A6 2005 3.0 tdi Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de Zuzg7, 14 Feb 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Luc1an

Luc1an 5th Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,2.0 TDI 2008
    :hubbahubba:Ce faina e...motor frumos,interiorul,culoarea;superba,ce sa mai zic.Felicitari si pentru modificarile de bun gust pe care i le-ai adus.Sa te bucuri in continuare de ea cati mai multi km iti doresc.Numai bine.:)

2. B 26 VAM

B 26 VAM 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi RS6 C7.5
    foarte frumoase ultimele modificari aduse.
    tine-o tot pe linia asta oem.
    ai putea sa ii pui niste faruri de facelift daca tot i-ai pus bara.
    de unde ai luat tipsurile?
    cat au costat?

3. Zuzg7 5th Gear Member

Locație:
    Tămași
    Masina:
    A5 Cabrio 3.0 Tdi MB R350 Cdi
    Multumesc pentru aprecieri .
    Tips-urile le-am luat de pe forum - sunt de benzinar - insa cu mici modificari s-au potrivit de minunte - au fost 150 ron daca nu ma inseala memoria .
    Farurile - ma gandesc la unele de RS6 insa momentan nu am gasit ceva ce sa se incadreze in buget - pot sa spun insa ca sunt realmente multumit de discurile Turbogroove + placutele Redstuff - franeaza mult mai eficient .
    Ce parere aveti - merge sa vopsesc etrierii ( sablare + powder coating ) ? Ma gandeam negru ( replica RS6 ) sau rosu ....

4. B 26 VAM

B 26 VAM 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi RS6 C7.5
    Multumesc pentru informatii, spune-mi eventual si de la ce user le-ai luat.
    Sfatul meu este vopsesti cu negru etrierii.
    Este cat mai aproape de oem, nu ies in evidenta si in acelasi timp arata foarte bine.
    Am si eu A6 si la fel i-am facut si sunt ok.
    referitor la sablare.... eu nu am facut asta, i-a curatat cu perie de sarma bine dupa care a dat cu diluant sa ii degreseze si dupa aceea i-a vopsit cu un spray care rezista la temperatura mai mare cumparat din Hornbach care a fost undeva la 40 lei.
    aaa si inca ceva, Grila este originala de RS6?
    am vazut ca nu are suport de numar si nici nu pare ca ai avea unde sa il prinzi.
    sau nu ai vrut sa il pui?
    cat a costat?

Ultima editare: 31 Aug 2011
  5. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    la jantele alea i-as face rosii, pentru ca negru ar masca etrierii destul de mult si nu s-ar mai vedea deloc. Acum depinde ce vrei...dar la culoarea masinii, si modelul jantelor eu i-as face rosii.

6. Zuzg7 5th Gear Member

Locație:
    Tămași
    Masina:
    Pana la urma rosii cred ca o sa fie ( am vazut o lucrare asemanatoare la un amic din Neamt si arata destul de ok ) - aveti vreo recomandare prin Bucuresti ( unde ati apelat voi sau amicii vostri si a iesit lucrarea ok ) ?
    Userul a avut 1 singura pereche de tips-uri ce i-a ramas de la masina personala ( nu se ocupa cu asa ceva ) - am sters mesajele din inbox ( erau prea multe ) si sincer nu imi mai amintesc cum il chema - am dat peste anunt din intamplare la Bursa .
    Grila este de RS6 si am cumparat-o de pe ebay - normal odata cu grila trebuie comandat si suportul de numar ( suportul se prinde direct pe fagurii de la grila ) - am comandat si suportul de numar intre timp si am sa incerc sa vad cum da cu el montat - apoi ma hotarasc ce varianta ramane - cea actuala sau cea cu suport numar - e dificil totusi ca trebuie data bara jos ca sa montezi suportul de numar ( se ancoreaza cu ceva cleme si in spatele grilei in faguri) .

