance
    Cred ca acest topic merita sa mai incarci ceva poze.
    Chiar si cele din topicul de vanzare jante sunt f bune.

Distribuie pagina asta