1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A6 2.4 benzina

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de yotis, 28 Feb 2008.

1. yotis

yotis 1st Gear Member

Locație:
    Klagenfurt / Austria
    Masina:
    Audi A6 Avant 2.4
    Salut.
    Eu acum am cumparat un 2.4 benzina cu 11.000 euro (in Austria).Km putini, masina arata super bine, am luat-o de la o persoana mai in varsta de aici.Va spun mai multe dupa ce termin cu actele si pun si ceva poze.
    Si acum, pentru Ionut, daca iei o masina de aici genul de mai sus, poti sa o iei si la 8000-9000, dar este o chichita.Trebuie sa o scoti din tara (Austria) ceea ce nu este o problema pt tine, si trebuie sa o cumperi pe firma (sau sa aranjezi cu cineva care are o firma in RO).Asta pentru ca cel de aici, primeste stampila (pe contractul de vanzare - cumparare parca) de la firma care cumpara masina si isi ia TVA-ul inapoi de la statul austriac.De asta isi permite sa o vinda mai ieftin decat ce am luat eu.Din cate am vazut parca e vreo 2000 de euro taxa in RO pentru asa ceva...si in plus se mai discuta...poate scapi de ea :).Daca ai noroc sa gasesti ceva bun la 8000, + 2000 taxa, iesi pe la 10000.
    Daca stiai toate astea ... scuze ca am mai scris aici.
    Eu informatiile acestea le am.Daca e ceva gresit...corectati-ma.

Bafta!

Yotis

2. SaLLa

SaLLa 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 1998 1.9TDI
    aaaa pai asa zi k esti din austria:D da frate iati benzina plus la voi pe autostrazi nu o sa consume se merita iati dar mai rpd mias fi luat un 2.5 TDI 180cp ;) si o sa simti senzatii mult prea extreme

3. yotis

yotis 1st Gear Member

Locație:
    Klagenfurt / Austria
    Masina:
    Audi A6 Avant 2.4
    Nu stiu...mie imi place mai mult benzina :).E doar o opinie personala, asa ca va rog nu incepeti o discutie care e mai buna...ca nu se ajunge nicaieri :)

Oricum sa va povestesc cum au decurs lucrurile cu inregistrarea masinii.Am luat cartea masinii, contractul de vanzare cumparare, meldezettel-ul (asta e un fel de flotant aici) si m-am dus la o companie de asigurari.Aia mi-au completat asigurarea pentru masina, am semnat ceva hartii si m-au trimis in biroul alaturat.Acolo mi-au cerut cartea masinii, contractul de vanzare cumparare si au facut pe loc: talonul masinii cu numele meu, bulina ce se lipeste pe geam pentru verificarea tehnica si mi-au dat numerel de inmatriculare.Am platit pentru tot 167 euro.Timp total 25 de minute.Am ramas masca.
    Nu v-am povestit asta sa ma laut sau ca vezi Doamne ce roz sunt lucrurile aici, ci pentru ca sunt entuziasmat si voiam sa impart cu voi :).Fara timbre, stat la cozi, mers in 10 locuri.Ultima data am inmatriculat o masina in RO in 2004.Nu stiu cat s-au schimbat lucrurile.Dar sper ca in bine.
    Maine ma duc sa pun numerele pe masina ca acu e in service pentru revizia de 90.000km.Poate cineva sa imi zica cam ce ar trebui schimbat la revizia asta?Macar sa am habar.
    Multumesc.

4. V8TDI

V8TDI Gold Member

Locație:
    la casa
    Masina:
    Q7 4.2 TDI. De la Abt.
    S-a stapanesti sanatos si fara evenimente nasoale. Ce numar ai, ca poate te vad vreodata prin Austria :);). Uita-te in caietul de service al masinii ca scrie acolo ce trebuie facut la fiecare revizie in functie de nr. de km parcursi.

5. yotis

yotis 1st Gear Member

Locație:
    Klagenfurt / Austria
    Masina:
    Audi A6 Avant 2.4
    Salutare!

K 159 DM

Asta e nr de inmatriculare.

6. yotis

yotis 1st Gear Member

Locație:
    Klagenfurt / Austria
    Masina:
    Audi A6 Avant 2.4
    Salutare!

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

Dupa cum ziceam am inmatriculat masina si vineri am luat-o de la service.
    Pentru cei care sunt interesati am sa va dau cateva detalii despre masina.
    Merge super, nu am observat nici o problema cu ea la capitolul motor, cutie de viteza, etc...Am facut in weekend un drum pana la Viena si cu un plin ( 70 l ) am mers aprox. 800 km, asta cu autostrada si plimbat prin oras.Se misca bine pe sosea, simt ca are ceva putere.
    Aici puteti sa vedeti cateva poze daca doriti.
    Acum ce probleme am (ca doar era normal sa am ceva probleme) si poate ma ajutati cu un sfat.
    - geamul stanga fata se misca greu;
    cand am cumparat masina era cald afara (15+ grade) si toate au functionat excelent.Acum e frig si parca geamul de care zic e "strans" putin de garnitura, urca mai greu etc...Ce ar putea sa fie? Pot sa dau eu jos ceva parte din usa sa ma uit acolo daca e totul ok, fara sa risc sa stric totul?
    -am o problema cu sunetul in masina;
    am schimbat cas-ul (care nu era original) cu un mp3, wma, usb, etc player (il puteti vedea in poze, problema este ca in boxa dreapta fata se aude foarte slab si in spate nimic; pentru cei care s-au mai uitat acolo la mufe in bord, am 2 mufe care intra intr-un adaptor care intra in mp3 player; intr-una din cele 2 mufe (cea care corespunde la sunet / boxe) am doar 4 fire (ma gandesc ca corespund la 2 boxe); pe langa cele 2 mufe de mai sus mai este una...ciudata rau care nu are unde sa intre (cel putin nu in mp3 player)...ma gandesc ca este pentru altceva, dar poate ca acolo sunt puse cele 2 fire de la boxele din spate.
    Daca ati inteles ceva din toata povestea de mai sus, v-as ruga sa ma ajutati cu un sfat!

Multumesc!

7. mugur 2nd Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    A2 1.4i

Geamul merge mai greu la frig din cauza faptului uleiului de ungere. De recomandat degresat si re-uns, eventual cu ulei de mecanisme fine (cam asa ceva ii spune in RO. Nu stiu din ce an este masina ta, pt. A6 Avant din 2000, ca sa dai jos capitonajul usii trebuie sa desfaci 2 suruburi din partea de sus a capitonajului - pe cantul usii- si unul care se afla sub butoanele de deschidere geam, apoi se scoate - cu atentie - capitonajul prin ridicare, se scoate cablul care comanda deschiderea usii si mufele comenzilor electrice. Succes!!!

8. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Sa o satapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente.
    Bine ai venit printre noi :sign_welcome:

9. nadir

nadir Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audis S3 8P
    salutare
    si bine ai venit
    sa stapanesti sanatos masina

asteptam POZE

10. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    sal yotis si bine ai venit pe forum!
    draguta masina!

PS: ai un catal exact ca al meu :))

11. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    :sign_welcome:

Faina masina ti-ai luat pana la urma .... :icon_thumright:

12. yotis

yotis 1st Gear Member

Locație:
    Klagenfurt / Austria
    Masina:
    Audi A6 Avant 2.4

Salutari si multumesc tuturor pentru urari!

Pozele sunt aici: http://picasaweb.google.com/chiorean.calin/20080301AudiA6?authkey=mS_CRTKTZSk

Pentru Mugur:
    Am facut exact cum ai zis si am ajuns sa vad mecanismul interior si tot ce este acolo.Cam S.F. pentru mine.Dar am zis sa incerc.Sunt 2 chestii (la mine verzi) din plastic care aluneca pe o sina cand ridici sau lasi geamul.Am uns sinele acelea, dar problema nu s-a rezolvat.In rest nu mai stiu ce sa ii fac, poate mai bine merg la service.Inca o chestie.Cand ridic geamul de vreo 3-4 cm se aude apoi un "clanc" in usa.Cred ca agata ceva, sau sare ceva de pe o sina, canal de alunecare ceva...dar nu prea stiu ce.
    Daca mai aveti idei le citesc cu placere.

Mersi!

13. mugur 2nd Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    A2 1.4i

Salut!

"Clanc-ul" de care spui este cauzat, de regula, de mecanismul de ridicare al geamului. Este indicat sa mergi la un service bun - daca este de acolo trebuie remediata problema f. repede, pt. ca in timp va ceda tot mecanismul si nu este ieftin - la Pasat de exemplu este in jur de 150 euro.
    Succes!

14. nadir

nadir Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audis S3 8P
    frumoasa masina si imi place mult si catzelu :d

sa o stapanesti sanatos!

Distribuie pagina asta