1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Accidente membri Club Audi

Discuție în 'Accidente auto' creată de FloRio, 13 Noi 2007.

1. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Azi am fost s-o vad, deja e tot demontat de pe ea (bari, faruri, triple, capota, manere usi si ornamente) si maine se apuca sa o pregateasca de vopsit. ;)

2. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    accident cu un pieton

vineri eram cu opelul, tocmai ii facusem itp-ul si ma intorceam acasa...aveam~20km/h fiind aglomerat si cand eram la jumatea unei treceri de pietoni un betiv a sarit in fata masinii si s-a oprit.m-am oprit si eu fara sa il ating insa el a sarit pe masina un pic si apoi pe asfalt( a facut o simulare). mai in spate cu 2 masini era politia comunitara si i-a anuntat, au venit, au sunat la 112 si a inceput distractia. s-a mai facut o verificare la masina sa vada daca aveam frane, o umate de zi pierduta pe la politia rutiera...
    el avea 0.47 alcool si a venit la politie sa dea declaratie, mi-a cerut 15 mil i-am dat 7 si a declarat ca nu are nici o pretentie. fiindca a fost sunat la 112 politistul mi-a zis ca trebuie sa faca dosar la parchet, dar fara urmarire penala pe baza declaratiilor.
    permisul luat cu dovada pe 15 zile pe care o prelungesc apoi
    am avut noroc de nist politisti de treaba cae m-au invatat ce sa fac
    betivul a ost taximetrist si i-a fost luat permisul pt alcool, acum de 3 luni sta numai in baruri.
    mi-a dat-o pe nevasta-sa la un moment dat la telefon si ea a zis ca trebuia sa il omor ca imi aducea dansa pachet la puscarie daca era nevoie.

ce e ciudat capatesc accidentele astea numai cand merg legal...cu opelul era limita 30, cand m-a busit in spate la audi ma oprisem la galben,ceea ce fac cam rar...

3. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    imi pare rau sa aud asta...dar daca nu l-ai atins cum s-a aruncat ala pe maisna si apoi pe jos?si mai are tupeu sa iti ceara si bani...nasoal:(

4. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Ai scapat usor. Cunosc un asemenea incident in care cel in cauza nu a avut martori si se judeca si acum. Si-a nenorocit viata de la un tembel de genul.
    Fratilor aveti grija cu betivii pe trecerea de pietoni. :yes:

5. bogn80

bogn80 3rd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4
    Stefan, nu a mai vazut nimeni in zona faza ca sa ai martori??? E urata situatia creata dar cred ca prostia ta a fost sa ii dai bani daca nu erai vinovat. Trebuia sa ii mai dai si cateva si sa iei un om de pe strada - trotuar , sau un alt conducator auto din trafic sa spuna ce a vazut. Nu stiu ce sa zic sau daca putem glumi putin, dar vezi daca tradezi marca Audi...

6. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Fara martori

Fara martor nu poti face nimic. Asa e politia la noi il scoate vinovat pe cel nevinovat.
    Un sfat cea mai mare prostie este sa dai bani asa cum ai facut tu pt ca nu faci decat sa incurajezi faptele de genu iar ei sa se simta mari si tari ca uite ce au facut. O sa isi bata joc de noi pe treceri betivanii notorii. :motz:

7. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    recunosc ca ma gresit dandu-i bani dar atunci nu mai eram in stare sa gandesc altceva...

8. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    mi-am scos si eu masinuta din service,dupa nenorocitul ala de accident...si niste poze:)
    [URL=http://allyoucanupload.webshots.com/v/2002690611137922513

Ultima editare de un moderator: 7 Mar 2008
  9. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    si inca cateva:)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] ar mai trebui niste jentute,o toba sport,si alta grila cu tot cu ochelarii de deaspura si dedesubtu farurilor sa fie mai ok,o sa fac si treaba asta:D

10. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Sa ai grija de ea acum! Arata bine din cat se vede in poze oricum tu trebuie sa fi multumit in primul rand de ea. ;)

11. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    eu am grija dar cand vine un nenorocit si da in tine nu mai ai ce face:(,asa am patit-o eu ultima data

12. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    nu trebuie sa iei toata grila, ochelarii respectivi (sau sprancene) se gasesc separat, crede-ma ca si eu am avut aceeasi problema (Audi 80 Coupe 1981) :icon_thumright:

13. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Astazi era aproape sa comit o crima

Poate sunt putin offtopic dar trebuie sa va relatez prin ce am trecut eu astazi.
    Ma aflam bine linistit dupa o zi obositoare plina de cursuri si stres la Raliul Brasovului si savuram speciala ce avea loc pe un stadion,cand primesc un telefon in care cineva imi spunea ca fratele meu tocmai a avut accident grav de motor :crying:
    Parca a luat cineva pamantul de sub picioare m-am umplut de furie si m-am dus glont la spital. A avut cred cel mai mare noroc din viata lui si niciodata nu am trecut prin starea asta incat sa imi imaginez ca poate nu mai e printre noi. Vroiam sa il bat sau sa il strang in brate.
    Acum va aduc o rugaminte la toti cei de pe forum : fratilor respectati motociclete in trafic si tratati motociclistii ca pe egalii vostri!!!
    Nu de multe ori si eu am patit sa ma atinga sau sa imi taie fata cand eram cu motorul diferiti indivizi care aveau mereu aceeasi scuza '' imi pare rau nu te-am vazut ''. Dupa o cazatura zdravana m-am potolit cu acest hobby si il mai practic doar asa din cand in cand dar doar pe offroad cu motoare de cross si enduro anul trecut achizitionand un atv chiar.
    Mai bine sa fim atenti decat sa ajungem la evenimente de genul! :yes:
    Mentioneza ca nu a avut viteza deloc si vina ii apartinea in totalitate conducatorului auto care nu a vrut sa ii acorde prioritate.
    A avut noroc cu zile pentru ca daca patea ceva fratele meu il omoram pe respectivul cu mana mea ne mai tinand cont de nimic.

14. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    offff imi pare rau pt eveniment! e bine ca a scapat..dupa cum am vazut motocicleta credeam ca este mai rau.
    ferice de el...

eu ma uit in oglinzi mai des ca in fata...am prieteni motociclisti si ma gandesc ca unul din ei ar putea fi langa mine oricand! asa ca sunt atent la ei...

15. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    imi pare foarte rau pentru nefericitul eveniment:(

16. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    dar oare gasesc si noi ochelarii aia ?sau doar din dezmembrari?oricum trebuie sa iau si grila ca e rupta in doua locuri:)

17. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    se gasesc si noi, orice se gaseste, de la faruri pana la aripi, dar piesele astea numai la Audi Germania si deci s-ar putea sa fie mai scumpe, de-aia zic sa cauti pe la dezmembrari, ca nu e o piesa care trebuie neaparat sa fie noua. Producatorii nu fac asa ceva, ei fac doar piese de genul rulmenti, planetare, telescoape etc etc.

cata ce sa zic? Eu ti-am mai zis si la Brasov la reastaurant de problema asta cu cei pe doua roti... e din pacate o realitate in Romania si pana sa constientizeze toti soferii de 4 roti ca mai sunt si de-aia pe 2 roti, mai e cale lunga... eu zic ca o solutie ar fi ca motociclistii sa mearga cu farul aprins tot timpul, chiar pe faza lunga... zic si eu... sorry pentru fratele tau... sanatate

18. ManiAcuV6 Banned

Locație:
    Iași sau Botoșani
    Masina:
    Audi A4 B6 2001 AWX
    I-mi pare rau de eveniment. Adevarul e ca sunt unii cu masini de peste 2 tone care se baga in depasire stiind ca orice s-ar intampla ei vor scapa. De respectul pentru motociclisti pot spune ca la ei nu exista deloc :yes:

19. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Cred ca poti sa gasesti si noi, dute la un magazin care aduce piese pe comanda si roaga-i sa caute ca trebuie sa gaseasca.

20. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Baietii va multumesc la toti. Stau langa el mai mereu ca nu poate ridica din pat are ambele glezne umflate rau si genunchiul drept incepe sa ii faca probleme mari. Nici nu poate dormii noaptea de durere.
    In legatura cu becul aprins. De cand merge pe motor e invatat sa mearga obligatoriu cu faza scurta si cand este soare puternic mai da drumul si la lunga. Deci nu se pune problema ca nu l-a vazut ci ca nu a vrut sa il vada.
    Asta e de acum inainte grija mare la cei cu motoare,mopede,scutere.
    Din motocicleta nu a mai ramas intreag decat putin din spate si motorul. S-a spart pana si janta fata.
    Am uitat sa va spun ca au fost 2 pe motor. Celalalt este plimbat din operatie in operatie acum :(

Distribuie pagina asta