1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4 B8 2.0 TFSI S-Line

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de K U L, 7 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Sunt destule variante, o sa vina si timpul pentru asa ceva.

Mai poti astepta linistit pana la anu'.
    Fiind cutie automata si quattro, consumul va fi mai mare, insa fiind A5 cred ca are cam aceeasi greutate cu A4 FWD. B7-ele avea 1570kg, B8-ul are 1435kg.
    Vezi ce consum oficial are modelul si mai pui cam 1.5L in plus, insa eu zic ca vei avea cam 8 la suta pe autostrada, 13-14-15 in oras.

Si am reusit sa montez si lampile la numar cu LED :)

2. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    hehe... ti-am facut pofta. par la fel ca ale mele

3. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Pai sunt identice, scrisesem in topicul tau aseara.

4. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Felicitari pentru lampile de numar.
    Se pare ca e retrofitul lunii la B8 :) Astazi mi-au ajuns si mie lampile :)

Asa cum i-am urat si lui robitza: sa iti lumineze nr mult si bine!

PS: 1450? ... a mea in acte are 1600kg

Ultima editare: 4 Dec 2012
  5. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Mersi mersi, ziceai ca ai mers pe lampi originale? Sunt cele de pe B8 facelift?

Pai in talonul din Italia scria masa la gol 1435kg, in talonul din RO acum m-am uitat si vad ca zice 1510....acum cine stie de unde iau astia valorile.

6. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    avantu e mai greu rotitza :)

7. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Lucian, am mers pe unele originale cu codul: 4G0 943 021
    Stiu ca se montraza pe A1, A6, TT dupa 2011. Posibil sa vina si pe A4 dar asta nu stiu cu certitudine.

Pe A4 se monteaza cu un fir adaptor de la un tip de mufa la altu, eu in schimb am sa apelez la Catalin si am sa schimb mufele si pinii cu unii corespunzatori.

image.jpg

Royitza, o fi mai greu avantul, nu zic nu, doar din doua geamuri laterale ceva mai mari si doi stalpi in plus nu cred ca faci 150kg ;)

8. bogdel.david

bogdel.david Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 3.0 TDI quattro - Mercedes-Benz C240 4matic
    Mersi KUL pentru raspuns. Cam asa ma gandeam si eu :)

Apropo, ai avut ceva probleme cu uleiul?Stiu ca 2.0 TFSI-ul cam mananca, in functie de cum e exploatat.

Felicitari pentru LED-uriile de pe spate, arata foarte bine. Mai raman stop-uriile cu LED :) Am vazut pe ebay.de ca sunt destul de ok ca pret, mai ales ca acuma a aparut modelul facelift si s-au mai ieftinit.

P.S. Unde esti in poza?Ca eu astept zapada cu 10 ochi sa vad ce stie 4matic-ul de pe E fata de quattro :)

9. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Cu uleiul nu am probleme, adica consuma putin. In 5000km a scazut de la maxim la 60-70%, deci nu mi se pare ca mananca prea mult.
    Da, stopurile vor veni. Imi plac mult astea de facelift, dar e complicat cu schimbatul haionului, si problema cu eroarea de bec ars. Probabil voi merge pe cele cu LED.
    Poza e din Franta (vezi location).

10. bogdel.david

bogdel.david Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 3.0 TDI quattro - Mercedes-Benz C240 4matic
    Acum am vazut location-ul :)

Se pare ca o sa ninga si pe la noi saptamana asta, dabia astept :)

Apropo, cum ti se pare acuma pe zapada cu FWD fata de quattro de pe B7?

11. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Merge merge, doar trebuie sa fii rabdator pana prinde aderenta la plecarea de pe loc. Conteaza si gumele totusi....

12. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Mai stergem putin praful de pe topic.
    Din pacate vremea nu-mi permite montarea pedalelor, asa ca stau frumos in cutie :(
    Au venit insa presurile de cauciuc, le aveam pe acelea textil si nu prea se impacau cu zapada.
    Mai pun cateva poze stranse zilele astea, mi se par rotile cam intrate, mai ales pe spate si ma bate gandul sa pun distantiere ca pe B7. Aveti idee ce dimensiuni ar merge? Am vazut ca de 10mm nu prea exista pentru ca nu ar avea acea buza suficient de lata pt. asezarea jantelor....adica de la 5mm sar direct la 15mm. E vreo diferenta fata de B7 la asezarea jantei pe butuc? Ca am avut de 10mm pe B7 si nu au fost probleme.
    :hi:

13. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Si pe mine ma preocupa treaba asta cu distantierele dupa poze ar merge fara probleme distantiere de 15 mm, depinde la ce rezultat vrei sa ajungi, insa nu cred ca cineva este in masura sa iti raspunda care este setupul corect pentru masina ta decat daca are experiente cu distantiere pe acest tip de caroserie cu latimea cauciucului tau si et -ul jantelor tale..
    Dimensiunea corecta o poti afla luand in calcul latimea cauciucului, et-ul jantelor tale si et-ul minim admisibil pe a4 8k.
    Spor la cautari si tine-ne si pe noi la curent.

14. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    faine pedalele si presurile.... ma bate gandul sa-mi iau si eu presuri de cauciuc
    nu cred ca o idee buna sa folosesti distantiere.... mie mi se pare ca arata ok jantele asa cum sunt acum.... mai ales iarna

15. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Am auzit de multe ori afirmatia asta cu distantierele, cu argumentatia ei nu sant eu pe deplin lamurit.

16. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Eu nu am nimic impotriva distantierelor, va dau cazul meu concret.
    Pe B7 am folosit distantiere timp de 2 ani pe 3 tipuri de jante diferite si nu am avut probleme:
    - prima oara pe jante 7.5x17 ET43 cu gume 235/45
    - apoi pe rotile de iarna de tabla pe 16"
    - apoi pe 8x18 ET43 cu gume 235/40
    Si masina era si quattro. Am avut 10mm pe fiecare roata fata si 20mm pe fiecare roata spate. Pozele le gasiti in linkul din semnatura. Si nu bateau, nu vibrau, am fost in configuratia de iarna pana in Germania si inapoi, in configuratia pe 18" pana in Franta, nici o treaba. Si am mers si prin Germania cu 240km/h cu rotile pe 18" si mergea impecabil.
    Cred ca voi merge pe 15mm pe fata si 20mm pe spate din ce am citit pe forumuri.

17. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Este suberba masina asta, motorizarea nu cred ca lasa de dorit... S-line => BIG LIKE

Pedalierul este superb, o sa-i vina bine rau... si o sa-ti fie mila sa calci pedalele alea.

18. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Din cate am vazut, nu prea vin la set de 4 se vand pe axa asa ca le poti comanda intai pe cale de 15 situatie in care te poti juca cu mai multe variante in functie de cum se aseaza, eu pentru masina mea m-am gandit la un 15mm spate si 12 fata, o sa le comand intai pe cele de 12, insa momentan am alte prioritati.

19. 11TUN

11TUN 5th Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    ...
    De unde ai cumparat pedalele si un pret daca se poate? Ma intereseaza si pe mine.

20. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Mersi victorash_cvv, o sa le calc cu atentie ;)
    11TUN Setul de 3 pedale cu footrest au codul 8K1 064 205. Cred ca sunt de S5/RS5, posibil chiar si de RS4 B8. Eu le-am luat de la reprezentanta de aici din Franta cu 120euro, initial le-am cautat pe ebay insa erau mai scumpe pentru ca as mai fi avut si transport de platit. Avand codul poti sa le cauti la orice magazin care aduce piese.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta