Poze noi cu jantele de iarna. Jantele au fost luate de pe un A5, sablate si vopsite in camp electrostatic in culoarea confidential grey.
Foarte frumoase jante, imi place ft mult modelul asta, insa cred ca culoarea lor standard era mult mai frumoasa, acum parca sunt mereu murdare de praf de la placute. Sa le folosesti cu noroc.
Tocmai asta era ideea....culoare mai inchisa pretabila la mizerie pentru iarna. Fiind mai inchise la culoare nu se va vedea nici praful de placute, nici mizeria de pe soselele noastre. Cele spitate le voi folosi numai vara, sunt si ele la sablat si revopsit, urmand sa le pastrez culoarea originala. Oricum, merci de aprecieri.
Foarte bine arata atat masina cat si jantele.Acest gri este culoarea mea preferata la jante si vreau sa-ti multumesc pe aceasta cale pentru ca ai spus cum se numeste culoarea, pentru ca si eu vreau sa mi-i le fac asa si demult cautam numele culorii.
Dupa lungi discutii cu mecanici,prieteni,colegi de pe forum,m-am decis in sfarsit sa umblu si ''pe sub masina'' mea un pic.Multumesc tuturor pe aceasta cale(in special lui masimo),care m-au ajutat si m-au sfatuit ce e mai bine sa fac si unde ...mai ales.Am optat in cele din urma pentru un turbo-back,astfel ca, acum evacuarea de la turbo are diam.de 76,inclusiv down-pipe-ul,ramificandu-se cu 63 la finale.Am pastrat evacuarile finale originale(deocamdata),intru-cat s-ar putea sa optez in viitor pentru un difuzor de S6,care nu va veni singur ....ci cu o bara de S6 si grila de RS6.Enjoy!
Frumoasa tare masinuta.Nu mi-o vinzi mie la un pret foarte bun?:D Glumesc ! Felicitari pt modificari si pt munca depusa,eu nu as avea rabdare sa schimb vreo ceva ,ca nu ma pricep )
salut cristi foarte buna treaba a facut Laur , imi place cum arata ce fel de resoftare ai facut la masina ? sa pacalesti lipsa DPF-ului si catalizatorului ? ai mare grija la cutie , tiptronicul nu suporta mai mult de 550 Nm !!! si uleiul din cutie sa il schimbi la 35-40 mii cel mult treaba asta nu o spun eu ci ABT ( care cer la fiecare service schimbul si uleiului din cutie pentru masinile cu soft )
sal 4cruise,intr-adevar sunt multumit de lucrare,DPF nu am avut,iar catalizatorul nu a dat vreo eroare dupa ce l-am eliminiat.Cu uleiul in cutie cunosc situatia,chiar eu l-am schimbat de curand,la reprezentanta.In general nu ma joc cu uleiurile,franele si cauciucurile.Resoftarea este facuta de Power-tech,dar ma gandesc sa trec pe Revo.
La evacuarea pe 76 îți măi lipseste si un turbo upgrade Sa sti ca se poate face conversia la tine de la kkk la garret si cu un soft bun ( dar cel mai important sa îți limiteze cuplul jos la maxim 500 si treptat sa urce puțin ) Poți ajunge la 300 cp si o turbina care lucrează in parametri normali Kkk de 224 nu stiu cât face fata la un soft mai tare.
Salut marius,daca ai facut tu conversia asta de la KKK la Garret,zi-ne si noua cum se face!Poate sunt mai multi interesati de acest aspect,sincer eu nu am sa fac acest lucru...mai bine imi cumpar o masina cu turbina garret.In fine,eu nu vreau sa concurez nicaieri,deci am sa raman la stage1,sunt multumit de ce am acum,nu vreau nici sa fortez cutia,si pentru ce ne ofera autostrazile noastre cred ca e destul.O seara buna
''Schimbarea la fata''sau un nou front look. Pentru ca masina sa mai ramana la mine o perioada de timp m-am decis sa aduc niste modificari importante masinii mele.Astfel am optat pentru grila de RS6,tip fagure si bara de S6 cu leduri.In ciuda faptului ca am pierdut optiunea ''coming-home-leaving-home'',am reusit sa fac in asa fel incat: ledurile din bara sa stea aprinse si pe timp de noapte,si asta fara erori in bord.Azi am finalizat si evacuare,astfel ca acum am si alte tobe(''Longlife'' Anglia)+tipsu-ri aferente.In urma unei defectiuni la butoanele de comanda de la geamul sofer,am schimbat si toate comenzile,cu cele de S6.Au mai fost inlocuite capacele de oglinzi,cu cele cromate de S6.Cam atat cu modificarile...Masina a primit 6 injectoare noi+cosmetizare:EGR , clapete admisie,turbina.
Foarte frumoasa , sunt curios cum se aude mașina Caut si eu o grila de RS6 dar cu ACC ..... Ai luat-o de la reprezentanta?
WOW ! Foarte bine arata Numai ca ne-ai chinuit cu pozele alea mici Ce ai facut cu evacuarea veche ? Ai schimbat de la intermediara spre finale sau ce ai facut ?
MARRIUS24:grila de RS6 e originala,nu am luat-o de la reprezentanta,colegul tucudean mi-a adus-o,tobele se aud f bine george:evacuarea a fost inlocuita integral(turbo-back) B-490-RZV,piesele sunt vopsite cu vopsea auto
Am sa incerc sa atasez eu pozele intr-un format mai mare De mentionat ca senzorii de parcare in mod normal se montau in grila/suport numar au fost "subtil" montati in bara dupa modelul celei originale de RS6 iar DRL-ul din bara isi reduce intensitatea luminoasa cand sunt aprinse farurile pentru a nu fi foarte deranjanta lumina pe timpul noptii In rest munca multa si migaloasa dar sper ca a iesit asa cum isi dorea Cristi
Ca urmare a deteriorarii ,masina a primit azi un set nou de bandouri exterioare S6 model 2010.Si ca sa pot dormi linistit noaptea,am montat un sistem de monitorizare ''SAS- LOCATOR'',care imi permite sa localizez masina in timp real,sa aflu traseele pe care a circulat ulterior,sa blochez demarorul(chiar si in mers).In curand un video cu noul exhaust sound....