Eheee stai asa ca se ingroasa gluma si eu raman in urma . Felicitari pentru masina frumoasa pe care o detii si vad pe zi ce trece devine din ce in ce mai frumoasa
Eu cred ca esti cu mult inaintea mea...oricum nu vreau sa sa te ajung,vreau doar sa-mi placa mie si sa ma simt eu bine in ea si cu ea...pe o scara de 1 la 10...eu sunt pe 3...iar tu pe 10,asa ca felicitari tie cata.n-ai mai postat nimic,nici-o modificare ceva?
Nu cred ca este nevoie sa clasificam masinile dupa o anumita scara deoarce odata ce apar unele modificari de design si nu numai eu spun ca din acel moment masina devine unicat si din start dispar comparatiile ; iar atat timp cat stapanul pune pasiune in ceea ce face trebuie apreciat la maxim atat razultatul cat si munca depusa Eu nu am postat inca nimic si mai stau putin asa in "umbra" deoarece se lucreaza.... iar cand voi termina lucrarea voi posta pe topicul respectiv Bafta in continuare la modificari si felicitarile mele
Asa cum am promis,revin cu detaliile legate de tapitarea capitonajului interior.S-au tapitat toti stalpii in piele neagra,iar plafonul in imitatie de piele.Sper sa nu ma coc pe timpul verii prea tare...am tinut foarte mult sa am acest interior si azi l-am dat gata.Toata operatia a fost facuta de subsemnatul,iar materialele sunt import Italia,respectiv Ungaria.Enjoy!
Salut Masina este adevarata ....io zic ca arata mult mult prea bine... Dar pana in momentul de fata ,care sunt costurile masini ....un total ..? Sa o stapanesti sanatos
Felicitari!!!! Absolut demential interiorul... Nu mai am ce comenta. In noaptea asta am sa visez numai plafon de piele pe negru si in cel mai rau caz ca sa nu mai visez ramane sa nu dorm deloc
Superb, ma gandeam si eu sa imi imbrac fusta in carbon dar nu imi imagianam cum va arata. Acuma stiu Poti sa imi spui te rog unde ai facut cosmetizarea motorului cu zapada carbonica si cat te-a costat?
Mi-se pare mie, sau la plafon ai imbinat 2 bucati de material? Cu ce ai vopsit manerele de la plafon? Nu imi place grila fata sub nici o forma! Arata foarte bine motorul dupa cosmetizare!
Plafonul este dintr-o singura bucata,plafonierele sunt in carbon,manerele le-am vopsit cu vopsea auto.In legatura cu grila,am optat pentru modelulul asta,fara semn,pentru ca imi plac foarte mult elementele cromate,cea de S6 nu imi place pentru ca nu pot da jos semnul de S6,si eu nu am un S6....
redlife,putina rabdare si in curand voi posta la ''servicii'',lista cu operatiile si preturile aferente cosmetizarii cu gheata carbonica.Se pot curata:motorul,jentile,tapiseria...cat si alte elemente.
Si in sfarsit mi-am achizitionat setul de ornamente de interior (''MAPLE WOOD''),care cred eu ca se potriveste cel mai bine cu culoarea pielii de pe scaune.S-a vopsit:comanda mmi,respectiv ornament grila aerisire stanga si ornament cheie motor in negru piano black.Pozele sunt facute cu telefonul,claritatea lasa de dorit
Felicitari de achizitia facuta. Frumoasa racheta cu dotari , cel mai reusit motor , culoare frumoasa interior frumos , ingrijita. Felicitari si cati mai multi km fara incidente.