1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Accidente membri Club Audi

Discuție în 'Accidente auto' creată de FloRio, 13 Noi 2007.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    vanos16v, incredibil ce noroc pe tine cu fata aia sa o agati asa de usor. Insa din pacate comoditatea de a lasa "mecanicul" (a se observa ghilimelele) sa iti schimbe pivotul pe trotuar te-a costat pierderea fetei. Bineinteles, se putea si mai rau insa, se putea si mai bine - sa pui animatoarea aia la treaba. :)

2. vanos16v

vanos16v 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    cabriolet , 2.0 16v , 1996
    Bine zis intre ghilimele, cumnatului meu a uitat sa ii monteze planetara...
    E mecanic bun, dar din nefericire, in urma unui incident tragic din familia lui, nu mai e ... sa zicem ca inainte, ca sa iti faca treaba calumea trebuie sa stai cu ochii pe el, acum mare greseala am facut sa il chem sa imi regleze injectia mecanica, mai mult rau a facut...

3. Botnar

Botnar 2nd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 , 2.5 TDI . 2003
    Valu lui Traian ( Constanta )

Am reusit si eu. :(

Bine ca sa terminat asa si nu a fost mai grav.

4. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    ...din proprie expierenta pot spune ca sunt anumite evenimente chiar din trafic care ne depasesc si ca trebuie sa fie cineva nevazut care sa ne protejeze de intamplari neplacute.

Eram undeva in sudul Munchenului ,in Ottobrunn pentru cine cunoaste zona,veneam de pe un drum fara prioritate,ma asigur in partea stanga fac dreapta cand ...vine din stanga o masina cu viteza,ma evita la limita virand lscurt dreapta disperat,urlete tot tacamul in fine a trecut momentul greu.
    Am trecut de cateva zeci de ori pe jos si cu masina in acea interseactie,insa doar dupa acea intamplare,am observat ca partea stanga de unde venea pericolul este un drum usor virajat fara vizibilitate,nu foarte circulat.
    Ramai cu ochii in masinile parcate insa greu sa te asiguri din stanga(insa nu imposibil) isesizabil la ochiometru din masina cu vre'o 2 metri asimetric cu partea dreapta,asta se observa daca esti coborat din masina se observa clar
    Eu fac o rugaciune cand ma urc la volan,nu-mi este rusine sa spun asta. Poate uneori m-am gandit ca am iesit din situatii dificile ca am fost eu tare si mare,insa am cateva intamplari in care :
    ...stiu sigur ca 100% sigur ca in anumite momente certe nu am depins de mine si ca altcineva nevazut m-a protejat.

vanos16v o rugaciune nu ar strica inainte sa te urci in masina :p

Ps: ...asta pentru cei care au condus macar o data obositi,distrati,indragostiti,grabiti etc si nu se considera experti la volan si nu spun "...eu nu am gresit niciodata,daca ai gresit ,atunci cine ti-a pus volanul in mana ?!"
    Nu pentru cei din urma am postat :p

Ultima editare: 14 Iul 2011
  5. vanos16v

vanos16v 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Iulian duminica plec in timis sa iau un audi.

Te asigur ca o sa imi fac o rugaciune si la plecare si la intoarcere!

6. vanos16v

vanos16v 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Bun, m-am intors din lunga calatorie si pot spune ca era sa o patim rau...
    Intre Resita si Turnu Severin pe la 12 noaptea dupa o curba , linie continua m-am trezit cu un TIR din sens opus pe banda mea care incerca sa depaseasca alt TIR, banuiesc ca nu se lasa unu pe celalalt.
    M-am speriat rau de tot , soferul dadea flash-uri si claxoane, am franat brusc si am intrat in decor.
    Acolo am ramas vre-o 10 minute sa ma linistesc in timp ce fumam o tigare....:(

7. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Parca numai tu puteai sa patesti asa ceva... ai un ghinion de speriat... :(ai cumparat masina si erai cu masina nou cumparata?

8. vanos16v

vanos16v 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Da, ma indreptam spre craiova unde vroiam sa raman pana dimineata la o ruda sa ma odihnesc...
    Partea buna ca am luat ce mi-a trebuit, b3 tip 89 din 1991 cu motor 2.0 16v care merge brici :D
    Acum urmeaza transplantul de motor la a mea.

9. myth

myth Silver Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    audi a4 '96 <-> audi a6 '98 + audi a3 '03
    Si cand auzi tiristi care zic "astia cu masinile mici merg ca nebunii" nu-ti vine sa le urezi numa "de bine"? Bine ca s-a terminat cu bine :)

10. zoltan 1st Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A8, 3.0 TDI, Quattro, 2011
  11. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Foarte mare pacat, au fost baieti de varsta mea, tineri, cu viata inainte. Revin din nou cu parerea mea, indiferent de masina, veche sau noua, cati bani au sau nu au parinti pentru ati oferi un avion sau o dacie, mintea si respectul face diferenta. Sunt perfect constient ca si eu si altii am sarit calul in trafic, de multe ori fara sa ne gandim la repercursiuni, noi poate am fost feriti sau nu am facut'o intr'o asemeanea masura. Imi pare ft rau pentru parinti acelor copii si pentru ei chiar daca unu dintre ei a facut'o, soferul, mare pacat.
    Dumnezeu sa ii odihneasca in pace !:(:sorry::sorry:

12. vanos16v

vanos16v 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Condoleante...imi pare rau pt ei , groaznic iar reporterita aia merita o bataie sora cu moarte, tatal plange dupa baieti iar ea ii baga microfonul in ochi....

13. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Pacat ca au decedat,dar soferul a fost un inconstient fara creier care a tras dupa el pe altii.
    Ne oprim aici cu comentariile ca deviem de la linia topicului.

14. ikks

ikks Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    2005 A4 B7 2.0TFSI
    Mos Craciun s-a grabit si a venit mai devreme la mine. Defapt, a venit direct in mine ! :D

Am facut constatare amiabila si Craciunita prin care am primit 'cadoul' mi-a dat asigurarea. Dupa sarbatori, bag masina in service .

15. gigel_78

gigel_78 3rd Gear Member

Locație:
    Ploiesti - Germania
    Masina:
    audi A4 B7 an 2008 motor 2000 Diesel BPW. 6 Trepte
    am avut un eveniment nefericit, si pentru o clipa de neatentie am comis-o rau de tot.

16. xxl75 2nd Gear Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    a4 b6
    Cum s-a intamplat?Sper ca nu sunt victime...

17. gigel_78

gigel_78 3rd Gear Member

Locație:
    Ploiesti - Germania
    Masina:
    In dreptul localitatii Nistoresti am adormit la volan si am intrat in unul cu Matizul. Puntea din spate a venit peste canapele iar motorul a venit peste el din cauza ca in momentul impactului l-am azvarlit in parapetul de pe marginea drumului, dar am scapat usor nu a fost nevoie de spitalizare la nimeni, multumesc lui Dumnezeu.

18. Nemesis 31

Nemesis 31 3rd Gear Member

Locație:
    IN
    Masina:
    Audi
    e dauna totala? ce canapele?

19. gigel_78

gigel_78 3rd Gear Member

Locație:
    Ploiesti - Germania
    Masina:
    nu este dauna totala. nu am avut casco din pacate.am reparat-o pe banii mei..2000 euro.

20. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    audi a6 4f 2.0 tdi 2006 audi a6 4f 3.0 Tdi 2011
    Salut,
    Speram sa nu scriu in acest thread. Dar.....Multumesc LUI DUMNEZEU, ca nu au fost victime. Dupa 1800 km tot drumul foarte atent, cauciucuri de iarna, in ultima sau penultima curba, spre Predeal, eu mergand spre Ploiesti, am derapat si am lovit un GOLF5.
    Gheata mai ceva ca la patinoar. Daune la masina mea aripa, capota, bara conductele la clima (nu sunt rupte doar jumulite) si intercooler.
    Nu stiu ce sa fac, sa o repar, sau sa o vand asa cum e .De la Predeal si pana la Ploiesti am venit cu ea pe roti. Aveam frica, ca va avea probleme cu directia,dar nu nu trage stanga sau dreapta.
    La Ploiesti am urcat-o pe platforma ca nu eram in stare sa mai conduc, oboseala, stresul....
    Mosul a venit cu sacul plin de necazuri nu cu bucurii.
    Sarbatori fericite si multi km fara incidente nedorite, SANATATE SI LA MULTI ANI!

Ultima editare de un moderator: 31 Dec 2011

Distribuie pagina asta