salut numa ce mi-am achizitionat un audi a6 2.7 tdi s line .Masina este noua din germania cu garantie audi.diferenta de pret este enorma fata de una noua din romania,in romania era cu aproape 20 de mii mai scumpa.initial am vrut un a6 s line dar cu motor de 2.0 si m-am interesat si am citit si aici pe forum ca este cam micutz pentru caroseria sa.si asa m-am hot sa iau unu de 2.7 o intrebare am .primii km trebuie sa merg mai usor cu ea?adica nu trebuie sa o fortez prea tare?fiind noua si cam cat timp trebuie sa merg mai lejer cu ea? si este adevarat ca masina o sa consume mai mult in primiii 10 mii de km? mersi mult
Asa zici hmhmhm: ti-ai luat o super masina?!. Bravo tie , sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de evenimente neplacute!
primii 2000-3000km trebuie s-o lasi mai lejer. sa nu mergi cu viteza peste 120km/h. de consum nu stiu sigur dar e posibil sa consume mai mult.oricum motorul de 2.7 TDI ar trebui sa-ti consume sub 8% mixt
Asa da,jos palaria pt noua achizitie boierule!!! Sa o stapanesti sanatos,si vb lu Alex,spune-ne si noua ce proceduri ai urmat,cati bani e una noua in germania si ce taxe ai platit pt ea in Romania!
masina m-a costat 45900 euro la asta mai adaugi soferii pe care i-am trimis dupa ea ,erau niste preceni care se ocupa cu asta si am avut mai multa increder in ei decat in mine plus numere de tzoll si motorina deci in total cam 47000 masina in romania costa la reprezentanta in tm in jur de 67 de mii si nu prea sunt incantat eu de audi facute pentru romania.am un precen ce lucreza la vw in germania si mi-o zis ca nu ii prea acelas lucru am garantie la masina pana in 2010 oriunde in UE si acum trebuie sa imi caut un dvd pt navigatie cu RO este la audi in timisoara dar costa 15 mil si nu merita zic eu banii aia pot sa gasesc si pe net?...va merge daca nu este original?
taxa de prima imatriculare nu am platit-o astept inca o luna cat mai am numerele sa vedem ce o fi.....dar nu cred ca o sa scap de ea ma costa 1400 asa am vazut pe autovit.ro dar nu stiu ca masina mea iasa in talon 2008 ca este fabricata in 12/2007 nu stiu exact va spun mai multe despre asta cand o sa o platesc
bravo,super alegere,super masina,super afacere.Sa o stapinesti sanatos fara reparatii.Si chiar daca masina este noua incearca si vezi"ce poate" si cit rezista,ca numai asa descoperi cit este de buna.Mai bine afla acum cit este in garantie.Atentie,sa nu o pui pe butuci.
Felicitari pentru masina si s-o stapanesti sanatos. Audi recomanda asa: in prima mie de km sa nu sari de 3000 de ture INDIFERENT IN CE VITEZA ESTI!!! Drept sa-ti spun nici n-ai nevoie ca la 3000 de ture ai deja 160-170 de km/h in ultima treapta de viteze (eu la motor de 3 l am 180 km/h). In a doua mie de km poti sa mergi si peste 3000 de ture dar progresiv si nu pe durata mare de timp (adica s-o tii la blana de la Pitesti la Bucuresti de ex. ). In cea de-a treia mie poti deja sa mergi cu ea normal, adica atat cat te lasa soseaua, vremea si traficu'. Acuma daca baietii ti-au adus-o pe roti inseamna ca ai sarit deja de prima mie de km. Daca si ei au respectat cele de mai sus, e ok (Audi zice ca prima mie de km e hotaratoare). Daca nu, Doamne-ajuta . Cat despre consum, este foarte adevarat ca dieselu consuma mai mult cand e nou. Dupa 15-20000 de km se mai lasa si o sa-ti scada si consumul (poate sa scada cu pana la 2 litri/100 de km). La multi km cu ea fara evenimente deosebite (in sensul rau).
Salutare vecine!!! Nu stiu ce mai este de zis la o asemenea masinutza noua! Sa o sapanesti sanatos, multa bafta si sa ai mare grija de ea.
Pai clarrrrr. Suntem deja cred ca 5 din Timisoara: xaby69, ding, A4UDI, tu si cu mine plus Cristi de la Lugoj! Deci suntem 6, sper ca nu am uitat pe nimeni daca da atuncea scuze. Dar despre asta hai sa vorbim aici http://www.clubaudi.ro/intalniri-ev...-intalnire-membrilor-club-audi-jud-timis.html
daca te intereseaza cd-ul cu toata europa ti-l pot trimite eu prin posta o copie eu am dat pe ea 80 e daca vrei o facem jumate jumate imi dai 40 e