1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Accidente membri Club Audi

Discuție în 'Accidente auto' creată de FloRio, 13 Noi 2007.

1. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    E pacat ca omul trebuie sa invete din greseli ..... :(

Sper sa-ti gasesti cat mai repede noua masina. :icon_thumright:

2. dannypapuc

dannypapuc Bronze Member

Locație:
    Găești
    Masina:
    Audi A4,1.9 TDI,motor AVF,2002,6 viteze,130 cai. The best!!!!
    un singur accident am avut si eu in 11 luni de cand am audi...
    mergeam usurel cam cu 30 km/h cand la o trecere de pietoni un mosneag trecea binemersi pe rosu...
    m-am luat putin de el,asta dupa ce in prealabil m-a jignit ca de ce clansonez asa insistent,iar cand am plecat de langa el,nervos fiind nu m-ai mam uitat in fata mea unde la 3-4 metrii era oprita una la stop...

asa ca l-am trosnit pe cel din farta mea spargand bara cam 10 cm deasupra locului unde se pune cuiul pt remorcare si mi-a iesit bara de sub faruri putin...
    urmeaza reparatia...

sper sa fie primul si ultimul...

3. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Ai scapat destul de usor ....... schimbi bara si e ca si noua masinutza. :icon_thumright:

4. dannypapuc

dannypapuc Bronze Member

Locație:
    Găești
    Masina:
    Audi A4,1.9 TDI,motor AVF,2002,6 viteze,130 cai. The best!!!!
    ai idee asa,mai mult sau mai putin,cat e o bara de audi a4,noua?
    multumesc.astept raspuns...

5. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Eu am dat pe bara mea de A3 100 E de la un shrot cu tot cu partea de jos in care stau proiectoarele de ceata plus inca niste maruntisuri pe acolo (daca o iei de la magazin noua ti-o da fara partea aia si e mult mai scumpa) nu stiu sa-ti zic cat e una de A4 dar daca e tot de la shrot nu cred sa fie mai scumpa. Parerea mea e ca nu are rost sa dai o groaza de bani pe ea noua daca gasesti una buna la shrot. :yes:

6. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    iti spun ca asa am patit si eu cu a mea era un baiat cu bora in fata mea...mergeam amandoi cu viteza prin oras...si el are discuri de frana ventilate si s-a oprit imediat si nu am mai avut cum sa il evit si am intrat in carligu lui...el nu a avut nimik...mie mi s-a infundat bara un pic la numar si a iesit in dreapta un pic de sub far...adik s-au rupt 2 suburi de prindere...s-a mai strambat un pic si armantura si am schimbat-o si pe aia...am facuto pe casco la reprezentanta audi...la ei bara a costa cam vreo 10 mil armatura 4 mil si cu tot cu manopera si vopsit impecabil 19 mil m-a costat...e foarte bine sa ai casco:D

7. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Asta e foarte clar ......... la masinile astea e sooper necesar sa ai CASCO pentru ca pe langa faptul ca poti sa faci vre-o boacana in trafic, se pot intampla tot felul de evenimente pe drumurile si in parcarile patriei care nu depind de tine.

8. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Atentie mare la animale...mai ales pe autostrazi sau drumuri intinse unde ai tendinta sa sari de 100km/h.Mie mi s-a intamplat cam des in ultimul timp sa imi iasa in cale tot felul de creaturi, spre exemplu o vulpe!!!!!!! Norocul face ca de obicei nu merg repede si am putut sa o evit fara probleme. Ar trebui supravegheate plasele de protectie de pe autostrazi si drumuri nationale - din pacate le fura.

9. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Zic ca inafara ca ai dat ceva banuti, nu a fost rau pt ca ai innoit partea frontala-arata foarte bine!

10. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Multumesc, arata foarte bine si inainte, altfel nu o cumparam. :)

Ultima editare: 21 Ian 2008
  11. sergiusibiu

sergiusibiu 2nd Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4b5 2.8 quattro
    al meu nu e un accident adevarat dar doare cand vad

am dat cu roata intr-o groapa si aveam cam 80/h si mi-am indoit geanta si poate am mai stricat ceva dar inca nu se vede. pe un drum dintre sibiu -ocna sibiului rulam spre sibiu si din fata a venit o masina si nu am mai avut ce face si un trecut prin groapa, nici nu mai stiam sa pun frana sau nu, dar nu am mai franat.

Ultima editare: 5 Ian 2009
  12. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Da, dar ma gandeam ca avand cativa ani, mai avea ciupituri de pietre, gaze,etc - cel putin a mea are.Asa, daca ai schimbat toate componentele frontale, e noua nouta si fara gram de semne.La asta m-am referit, nu ca n-ar fi aratat bine de la inceput.

13. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Apropo de asta, eu sunt de parere ca masini mai frumoase decat Audi (indiferent de model sau an) nici nu exista,cel putin nu pentru mine:no:. ;)

14. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Nu avea saraca nici macar o ciupitura, ca abia are 54.000 km, doar din cauza asta mi-a parut rau ca arata ca si cand ar fi fost noua. :meeting:
    In rest se repara nu-i problema, mai ales ca acuma am si CASCO. ;)

Ultima editare: 31 Ian 2008
  15. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Lasa, nu te mai necaji - ai reparat-o, tu n-ai nimic, totul e ok. Se mai intampla si d-astea.Oricum e ok la km.A mea are 113.500km - e ciupita si para ciupita. Ar merge o bara noua pe fata, mai ales ca am luat-o de la fostul proprietar si cu ea crapata un pic. Eeeeh, ce sa mai....

16. gabi99yxw

gabi99yxw 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A4 2002 1,9tdi 131cp
    si eu am avut un eveniment nefericit cu fostul audi , la iesirea dintr-un sat , de pe partea dreapta , mi-a sarit o capra in fata masinii , aveam aproximativ 100-110 km/h si am vazut-o in 20 de metri , se pregatea sa sara de pe un dig , pe drum , am franat putin si am lovit-o chiar in momentul aterizarii , mi-a spart radiatorul , radiatorul de clima , ceva electoventilator , capota , un far , l-am schimbat si pe celalalt pt ca s-au rupt suportii , de la soc , bara putin fisurata , oricum , m-a costat undeva pe la 1000 de euro , am luat din schrott piesele n-am avut casco si capra n-a mai trait sa ma despagubeasca :) !

17. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Stapanul trebuia sa te despagubeasca nu capra. :yes: Sunt tot felul de inconstienti la sate care isi lasa animanelele ne supravegheate si de multe ori se lasa cu accidente destul de grave.:(

18. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Duminica un caine mi-a sarit in fata ... nu am avut timp nici sa schitez frana urmarea: bara si proiectorul de ceata sparte. O sa le schmb pe casco.
    Pacat de timpul pierdut pe la politie, asigurare si service.

19. gabi99yxw

gabi99yxw 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A4 2002 1,9tdi 131cp
    era caprioara salbatica , asa ca nicio sansa desi am auzit ceva zvonuri ca s-ar putea sa dai in judecata ocolu silvic sau ceva de genu , da nu m-am mai interesat , prea multa bataie de cap

20. ggdan 1st Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    Audi 80 1.9TDI
    cat de solida,

Nu imi face placere sa va arat aceste poze si nu doresc nimanui sa pateasca ca mine...

Distribuie pagina asta