CONDUCERE PREVENTIVA !!! fratzilor, toti spunem ca suntem atenti ca noi avem dreptate.... in majoritatea cazurilor de accident cel care este implicat iti spune " nu eu am fost de vina!!!" de ce ? aici e vorba de respect fata de O VIATA, nu care are masina mai rapida sau e mai smecher... si nu uitati ca pentru a apasa pe pedala de acceleratie si un copil de 10 ani poate sa o faca....dar pentru a fi atent in circulatie si a te proteja si a proteja pe altii, mai ales in artere aglomerate este nevoie de un efort considerabil. intotdeauna mi-a facut o deosebita placere sa vad o masina puternica cum opreste la trecere pentru pietoni lasind un copil sau batrin sa traverseze.... sau soferul unui bolid sa faca loc si altuia care ar vrea sa treaca...si mai ales unui vehicul pe 2 rotzi care deja se supune unui risc conducand pe drumuri publice din romania... daca am fost OFF-TOPIC sau deranjant, inca o data imi cer scuze. respect
Man, ma bucur ca ai terminat masina, bafta la modificari....din cate am citit vrei sa mai modifici cate ceva pe ea....PS:Niste jante de Al schimba aspectul la orice masina
da,asta intentionez sa fac sa ii pun niste jante pe 15 de aluminiu,si alta grila in fata plus ceva ornamente care imi lipsesc de la faruri,poate folii in geamuri si o toba soprt un pic mai incolo
Si masina mea e gata, dar inchipuiti-va ca nu o pot scoate din service din cauza ca cei de la Audi au ramas fara cleme de prindere la bara fata si trebuie sa astept pana vineri.
Nu stiu cum e la tine, dar la mine in partea de sus a barii unde se prinde de treger sunt vreo 5 cleme care sunt de unica folosinta si dupa ce le desfaci trebuie puse altele noi (asa au spus la service).
la fel si la mine, numai ca mi s-a rupt una si ca sa le schimb pe toate pentru una singura nu prea ma lasa portofelul, asa ca i-am bagat un holzsurub si am prins-o in aripa
mai frate unde ai avut masina parcata???in 20-23 feb a mea arata putin mai bine....dak ias prinde ias lega de masina si ias lasa in fundu gol in padure la parta...noroc cu casco ca am vopsit-o toata
Am vopsit-o doar pe lateral, nu avea rost sa o vopsesc toata. Vineri ma duc dupa ea. Eu l-am prins deja ..... Un pustan din cartier s-a imbatat sia vrut sa faca pe grozavu, doar ca nu a ales masina care trebuie si acuma are de suferit.
Nu stiu cum manca supa sau ciorba si nici nu-s curios, dar si-a luat portia bine de tot Si acuma are si probleme cu politia si asirom-ul.
Cand am aflat, prima data mi-am rezolvat eu problemele cu el ..... ... Reclamatiea e facuta de cand te duci sa scoti dovada ca sa-ti poti repara masina. Avand niste cunostinte pe la politie le-am zis ca am aflat cine a fost, iar atunci cand l-au luat pe respectivul si l-au intors pe toate partile a recunoscut.
bine ca l-ai gasit..tia despagubit ceva din costuri??eu dak il prindeam nu cred ca ma mai putea despagubi
Avea kellu odata un status jos la semnatura si suna ceva de genul ''violenta este ultimul refugiu al incompetentei'' Asa ca dragi colegi de breasla nu mai gasiti metode de genul ca poate la randul vostru odata si odata va puteti afla in pozitia de vinovat. Plus ca si varsta are un rol principal in sitiuatii de genul. Ca ne consideram europeni nu? Nu suntem in epoca de piatra in care se rezolvau lucrurile cu parul.
ai dreptate cata_adc dar stii cum e sa iti gasesti masina varza de apuca toti dracii si sa mai si aflii in momentu ala....