1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4 B8 2.0 TFSI S-Line

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de K U L, 7 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Eee, poate asta al meu a fost naspa cu vreun defect ceva. Asta e...

Oricum, daca tot mi-am facut de lucru la masina, am montat priza de 12V in portbagaj, am preferat sa o pun pe alimentare permanenta cum era la B7, cu toate ca din fabrica ar fi venit pe alimentare la contact. Si daca tot am umblat pe acolo, am mutat si pinul de la priza de 12V din cotiera tot pe plus permanent....mi se pare practic cand mai incarc telefonul si ma opresc undeva sa nu mai stau cu contactul pus. :)

:salute:

viorel1601 apreciază asta.
  2. diabolic53

diabolic53 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C6 2010 Facelift, 2.0S (173bhp), Piele, MMI 3G, DRL, xenon, etc.
    nu te-ai lasat lol :)))

3. diabolic53

diabolic53 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C6 2010 Facelift, 2.0S (173bhp), Piele, MMI 3G, DRL, xenon, etc.
  4. golddiger

golddiger 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara / Franţa
    Masina:
    AUDI A4 2.0TDI 143HP 2009
    Foarte tare arata aceasta buza dar totusi mi se pare foarte ieftina,tinand cont ca eu am intrebat la repr audi vara trecuta de aceasta buza si era undeva la 400 de euro OEM.M-as mira sa fie chiar atat de ieftina si sa mai fie si ceva calitate.Am mai comandat eu cand am cumparat masina o buza fata de la rieger si am dat 110 euro pe o bucata de plastic trasa in folie tip carbon de toata jena,daca o caut prin boxa cred ca o gasesc.Sa nu fie si asta vreo imitatie urata.Daca comandati sa puneti poze s-o vedem si noi ca eu unul o comand daca e chiar buza din primele poze.

5. flavius89

flavius89 6th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C7 Avant 2.0d Cglc Multitronic - Stage1
    Eu am comandat-o de ceva timp si pe saptamana viitoare imi ajunge si mie, tot 100 euro, este aftermarket, se va lipi cu banda dubla adeziva de calitate.

Speram sa fie imbinarile ok si lungimea perfecta pentru bara !

Va tin la curent cu poze in cateva zile !

PS: are un incovenient major - iarna imbelsugata, in rest drumuri bune sa fie :)

6. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    E misto, am vazut-o de ceva timp. Aia din link e pt bara non s-line, cred ca exista si pentru s-line. Insa parcarile la bordura vor disparea....eu nu ma aventurez cu asa ceva.

7. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Traim in Romania din pacate....:(, in plina zi, in plin oras m-au usurat de capacele de pe o parte.
    Capacele nu sunt paguba mare, pacat de janta care s-a zgariat de le unealta folosita.
    Nu va zic ca azi am fost in targ sa le caut, evident smecherii zic ca "sunt din Germania din dezmembrari, fratioare, originale" si mi-au cerut 65 lei pe bucata avand in vedere ca nou e 50 lei.....ce sa mai zic :keule:

8. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    Cata nesimtire! Te lasa fara cuvinte!
    Ce tarani!

9. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Eu le-as scoate cu surubelnita.... stiti voi ce!

Si, ai mai luat de la ei, sau ti-ai luat la produsul nou?

Ultima editare: 13 Iul 2014
  10. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Am luat de la chinezi ca e 8 euro setul, sper sa se potriveasca ok ca le-am dat dimensiunile.

11. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Revin cu noutati, masina a mai suferit ceva upgrade-uri:
    - catalizator high flow 200 celule
    - eliminat toba de foc pentru un sound mai pronuntat, se aude foarte bine peste 3500 rpm
    - filtru aer k&n in cutia oem
    - soft la powertech, suntem undeva la stage 1+ cu aproximativ 260hp si 400 Nm :superman:. Timpul nu mi-a permis astazi sa stau toata ziua la Buzau si astfel nu a fost timp pentru aranjat softul asa cum si-ar fi dorit Ginel, insa rezultatele sunt ok. O noua vizita va fi programata la Buzau in septembrie pentru a incerca sa ajungem la valorile "cunoscute" de stage 2, adica undeva la 275hp.

Masina se simte mult mai usoara, se misca excelent. Diferenta dintre confort si dinamic acum este si mai mare. Noua curba de putere a fost foarte bine aranjata incat acum cu mai multi cai si cuplu nu se mai pierde aderenta pe treapta 2, culmea. Inainte, softul stock avea o treapta de putere pe la 2800rpm si rupea aderenta in treapta 2.

Printre altele am constatat ca filtrul suplimentar isi face treaba foarte bine :).

12. bzn_marius

bzn_marius 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 4H, 3.0TDI, CMH, An2012
    Asteptam nerabdator rezultatul, felicitari pentru noile modificari, sa stapanesti sanatos noii caluti!

13. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Bravo Lucian!
    Pana la urma totul a iesit cum iti doreai?
    Sa stapanesti sanatos noua putere!

14. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Deci, multumit sau satisfacut pentru moment? :)
    Cum a decurs treaba cu avnsul in ture mari?

Graficul arata foarte bine in opinia mea!
    Ce sa mai...400Nm la un benzinar.... Ma las de diesel! :)))

Ultima editare: 2 Aug 2014
  15. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Multumesc!
    A iesit bine spre foarte bine. Daca mai stateam cateva ore probabil se mai putea optimiza.

Baietii au avut dreptate cu bujiile si benzina, deci cu acelasi soft cu bujiile neschimbate si benzina 95 a scos cu 30 de cai mai putin. Bujiile NGK si benzina 99+ au rezolvat problema cu avansul si cu detonatiile.

Cuplul stock in treapta 4 a fost undeva pe la 345 insa nu a putut urca cumplet in ture pentru ca e cutia foarte lunga si viteza trecea de 200km/h. Asa ca testele s-au facut in treapta 3 unde a scos 325Nm stock si 400 resoftata. In treapta 4 sigur scotea 420Nm. Deci in a 3-a la 7000rpm ajungea la 175km/h :).

Ginel mi-a zis ca ar fi bine sa fac update de la reprezentanta la ultima versiune de soft stock pe care sa-l optimizeze apoi. Asta sper sa fac in septembrie.

16. bogdel.david

bogdel.david Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 3.0 TDI quattro - Mercedes-Benz C240 4matic
    KUL, prin ultima versiune de soft stock te referi la noul soft de 225PS?

17. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Nu chiar, pentru ca ala nu e pentru codul meu de motor....eu am varianta 2 si ultima ar fi 9 (din spusele celor de la BZ). Adica vreau sa profit de ultimul soft pentru ca e clar ca daca au scos noi versiuni, anumite chestii s-au ameliorat, si de la versiunea 9 sa plecam din nou pentru optimizare.

18. marius555 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Subaru forester 2004;Audi Urs6 AAN new project ! Skoda Octavia2 vRS tfsi; Mitsu L200 DC-HP
    Bravo Lucian ! Din pacate B7-ele a plecat , dar te astept cu "baba" la semafor :)

P.S. ai grija la consumul de carburant acum :)

19. CMG

CMG Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi RS6 Performance SEDAN
    upgrade

Felicitari pentru upgrade!

Cuplul e mortal :)

Cum se simte puterea asta doar pe puntea fata?

20. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Marius, pai ne vedem vineri :racer:
    CMG, efectul de directie usoara in acceleratii bruste exista, o parte destul de importanta a greutatii se transfera pe spate....insa cum ziceam si mai devreme, curba este atat de liniara incat puterea se pune pe asfalt cu pierderi aproape zero :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta