1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

ABS la A4 B5 - Senzori sau Unitatea - reglare - inlocuire - diverse probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de turbina5, 27 Mar 2009.

1. kenzotek 1st Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A4 2.5 1999
    Multumesc frumos , e plin internetul cu reparatii ABS la audi si vw

2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    kenzotek sunt colegi in Bucuresti (ii gasesti in arie de prestari servicii) care te pot ajuta la modul profesionist cu diagnoza si poate reparatie pentru ceea ce ai tu la masina. Bafta.

3. kenzotek 1st Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A4 2.5 1999
    Salut , astazi de dimineata , surpriza s.a stins si ABS si ASR , am mers cu ea vreo 20 km si cand am oprit.o nu a mai vrut sa mearga , s.a aprins iar in bord eroarea de la ABS .... Sa ma duc sa ii sterg erorile cu VAG ?

4. costel71

costel71 6th Gear Member

Locație:
    Brad - Hunedoara
    Masina:
    Audi A4 B5 Avant / 1.6 AHL / 1997
    La orice interventie, se remediaza cauza apoi se sterg erorile.

5. kenzotek 1st Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A4 2.5 1999
    Salutare , am pus vag pe ea , iarasi nu comunica cu unitatea abs , abs mi se stinge din cand in cand mai nou , nu mereu , nu inteleg ce poate sa mai aiba masinuta asta .... Merge cand vrea el ....(modulul ABS)

6. kenzotek 1st Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A4 2.5 1999
    Salut , am descoperit problema , e mufa aceea de intra in modulul ABS , nu face bine contact acolo , nu stiu ce sa.i fac sa o strang :-?

7. f l o r i n

f l o r i n Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Passat,2.0TDI, 2010
    esti sigur.... sau cand misti de ea, isi revine - asta inseamna ca ai problema in partea electrica a pompei ABS - s-au dezlipit contactele de pe placa.....

8. kenzotek 1st Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A4 2.5 1999
    Eu tind sa cred ca acea mufa care intra in modulul abs este cu probleme , o sa ma duc la un electrician si o sa revin cu rezolvarea

9. Vlad04NOZ

Vlad04NOZ Gold Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    Salutare,

poate are cineva vreo idee, de anul trecut am probleme cu ABS-ul am desfacut modulul de pe masina(partea electronica) si am verificat continuitatea intr-o zona unde se zice ca de obicei sunt fire intrerupte(exista tutorial pe internet in acest sens), am inlocuit modulul cu unul second(care zicea vanzatorul ca e ok) si-mi da acelasi mesaj de eroare....poate sa fie ceva siguranta de amperaj mai mare intrerupta...intreb asta deoarece la Fabia/Golf4 stiu ca este o problema de acest gen cand se aprinde martorul ABS in bord cand iar la scanare mesajul e asemanator(nu comunica cu modulul ABS)....ma gandesc si la varianta ca modulul cumparat sa nu fie ok.
    Atasez fragment din ultima scanare facuta la inceputul lunii cu mesajele de eroare care apar:

1 Fault Found:
    18057 - Powertrain Data Bus: Missing Message from ABS Controller
    P1649 - 35-10 - - - Intermittent
    Readiness: 0 0 X X X

-------------------------------------------------------------------------------
    Address 03: ABS Brakes Labels: 8E0-614-111-ASR.lbl
    Part No: 8E0 614 111 AH
    Component: ABS/ASR 5.3 FRONT D10
    Coding: 00012
    Shop #: WSC 00028

2 Faults Found:
    01203 - Electrical Connection between ABS and Instrument Cluster
    03-10 - No Signal - Intermittent
    18256 - Please check DTC Memory of Engine Controller
    P1848 - 35-10 - - - Intermittent

Ultima editare: 20 Iun 2014
  10. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Eu in locul tau as verifica continuitatea firelor intre ABS si Ceasuri si intre ABS si ECU motor.
    Ai nevoie de pinout pentru fiecare din ele si de aparat de masura. Pinout de la ceasuri il gasesti pe topicul de montare BC.

11. duca18 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4(B5), 1.6 benzina, 1998
    Salut.La masina mea audi a4 b5 din 98 imi sta martorul abs aprins.prima data am schimbat placutele de frana crezand ca e din cauza lor,dupa ce le-am schimbat la inceput se stingea dupa ce tot puneam si luam contactul de cateva ori sii se aprindea in mers,iar acum e tot timpul aprins si nu stiu cum se desface mufa din spatele discului.ma puteti ajuta va rog ca nu vreau sa trag de ea asa aiurea sa o stric.va multumesc.

12. gabi_74

gabi_74 Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, C6, 2.0 TDI,CAGB,136 CP,2010
    Despre ce fir din spatele discului vorbesti?Cel mai probabil ai un senzor de ABS defect,ca sa-l identifici exact(pentru ca sunt patru senzori), fa-i o diagnoza masini si vei rezolva problema.

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Senzorii de abs nu au mufa in spatele discului, doar placutele de frana au (daca ai varianta cu avertizare placuta uzata).
    Afla care senzor da eroare si apoi discutam despre ce optiuni ai.

14. duca18 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    eu nu am senzorii pe placute,la mine senzorii sunt pe fuzeta(sau cum ii zice la chestia ce tine discul).cum diagnoza stiam ca se rezolva dar credeam ca stiti cum se desfac sa il curat ca poate nu face contact.oricum va multumesc pentru ajutor.

15. gabi_74

gabi_74 Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, C6, 2.0 TDI,CAGB,136 CP,2010
    Aia sunt senzori de ABS,dupa cum ti-am spus sunt patru si ca sa-l identifici pe cel defect trebuie diagnoza.

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ok, senzorii de abs au mufa departe de zona rotii, dealtfel e in afara zonei. Nu te incapatana, fa diagnoza si apoi stii la care sa umbli.
    Senzorii intra in fuzeta si creeaza aprinderea martorului de abs cu eroarea de rigoare depistata la diagnoza.

17. duca18 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    va multumesc mult.

18. Senilu

Senilu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 tdi PD. AJM,2000
    Salut.
    Am modulul de ABS stricat si are urmatorul cod 8E0614111B.
    Ce alte coduri se potrivesc in locul acestuia? fara sa fiu nevoit sa-l recodez.
    Multumesc

19. Samy.

Samy. Gold Member

Locație:
    Argeș
    Masina:
    A4 avant 1.8T AJL 180Hp, Golf4 2.0i AQY 115Hp
    La modelul tau nu se recodeaza ABS-ul.
    codul 8e0614 111b este ABS+EDS. Codul direct echivalent este 8E0614111F,.
    Poti pune si 8E0 614 111 AB sau 8E0614111AN dar aceste unitati NU au EDS. Au doar ABS simplu.
    Toate codurile mentionate sunt plug&play

20. Senilu

Senilu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 tdi PD. AJM,2000
    Merci Colegu"
    Am schimbat pompa cu una cu acelasi cod,am curatat senzorii,i-am si masurat si imi indica 1260 pe scara ohm,martorul tot aprins este.Am facut cateva ture mai incet,mai forta degeaba.Trebuie sa fac o diagnoza sa vad ce se intampla.Treaba e ca spatele se blocheaza mai repede si ma trage intr-o parte.

Distribuie pagina asta