1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Accidente membri Club Audi

Discuție în 'Accidente auto' creată de FloRio, 13 Noi 2007.

1. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Acesta este un topic in care se posteaza ceea ce spune titlul nu acte de "voinicie",sau cat de grozavi ne credem imediat ce am luat permisul !!
    Eu unul te-as trimite din nou la scoala de soferi,sau la un curs ale bunelor maniere in trafic.
    Discutie incheiata !!

2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Daca mai vad off topicareala pe aici,se lasa cu penalizari!
    @Strike,abtine-te!

3. alex_flo

alex_flo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI 80 1.8S, PM, 1990, EURO2
    Frateee...prea multi prosti in trafic:gun2:
    Nu mai esti in siguranta nici cu masina parcata toata pe trotuar....
    Am oprit pe Calea Grivitei sa-mi iau ceva de mancare, am parcat pe coltul unui trotuar (toata masina urcata pe trotuar) si un bou cu un microbuz plin de persoane a luat virajul atat de strans, ca s-a urcat cu spatele pe trotuar si a plecat cu bara mea fata.
    Avarii: bara, aripa capota, far, ornamentul de sub far.....si abea vopsisem capota de putin timp.
    Am alergat dupa prost sa-l prind...noroc cu trecera de pietoni, iar boul nici nu observase ca a lovit ceva.
    Adevarati soferi....care mai conduc si masini de transport persoane...

4. twisted 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4F, 2.4 V6, 2005
    ca de masina noua

salut, de bine ce-am luat-o m-am si trezit cu ea usor atinsa si frecata.
    m-am trezit azi dimineata ca mi-a atins astazi cineva masina in spate, nu e grava avaria dar se vede si ma roade pe creier, si mai rau e ca nu am CASCO inca.
    am aripa spate stanga usor infundata sa zic vreo 2 centimetri maxim dar pe o portiune cam de 2-3 palme si usor usor zgariata si bara spate tot in stanga cam pe langa bara ne indoita dar zgariata si frecata bine, acum mult din ala se mai da jos cu un polish dar infundatura ramane si ma roade, ca nu-i shiny :D
    aveti vreo recomandare de un tinichigerie sau tinichigiu bun sa ma rezolve cum trebuie ? ca primul meu instinct a fost midocar vitan dar am citit ce era pe forum despre ei si mi-am pus mainile in cap.

Masina e cea din semnatura si e un Negru Phantom daca nu ma insel eu, so please help me cu niscavai numere de tel, ca pe urma dupa ce-o inmatriculez pe numele meu promit ca-i fac casco la tiriac :D

5. Edushu 2nd Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    Audi A4 1.9tdi 1996,AHU si A4 1,9tdi AWX 131cp,2002
    Salutare. Eu am avut parte de 2 evenimente. Primul a fost cu masina din semnatura, nu m-a vazut unul cu un Astra si mi-a indoit usa dreapta spate,aripa si pragul. Am dus-o la reprezentanta pentru reparatie si un prieten mi-a dat un Tico(cea mai sigura masina) sa ma pot misca prin oras sa imi rezolv treburile. Cu aceasta cutie de chibrituri,incercand sa plec de pe trotuar cu intentia de a intoarce masina,nu m-am asigurat "destul de bine" si cand am ajuns perpendicular pe strada a aparut un Mercedes condus de un rrom si m-a lovit in plin fara sa puna piciorul pe frana(avea peste 100 km/h). Consecinte:sotia a ajuns sub masina iar eu am zburat 25 de metrii,facand un scurt popas pe capota altei masini parcate. Evident eu sunt cel vinovat pentru neacordare de prioritate,nu cel care mergea in centrul orasului cu asa viteza.

DSC05362.JPG DSC05361.JPG
    DSC05360.JPG

6. yulian

yulian 4th Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    Utilitara japoneza cu triunghi in mijloc...
    Poti cere expertiza si poate reusesti cu culpa comuna. Un coleg a patit in parcare la Real unde nu era niciun indicator nimic si nu a acordat prioritate de dreapta la unul care a venit si l-a facut praf la limita de 10km/h. A facut contestatie impotriva pv si i-au anulat amenda dar nu si sanctiunile. A mers la curtea de apel mai departe. Stiu ca el a scris ca nu este de acord cu pv si ca cel care l-a acrosat a circulat cu mult mai mult de 10km/h. Intr-un final nu stiu cum a ramas ca a plecat de la noi din firma.

7. Edushu 2nd Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    Acum deja a trecut totul. Bine ca suntem in viata. Nu prea poti sa te iei la bataie cu tiganii,si sincer nici nu am bani sa fac asta. Astept acum decizia de la parchet cu NUP si apoi imi vad linistit de viata mea. Oricum nu aveam ce sa castig. Spitalizarea tot o plateam(ca de,asa e legea in Romania,daca esti vinovat in accident rutier platesti spitalizare chiar daca ai carte de munca),masina prietenului trebuie sa o platesc,si oasele rupte dor al dracului de rau :( E bine totusi ca nu am fost cu Audi ca de asta chiar imi pare rau.

8. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nenea cu mercedesul daca avea chiar 100/h te facea praf,nu mai erai prea sanatos...si nici nu erai singur...Eu cred ca nu te-ai asigurat mai deloc sau te-ai gandit ca fiind mic si viteaz ii poti tasni prin fara.Consider inconstienta ce ai facut.Paguba o platesti nu ai incotro,iar cel mai bun lucru este ca ati scapat cu viata amandoi.
    Data viitoare sa te mai asiguri inca 5 secunde.

Ultima editare de un moderator: 23 Feb 2011
  9. florinA

florinA 2nd Gear Member

Locație:
    Otelu Rosu
    Masina:
    Audi A5 Sportback
    Am "prins" si eu multe accidente dimineata ,in timp ce mergeam la serviciu,dar asta chiar m-a socat.
    Din fericire si spre mirarea tuturor nu au fost victime,stiu este greu de crezut.
    Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti.
    Mentionez ca nu eu sunt "faptasul" ,daca nu este OK ca am publicat asta,rog moderatorii sa stearga post-ul :D

10. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    In acest topic sper sa se scrie mai deloc,aici postam necazurile membrilor clubaudi,nu si ceea ce vedem pe drum sau la stiri.
    Intradevar socante poze.

11. Edushu 2nd Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    Stiu ca par putin cu nasul pe sus dar chiar m-am asigurat. Am vazut in oglinda 200 de metrii de strada libera,apoi m-am uitat in fata si am plecat de pe loc. Cu acel Tico nu puteam sa plec prea repede pentru ca troncaneau planetarele rau si eram constient de asta. Apropo de viteza lui,dupa ce ne-a tarat pe noi 8 metri,tico a fost aruncat in lateral si el a mai mers 43 de metrii(urme de frana). Greseala mea ca nu m-am uitat inca odata in oglinda si o recunosc, dar chiar nu ma asteptam sa apara ala ca nebunul,si norocul meu a fost ca a lovit in usa din spate. Cred ca am fost totusi prea sigur pe mine,avand in vedere ca sunt sofer de meserie. Dar Dumnezeu e mare.

12. Botnar

Botnar 2nd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 , 2.5 TDI . 2003
    Prima mea dragoste un VW Golf4. Dupa acest accident am decis sa imi cumpar un Audi A4. O sa il prezit cat de curand la sectiunea " Masina mea"

13. gigel_78

gigel_78 3rd Gear Member

Locație:
    Ploiesti - Germania
    Masina:
    audi A4 B7 an 2008 motor 2000 Diesel BPW. 6 Trepte
    salut de curand am avut un eveniment nefericit . am intrat in unul cu un matiz ...l-am luat din spate. a franat brusc pt a face stanga si nu l-am mai putut evita.daune bara far stanga capota aripa radiatoare ventilatoare intercooler trager. pacat ca nu aveam casco.trebiuie sa o repar din buzunarul meu...neatentia... audi a 4

14. paul_e88

paul_e88 Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    -
    Nasol..o sa te ajunta 15 000 ron daca o faci pe original cu piese noi..

15. punkkid 3rd Gear Member

Locație:
    Câmpina
    Masina:
    Audi A5 3.0 TDI MT 2008
    Salut!

O sa va povestesc ce am patit si eu cu masina in timpul iernii. De fapt, perioada decembrie-februarie a fost o perioada proasta din absolut toate punctele de vedere :D

Am avut 2 incidente:
    - Primul la 1/2 lunii decembrie, am alunecat pe zapada si am lovit cu roata stanga virata la maxim o bordura, cu aprox. 60 km/h. Nu parea foarte rau initial, pana cand am auzit un huruit groaznic si am simtit cum volanul nu mai statea drept :D Am rezolvat-o pe CASCO, adica o janta, un brat inferior + un rulment ( care CASCO a refuzat sa il plateasca). Inca o dauna suplimentara a fost CD changer care nu mai functiona dupa ce am luat masina de la PBN. Cand am confruntat consultantul de service, mi-a spus ca nu i-am demonstrat cand am adus masina ca CD Changer functioneaza. De asemenea, m-a acuzat ca rulmentul era avariat de dinainte de accident :O
    - Al doilea, cam la o saptamana dupa ce am luat-o din service de la primul accident ( era cam 15 ianuarie). La Victoriei am reusit sa iau o bordura cu roata dreapta de data asta :D Aveam probabil 70-80 km/h. Janta s-a strambat imediat si a trebuit sa o tractez pana la service :-s. Din fericire, de acea data singurele daune au fost janta si cauciucul.

16. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    :search: noroc , ca a trecut zapada

17. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    1995 RHD A4 B5 1.9TDI (1z) - If it ain`t rubbin` you ain`t dubbin
    Speram sa nu trec si eu pe aici, dar iata ca s-a intamplat.
    Neacordarea de prioritate din partea celuilalt conducator auto, a dus la dauna totala in cazul meu si parca si in cazul lui.
    Slava Domnului, nu au fost victime.

18. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Asta argintiu e Jag-ul tau? Nu imi vine sa cred ca e dauna totala...
    Bine ca nu ai patit nimic.

19. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    1995 RHD A4 B5 1.9TDI (1z) - If it ain`t rubbin` you ain`t dubbin
    Nu am crezut nici eu initial, dar primul deviz estimativ a fost in valoare de 100.000 RON dupa care s-a mai facut o reconstatare.

Ambele lonjeroane sunt indoite, din care unul cu fisuri in mai multe locuri.

20. otelea

otelea Silver Member

Locație:
    Câmpulung Moldovenesc
    Masina:
    audi 80 B4 1.9 tdi 90cp 1994; A4 1.9 TDI AVB 2004; A6 allroud 2,5 TDI BCZ 2004
    Dupa daune inseamna ca a fost un impact destul de puternic. Pacat de masina.

Distribuie pagina asta