1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4 B8 2.0 TFSI S-Line

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de K U L, 7 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Multumesc, domnilor !
    Marius, nu ai ce face la astfel de proiecte, trebuie rabdare si informare.
    Mihai, nu mai dureaza mult si sistemul va fi activ si la tine, greul a trecut :racer:
    Dany, Razvan....trebuia sa si tin telefonul cu ceva, nu? ;)

Deja am facut ceva probe, cu cheia in interior daca vrei sa incui din maner nu se incuie, stie ca e cheia inauntru. Daca insa vrei sa incui cu cealalta cheie va merge. Am probat si functia de ridicare a geamurilor tinand degetul mai mult timp pe maner si functioneaza, geamurile se ridica. La coborare insa nu pare sa mearga, doar din cheie tinut apasat pe descuiat.
    De asemenea, daca ma aflu in preajma portbagajului acesta se deschide, insa usile nu se deschid, deci sistemul stie cu care antena sa caute cheia in functie de comanda care se cere. Dupa ce trec de stalpul spate spre zona usilor, atunci merg si usile, deci e destul de sensibil la prezenta cheii.

Per ansamblu ma declar multumit de acest proiect si deja am inceput sa ma bucur de el la 100%, e clar ca zilnic se va folosi. Unii considera ca nu merita, altii considera ca merita. Eu zic ca daca vrei o investitie in confort, asta e o dotare care merita clar.

Pentru viitor e greu de zis, ideile vin din mers. Momentan ne bucuram cu varianta actuala. :thrashi:

:arco:

2. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Bravo Lucian!
    Ai avut ceva de munca, satisfactia insa este imensa cand reusesti cu forte proprii sa implementezi un asemenea proiect.

3. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Mersi, Sorin. Ceea ce imi doresc si ceea ce ma motiveaza este dorinta de a spori confortul, de a face fiecare drum mai interesant, dar si sa duc la bun sfarsit asemenea proiecte care au o doza de necunoscut. Cum era si emisiunea, "risti si castigi". Cand faci totul de la A la Z e si mai mare satisfactia :readit:.
    Nicaieri nu gasesti informatii complete, cand vorbesti cu oameni prin stanga, dreapta primesti numai raspunsuri gen "nu se poate, e prea greu, e prea mult de munca, nu iti recomand, etc". Si deci de unul singur pui cap la cap informatii stranse in timp si speri sa mearga, eu de vara trecuta am inceput sa ma interesez de proiectul asta deci a durat ceva :).

Salutari :hi:

4. Tudor.r

Tudor.r 3rd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    ... Loading
    Felicitari pentru perseverenta, munca depusa si pentru rezultatul obtinut !
    La cat mai multe modificari in continuare !
    Numai bine !:applaus:

5. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    "nu se poate, e prea greu, e prea mult de munca, nu iti recomand, etc"
    Crede-ma stiu perfect despre ce vorbesti, am jucat in filmul asta de multe ori.

6. 90cosmin

90cosmin Junior Member

Locație:
    Europe
    Masina:
    VW Passat CC-160CP
    Arata super masina,se vade ca pui suflet in tot cea ce faci

7. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Multumesc, Cosmin! ;)

8. Nony

Nony 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    A4 1.8T 2009
    Great car, cool engine, awesome mods!!! :applaus:

9. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Salutare tuturor! Un nou proiect inceput acum o luna a fost in sfarsit finalizat: magnetic ride :rock:

Totul a inceput de la un anunt de pe allegro (de la colegul mabalaru :beerchug:) cu un kit complet amortizoare, arcuri, senzori, cablaje la un pret atractiv, s-a achizitionat, montat, s-a codat.

Cateva poze de la montaj cu amortizoarele vechi/noi, calculatorul si cantitatea de trimuri care au fost date jos de pe masina :)

Ei bine, toate bune si frumoase la montaj, a fost mult de lucru pe fata de trecut cablajul prin garniturile de sub aripi din cauza ca tot cablajul a fost dintr-o bucata si nu am vrut sa il tai. S-au inlocuit pe stanga senzorii de autolevelling existenti si s-au adaugat cei lipsa de pe partea dreapta, s-au montat si senzorii de acceleratie, s-a dus cablajul in spate in dreapta si s-a montat si calculatorul.
    Restul codarilor pe modulele 09, 17, 19, 55 au fost facute repejor, singura si marea problema a fost modulul 14 de magnetic ride. Coding-ul s-a realizat insa o eroare refuza si dispara "programming not completed" :( Nu am reusit in prima faza sa ii dau de cap, am fost si la reprezentanta insa parametrizarea online nu a mers deoarece optiunea asta nu a existat din fabrica, a venit si vacanta de 2 saptamani in care am fost fortat sa plec cu masina asa cu eroare, si iata-ne dupa o luna si 5000km prin Europa cu forte proaspete ! Am decis saptamana asta sa reiau problema si am facut o noua vizita colegului audi4ever care a gasit procedura necesara de parametrizare, astfel ca prin minune eroarea a disparut ! :hubbahubba:

Feeling-ul este foarte interesant, imediat simti ca suspensia este mai moale, absoarbe socurile incredibil de bine, efectiv zici ca ai jante pe 16". La o simpla apasare de buton totul devine "beton" si poti conduce sportiv. Este o optiune care sporeste confortul la volan, chiar mergand pe acelasi traseu spre birou si inapoi, parca nu mai e acelasi drum, au disparul denivelarile.

Si doua poze cu masina curata ;), vor urma jante de vara, gume de vara si poate niste "arcuri de vara"....

10. celo

celo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI CAGA 2010 @ 180HP/400NM
    Felicitari Lucian, ma bucur ca ai finalizat retrofit-ul complet. Cand ne vedem as vrea si eu un demo de comparatie Dynamic-Comfort in speta pe Suspensie. Daca nu ar fi existat cateva thread-uri(inclusive acesta) de pe forumul probabil ca eram si eu mai bogat cu cateva mii de ore...dar microbul se plateste. Bafta in continuare.

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Frumos,bravo!

12. Chriss_Deejay

Chriss_Deejay Silver Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi Q5, FY, 55-TFSIe, DLGA
    Foarte frumos !
    La mai multi km ! :-)

13. CMG

CMG Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi RS6 Performance SEDAN
    Felicitari!

Felicitari!

Un upgrade semnificativ atat ca munca/cost, dar mai ales pentru feeling/disponibilitatea plajei de reglare.

14. bzn_marius

bzn_marius 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 4H, 3.0TDI, CMH, An2012
    Ma bucur ca ai reusit sa duci si acest proiect la bun sfrasit!
    Felicitari pentru perseverenta!

15. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Celo, daca vrei in seara asta, stii unde sa ma gasesti. ;)

Multumesc tuturor pentru aprecieri; orice proiect de genul asta are o parte necunoscuta de care s-ar putea sa te lovesti, cu noroc si/sau perseverenta se rezolva.

:hi:

16. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    All in one! E bine ca si-a revenit Costel din amnezie! Vreau si eu o plimbare in varianta artagoasa!

17. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Da Sorin, a avut o revelatie intr-un moment in care eu renuntasem la orice speranta :respekt:

18. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Frumos! Ce urmeaza? :)

19. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Razvan, le am in curte, ma asteapta....8.5Jx18 ET29
    Dar la cat e de confort acum, parca ar merge si 19" :banghead:

20. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Jante? Boring..ceva mai spectaculos nu ai? Vreun kit RS, quattro ceva..:)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta