1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A4 B8 Blackbird

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de cogdao, 11 Oct 2015.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Alex_WeS

Alex_WeS Silver Member

Locație:
    Râmnicu Sărat
    Masina:
    SQ5 - 3.0 BiTdi 313 HP (CGQB) - 2015
    Good work![emoji1303]

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B8.5 2.0 TFSI QUATTRO TIPTRONIC
    Multumesc!
    Maine jantele pe 18 pleaca in Maramures, bbs-urile vor intra la tratament la Elspa. Ma gandesc sa le fac gun metal.

3. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Astazi a sosit rama display-ului, am toate piesele necesare retrofitului la MMI 3g high.

Jantele au intrat la reconditionat si vopsit, le voi face argintii.

4. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    rama aia nu e de A5?

Nu cred sa se potriveasca la intalnirea cu ceasurile de bord!

5. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ai dreptate, o sa o returnez.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

6. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    New summer setup!

Ultima editare: 24 Iun 2016
    Cosmin790, Tudor.r, Chriss_Deejay și alți 3 apreciază asta.
  7. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Sincer ? Parca erau mai de efect celelalte jante, datorita concavitatii mai mari si prin prisma culorii. Eu regret ca am vopsit jantele de iarna. Nu exista culoare mai frumoasa decat cea originala (indiferent ca sunt zgariate, atinse..etc), nu ma refer la nuanta/pigment cat la stralucirea ei. 'Coaja de portocala' apare la ordinea zilei. Oricum, felicitari pt investitia in masina, de la inceput si pana acum, iar cel mai important e ca tie sa-ti placa.

8. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
    Arata foarte bine :icon_thumright:

Referitor la ce zice colegul waf, clar orice reconditionare nu o sa le scoata "ca de fabrica" cel putin in Romania nu am vazut, si am destui prieteni care lucreaza in domeniu. Tot trebuie sa fie un fir de praf, o coaja de portocala, o urma de imperfectiune... dar ne multumim si noi cu ce avem, la jante nu prea se observa chiar fiecare mic defect, spre deosebire, de o aripa, o bara etc.

9. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Multumesc!
    Astea sunt jantele pe care le caut de cand aveam Golf-ul, nu am gasit pana la setul asta. Cand am vazut pe masina lui rotitza, mi-am dat ca trebuie sa le am pe masina.
    19" reprezinta un compromis, ma voi obisnui. Pe spate am distantiere de 10mm, dar cred ca renunt la ele, et16 iese in afara cam mult.

10. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Intr-adevar, alea de pe masina lui Mihai arata intr-un mare fel, dar sunt diferite fata de ce ai cumparat tu acum, atat ca model, cat si ca specificatii. Jantele lui, au fost la vanzare pe vwforum si voiam sa le iau eu, numai ca la 9.5J probabil ca le tineam prin casa. Seama putin, dar sunt anumite detalii care fac diferenta destul de mult.

11. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Cum ar fi? Ambele sunt BBS CH-R, ale lui au Et45 si 9.5j, ale mele au Et26 si 8.5j.

12. Tudor.r

Tudor.r 3rd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    ... Loading
    Mmmm.. Interior-ext S-line +++ toate celelalte si ai reusit sa transformi foarte frumos masina !
    Foarte tari ultimele modificari, mai ales jantele :applaus: ! Doar ca o parere personala, cred ca ar iesi mai bine in evidenta daca ar fi gri deschis (silver), aceeasi culoare ca cele pe 18''.
    Cei de la Expert wheels am vazut ca fac treaba foarte buna in ceea ce priveste reconditionatul jantelor ;).
    Reveritor la Golf, ca tot ai mentionat mai sus, daca nu gresesc GT-ul tau a ajuns prin iasi la Mircea, imi e prieten bun, si am placerea de a ma plimba de 3-4 ori pe saptamana cu el. :busted_cop:
    Frumoasa fosta, dar binenteles, mult mai frumos si dotat B8-ul per total ! (nu ca ar fi termen de comparatie intre ele :) ) !:hi:
    Spor la modificari de calitate in continuare ! Toate bune !:friends:

13. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Multumesc, intradevar, a fost golf-ul meu, ma bucur ca Mircea are grija de ea.
    Jantele sunt culoarea argintie cu care a iesit din fabrica, am adaugat un pic de perla pentru un efect deosebit in soare.
    Planuri cu ea am multe, tocmai am achizionat led-uri numar oem si praguri interioare S-line.
    Saptamana viitoare sper sa am frane noi fata 320 mm si spate dimensiunea actuala.

Tudor.r apreciază asta.
  14. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Telenovela franelor s-a incheiat, a venit port-etrierul lipsa si am reusit sa le montez pe masina. Asadar, s-au schimbat etrieri fata cu discuri noi de 320mm( fata de 314 stock), placute fata Ate, iar pe spate, au ramas etrierii actuali, fiind la fel ca noua configuratie, discuri noi de 300 mm( la fel ca inainte) si placute aproape noi.

Cosmin790 și Megatron apreciază asta.
  15. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Frumos upgrade.

E diferenta notabila intre placutele de 314 si 320? La suprafata ferodoului ma refer...

16. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Merci! Sincer, nu e foarte mare, am facut upgrade-ul mai mult de nevoie, oricum trebuiau schimbate si a aparut ocazia asta.
    Mi se pare ca franeaza la fel, sau poate trebuie sa se aseze un pic placutele pe discuri...

17. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Ok, merci. Am schimbat recent pe un A5 discurile si placutele de frana fata. Si am observat ca pe sistemul 320mm de A4 B8 si A5 sunt puse niste placute foarte mari, exact la fel de mari ca si pe etrierii mei de S6 4F. Si eram curios daca e diferenta vizuala intre 314 si 320mm pe aceesi masina.

Fata de sistemul 321 mm de pe A3 8P, A4 B7, A6 4F si A8 4E unde placutele sunt mici de tot, pe sistemul 320mm nou (A4B8, A5, A6 4G) au pus placute serioase.

18. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    M-ai facut curios, chiar o sa masor.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

19. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Daca poti sa faci o poza la placutele de pe sistemul 314 si cele de 320 sa vad si eu despre ce e vorba...
    Merci

20. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    placutele sunt ceva mai mari la 320 si ai suprafata mai mare de frecare intre disc/placuta fata de 314.

Spor

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta