1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A6 C6 - 2.4 benzina ,tiptronic

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de tim s, 5 Apr 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. tim s

tim s 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A6 C8 45 TFSI SPORT S TRONIC 2019 EU6 dTEMP NAVI LED ACC 245CP
    Salut,sunt Sorin.Am un A6,benzinar de 2.4 L,cutie tiptronic,navi mare mmi, adus din germania . Acum are 55.000 km.Ce revizie trebuie sa-i fac?? Inainte am avut un A 4 din 2000,1.8 benzina.

2. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Salut Sorin, bine ai venit pe forum si ne bucuram sa te avem printre noi. Bucuria este cu atat mai mare ca esti din Timisoara, poate vii si tu la intalnirile noastre de la stadion.
    In legatura cu intrebarea ta, la 55.000 de kilometri nu prea ai ce sa-i faci! Eventual vezi in cartea de service cand a fost schimbat uleiul si filtrele, in rest nimic, masina la kilometri astia este ca si noua. Daca are ulei longlife, inseamna ca pe la 60.000 ar fi al doilea schimb, dar repet in afara de ulei si filtre nu ai alta treaba! Bafta si sper sa ne vedem la intalniri!

3. tim s

tim s 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Merci de urari.Si eu ma bucur ca am cu cine schimba o parere.sa-mi spuneti si mie ...cand se tin intalnirile.Uleiul si filtrele le-am schimbat ieri,cand a trebuit sa schimb si plansa de bord ( s-a defectat afisajul la compul de bord).Eram curios daca trebuie schimbat uleiul din cutie,cei de la Audi-service,nu stiau!

4. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nu stiau??? Ce incompetenti! Uleiul din cutie este la fel sintetic, sincer eu nu l-am schimbat niciodata (160.000 km), l-am verificat doar daca este la maxim si este , pentru ca nu pierde niciunde cutia si este curata ca lacrima. Acuma la tine fiind cutie automata va trebui sa schimbi dar in nici un caz asa de repede. Ca sa fii sigur si convins cand ar trebui sa-l schimbi, sa te uiti in cartea de service a masinii la inceput si acolo ai toate datele si intervalele de schimb pentru ulei (motor/cutie), distributie, filtre, lichid frane, etc... Iti spune exact la cati kilometri se schimba.
    Pentru intalnirile din Timisoara, noi discutam aici http://www.clubaudi.ro/intalniri-evenimente/954-intalnirea-membrilor-club-audi-jud-timis.html

5. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Bine ai venit

Bine ai venit pe forum!
    Asa cum spunea si Karoly primul lucru este sa verifici la ce perioade de timp si km au fost facute schimburile de ulei si filtre!
    Repet daca are km putini si masina are vechime atunci este indicat sa schimbi uleiul! Este o operatie simpla si de importanta majora.
    Sa o stapanesti sanatos.
    asteptam :sign_pics:

6. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    :sign_welcome:

Grozava masina ai, sa o porti santos si fara evenimente. :icon_thumright:

Nu inteleg ceva, ai fost la reprezentanta si nu stiau daca trebuie sa schimbi uleiul la cutie ??? :think: Asta-i curata nebunie. :wacko:

7. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Pai vezi, si gresesc atunci, cand zic ca nu vreau sa am de a face cu ei???:motz:

8. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    bun venit pe forumul nostru! sper ca o sa ai ce invata de la noi toti.
    bafta

9. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Sunt offtopic dar nu ma pot abtine cand vad posturile de genul
    Sa stiti de la mine ca in toate reprezentantele si service-urile sunt oameni de competitie si altii care lasa de dorit. Nu catalogati dupa un simplu fapt o firma ce are in spate anii de activitate, iar ca sa indeplinesti conditiile Audi chiar nu e atat de usor. Nu poti sa multumesti pe fiecare client ce iti trece pragul iar daca mai sunt si nemultumiti data viitoare ai sa incerci sa ii multumesti!

10. marian c4

marian c4 2nd Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a6.quattro 2.6
    bine ai venit printre cei pasionati de audi . asteptam poze. la revizia de 60000 ulei si toate filtrele nu umbla la cutie sau diferential decat daca ai obs. eventuale pierderi de ulei .desi nu cred sa fie o problema la cati km. are masina ta.

11. tim s

tim s 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Sa stii ca iti dau si nu...dreptate.Inainte,am avut un A4.Bineinteles ca la inceput...am incercat cu service-urile Audi. M-au dezamagit total.Mai mult te tin la receptie,cu intocmirea actelor,decat lucreaza la masina.Am avut o problema ...mai ascunsa la ea( va povestesc eu ,odata) si bineinteles ca ...nu i-au dat de cap.E prima masina cu cutie automatica pe care o am si am citit undeva pe net ca trebuie schimbat uleiul.I-am intrebat ,la reprezentanta si mi-au spus.....ca trebuie sa intrebe si ei.......:confused::confused::confused:

12. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Pai tocmai de asta fug clientii de la reprezentante si vin la noi. Dar ele au buget si pun foarte mare accent pe receptie si confortul clientului in sala de asteptare. Noi in schimb investim in oameni si scolarizari precum si aparatura;)
    Nu vreau sa fiu rau si sa zic ce pret practica ei la manopera pe ora si ce pret avem noi nu de alta dar diferenta e enorma si nu isi justifica banii decat daca stai sa te gandesti la costurile si salariile flotei de oameni care lucreaza la reprezentante. Banii ii scot pe lucrari scumpe de genul revizii periodice(schimburi de ulei,distributii etc) unde raman oamenii masca cand vin si fac astfel de operatii simple la noi tocmai din pricina pretului.
    De probleme mai grele asa cum ai spus si tu precum si alte chestii de genul se feresc si o dau din colt in colt pana te saturi si pleci de la ei!

13. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    si eu sunt putin :sign_ot: dar sunt de aceeasi parere cu tine cata, nu poti cataloga pe cineva dupa o singura intalnire..
    sa iti stapanesti masina sanatos sorin si cati mai multi km fara incidente k ar fi pacat la cat e de frumoasa masina:icon_thumright:

14. tim s

tim s 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Alte poze....

15. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
  16. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    :sign_welcome::sign_welcome:bine ai venit printre noi..frumoasa masinuta..;)te asteptam la intilnire

17. tim s

tim s 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    daca aflu in timp util,vin cu placere la intalnire.....cu o conditie: sa nu aibe ,POLI meci :)

18. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Uite un nou fan al :footy:. Poate facem o echipa de fotbal si jucam un meci al fanilor de pe clubaudi:)
    nu e rea ideea;)
    Superba masinuta:icon_thumright:

19. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
  20. Spector 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    AUDI A4 ALLROAD 3.0 TDI QUATTRO
    :sign_welcome:
    frumoasa masina.te asteptam la intalnire sa ne cunoastem mai bine

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta