Buna, sunt Raluca si sunt posesoarea a unui Audi A4 Quattro, Fabricatie 2003 Cu Motor 2,5 Tdi Si 180 Cp. Si as dori sa stiu unde pot gasi si eu un Manual de utilizare al masinii in limba engleza sau romana Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si am sa revin cu detalii dupa ce am sa aflu si eu mai multe despre acesta superba masina. :D
Bina ai venit in club Raluca...iti doresc o sedere cat mai lunga in club alaturi de noi ceilalti membrii..... cat despre manual nu pot sa te ajut cu manualul pt modelul acesta dar probabil o sa te ajute alti posesori de model de A4 asemanator cu al tau....................PS: Nu vreau sa fiu rau A4-ul tau e Quattro nu "Quatrol"... da esti "boboc" la noi in club si o sa inveti mai multe despre Audi
da, chiar ne bucuram de o noua membra in club, speram sa ai parte de multe satisfactii, si sa inveti sa-ti vezi propriul model de AUDI cu alti ochi, pentru ca este o masina deosebita, cel putin asa o consideram noi cei de aici. aici gasesti multe informatii despre EA si nu ezita sa ne intrebi cind ai nevoie.
bun venit... intr-adevar o masina adevarata... puternica, sigura, agila etc... o sa vezi tu in timp... bravo... si vrem si poze
Are un prieten exact acelasi model, superba masina, sa o stapanesti sanatoasa si cat mai multi Km fara evenimente. Poate gasesti aici ceva documentatie despre msina http://www.clubaudi.ro/discutii-generale-audi/560-documentatie-tehnica.html Te asteptam cu poze ...
Bine ai venit in club! Sa ai grija cum conduci pentru ca ai o adevarata racheta, mai ales ca este un A4 si nu un A6! Poate pe viitor ne arati si ceva poze
bine ai venit printre noi,asteptam poze ,cat despre carte,da-i un search si vezi ca este una in engleza