Ultima editare: 31 Aug 2011
  7. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    un amic le-a facut dupa metoda clasica, curatat frumos cu peria de sarma, indepartat orice urma de rugina sau alte depuneri, smilgheruit sa iasa frumos, degresat bine, fiuler (sau cum ii spune) daca e cazul si vopsit cu Foliatec. ii rezista ca in prima zi dupa 3 sau 4 ani.

8. Zuzg7 5th Gear Member

Locație:
    Tămași
    Masina:
    Ultimele modificari ( faruri RS6 - courtesy of gicu ) - masina nu era chiar curata , insa nu am mai avut rabdare :D .

9. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Arata superb masina cu jantele alea :drool:
    Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite in continuare :racer:

10. JuN1oR

JuN1oR 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 b7, 2,5 TDI BDG, 2006
    Demential botu masini, pe spate urmeaza s-line facelift?

11. Zuzg7 5th Gear Member

Locație:
    Tămași
    Masina:
    Multumesc pentru aprecieri - nu , spatele imi place mai mult cum arata asa - mi se pare ca il ingusteaza destul de mult faceliftul - probabil stopuri led aftermarket pentru spate - vedem .

12. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    avea camera pe mars arriere sau ai montat-o anterior ? imi poti spune de unde ai cumparat-o si daca este OEM. multumesc

13. Zuzg7 5th Gear Member

Locație:
    Tămași
    Masina:
    Nu avea camera iar camera montata nu este OEM .
    Sincer cred ca am sa dau jos camera si am sa optez pentru un retrofit de camera OEM - ceea ce am eu pe masina imi este de folos doar la aprecierea distantei in linie dreapta - nu are acele ghidaje pentru bracaj ( atunci cand vrei sa parchezi lateral , etc ) .
    Daca te gandesti sa instalezi camera , trebuie sa verifici intai daca ai interfata video - daca nu , trebuie achizitionata separat .
    Acum 2 zile , am reusit cel mai de efect tuning :D .... am scapat de semnul de S6 .

14. DjMarinik

DjMarinik 5th Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    a4 1.9 tdi 131 cp, fabr 2004
    Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente!!! Am vazut ceva mai in urma ca te intereseaza o statie emisie receptie, parerea mea e ca e foarte utila nu doar contra amenzilor ci si pentru diferite info (starea drumului , ambuteiaje....) vorbesc din proprie experienta.

Ultima editare de un moderator: 16 Ian 2012
  15. Zuzg7 5th Gear Member

Locație:
    Tămași
    Masina:
    Multumesc de urari - intre timp nevoia m-a facut sa achiztionez un Alan Multi42 si nu regret deloc - e chiar distractiv la drum lung - am luat si casti ca sa pot asculta " colegii " chiar si atunci cand sunt cu cei mici in masina .

16. Cristi82

Cristi82 2nd Gear Member

Locație:
    Prahova
    Masina:
    A4 S-line, 2007
    Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

Bafta

Ultima editare de un moderator: 16 Ian 2012
  17. Step 2nd Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 tdi 163 cp, vw t4 caravelle 1.9 td 68 cp
    Te-am vazut acum vreo cateva zile prin Iasi. Foarte frumoasa masina.

18. diesselxxl16 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6, 3.0 TDI quattro, 2004
    Salut. Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.
    Am vazut ca ai gume de 255/40/19, si cred ca au talonul cam mare.
    Eu pe a mea am 245/40/18, la tine trebuie 255/35/19. Ar arata mai bine roata cu talonul mai mic si ar arata si masina mai bine fiind mai joasa, acum mi se pare cam inalta garda. Succes.

19. Zuzg7 5th Gear Member

Locație:
    Tămași
    Masina:
    Multumesc pentru aprecieri.
    Referitor la gume , in carte gumele pentru ea sunt 255/35/19 , insa daca asi putea asi pune si 255 45 19 :D .

20. Zuzg7 5th Gear Member

Locație:
    Tămași
    Masina:
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta