1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A6 1,9 Tdi Avf 2003

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de nucugheri, 12 Mar 2013.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Mersi quattro2001, de la Ovidiu am si eu stiker-ele, ca si Razvan.

2. D@ny

D@ny 6th Gear Member

Locație:
    Arad / Timișoara
    Masina:
    A4 B8 2009, CAHA
    Foarte folositor mi se pare update-ul. Acum cred ca ai tot ce vrei pe masina :D
    Cat a fost tot sistemul? Ca stiu ca iti mai trebuie ceva antenă si alte cateva chestii, nu doar navigatia.
    PS: hartile de Romania sunt cat de cat actualizate? Cand a fost facut ultimul update?

3. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Intr-adevar este foarte folositoare. Ce sa zic, am pus cate ceva pe la masina, dar intotdeauna este loc de mai bine.
    Sistemul a fost 400 de euro, pret foarte bun avand in vedere ca cele de A6 sunt foarte rare, cu tot ce trebuie, antena gps, mufa quadlock, adaptor antena. Interfata audio-video am avut-o, asa ca doar am facut conversia.
    Hartile sunt de pe dvd-ul pe 2014, nu stiu exact cand au fost actualizate, banuiesc ca anul trecut, dar am vazut ca ma duce acasa de pe orice straduta din oras, deci e destul de detaliata.:thumbs-up:

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    E 2013,nu cred ca 2014 a apărut.

5. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Cornel, cel putin asta scrie aici de unde l-am luat. Daca e asa sau nu...n-am idee cum se poate afla;)

6. dny10

dny10 5th Gear Member

Locație:
    dej
    Masina:
    audi a4 b6 131hp 2001 AWX
    arata frumos cu rns-e...
    numai bafta la noi proiecte:D

7. CristyX

CristyX 2nd Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 B5 Pro line style, 1.8T AWT, 2001
    Frumoasa masina, cum se comporta cutia multitronic, nu ai avut probleme cu ea? Cam cat consuma fata de una normala?

8. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Mersi si eu.
    Cutia se comporta foarte bine, imi place mult. Pana acum am avut doar mici probleme cu ea, rezolvate odata cu schimbul de ulei, operatiune foarte importanta la multitronic. Consumul difera in functie de stilul de mers. Acum am si soft, sunt foarte multumit de consum. Pe BC, dupa 98 de ore de condus am un mediu mixt de 6,7%. Poate real e cam 7-7,3%. Numai urban, cam 8-9%. Una peste alta e foarte ok, dar nici nu pot sa ma astept daca ma duc cu 160 sa consume 6%:)

9. hosu pavel

hosu pavel Junior Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A4, 1,9 TDI 2000
    salutare, frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos,
    am si eu navigatie exact ca a ta, dar nu am reusit sa fac rost de cd, sti cumva de unde as putea sa fac rost ?

10. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Mersi fain.
    Navigatia la RNS-E e pe dvd, citeste topicul asta spre sfarsit (ultimele 5-6 pagini) si o sa vezi cum se face. Este link de descarcare, inscriptoarele cu care se poate scrie, tot ce trebuie. Daca nu te descurci, da-mi un mesaj privat.

LE. Si daca tot mi-a dat Cristi idei ce ceva vreme in urma, am trecut la fapte...Imi erau foarte murdare jantele...:)

Ultima editare: 25 Oct 2014
  11. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    Uuuuuuuuuu : )))
    Ce fain arata sticker-ul Nucule!

12. hosu pavel

hosu pavel Junior Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A4, 1,9 TDI 2000
    scz, acum am vazut ca ai schimbat navigatia, amea e ca prima ce ai avut-o.

13. Makaveliftw

Makaveliftw 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 2.0 TDI CGLC 2015 / Audi A6 1.9 TDI AWX 2003
    Cate nopti ai dormit langa jante maestre ? :) :) :)

14. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    N-am dormit eu langa ele, am pus-o pe nevasta-mea sa le pazeasca, sa nu mai trebuiasca sa-i sifonez rochia stergandu-le iar :)

15. Vabis

Vabis 2nd Gear Member

Locație:
    Marte
    Masina:
    Benz....Mercedes-Benz
    Ce planuri de viitor ai pentru taxi? Asa le zic la toate care sunt bej/crem :)
    Tare bine îi şade pe culori deschise, mi-a placut modelul de cand l-am vazut prima data, Ai zice ca e de la inceputul anilor 2000 cand el e din 96 parca aparut.Sa te tina!

16. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    N-am nici un plan de viitor, pentru mine isi face treaba asa cum e. I-am mai facut una-alta pana acum, suspensie mai joasa nu-i pun deoarece mai circula in zone neprietenoase cu garda joasa la sol ...deci ramane asa.
    A6 s-a fabricat din 1994 pana in 1997, modelul C4. Din 1997 pana in 2004 e modelul C5. Doar din 2002 a iesit modelul facelift la C5. Deci nu e nici din 97 nici din 2000 acest model, dar cred ca asta o stiu mai bine colegii "cu cercuri" de pe Pamant;) (no offense!!)
    Mersi fain de replay, sa te tina si pe tine !

17. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Si pentru ca s-a asternut un strat gros de praf pe aici, sa il stergem...:)
    Deoarece cutia mea multitronic crezand ca a functionat destul si ireprosabil, a luat o pauza refuzand sa mai plece de pe loc, dandu-mi ragaz sa ma hotarasc daca o mai repar sau trec pe clasica manuala, am trecut la fapte.
    Dupa multe si lungi telefoane pe la toti meseriasii in automate, in urma carora am ramas cu un gust amar, acestia crezand ca daca ai cutie automata multitronic iti trebuie automat si un cont de vreo 4-5 mii de euro disponibili neconditionat pentru diverse reparatii, am luat hotararea sa fac si eu schimbarea de la automata la manuala.
    Am achizitionat toate piesele de la un coleg si prieten (Alin86) de pe forum, caruia ii multumesc inca odata si aici, la un pret rezonabil . Dupa cateva schimburi de pareri cu diferiti mecanici/prieteni, am hotarat sa montez tot chitul de ambreiaj nou, inclusiv volantul. Piesele le-am cumparat pe LuK, aceasta fiind si marca volantului dat jos de la cutia multitronic. Montajul/schimbul l-am facut personal, ajutat de un prieten mecanic, inclusiv toata partea de electrica/cablaje. Am facut totul reversibil, cu posibilitatea (oare ??:)) revenirii la multitronic. Multumesc colegilor/prietenilor pe care i-am mai deranjat cu un telefon sa le cer un sfat, o parere:hi:
    Intre timp, cat masina a stat "imobilizata la pat", am avut timp de cateva interventii care asteptau de ceva vreme.
    Am schimbat:
    - aripile fata, care erau deja ruginite pe unele portiuni,
    - "oalele" de la amortizoarele fata montand intre ele o bara de rigidizare care se gaseste pe modelul de 180 CP,
    - bucsele de sus de la telescoape,
    - bratele superioare fata/spate pe ambele parti (asta a fost doar un moft, cele vechi erau/sunt in stare excelenta),
    - am coborat suspensia spate cu 12 mm
    - jantele de vara cu unele S-line pe 17, cu anvelope aferente 235/45/17,
    - stergatoarele de parbriz
    - covorasele de cauciuc din interior.
    Toate piesele/reperele folosite pentru aceste schimbari sunt piese OE originale AU/VW.
    Cam astea sunt cele importante, care imi vin acum in minte.
    Si pentru ca se apropie si schimbul distributiei, am achizitionat o parte din piesele necesare pentru aceasta lucrare, de asemenea OE.
    Atasez cateva imagini, cu lucrarile in diferite stadii si la urma cu produsul finit. Oricum, inca invat sa conduc o manuala, dupa 8 ani de mers cu o singura pedala...:)

Ultima editare: 24 Mai 2015
  18. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Impecabila.
    Poti da detalii te rog, cum ai coborat spatele cu 12 mm?
    Merci

19. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    He-he...Stefane, asta zic eu cand vad masina lui Mihai, a lui Victoras, etc...si a altora. Dar mai ales fosta lui Sorin.
    A mea e o vechitura de 12 ani, doar ca mai are parte de putina grija din partea mea.
    Am scos afara cele doua distantiere de 20 mm existente pe puntea spate sub arcuri si am pus in loc altele doua (dintr-un cauciuc mai dur) de 8 mm. Initial am lasat fara nimic, dar nu mi-a placut, statea "in fund" si nu arata bine.

20. Eddy86

Eddy86 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a4 b7 2007 170cv
    Frumoasa masina :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta