Nici eu nu sunt pasnic din fire. Dar ma ajuta mult prietena mea sa gandesc altfel. Pai de exemplu sa nu zic ca am face noi ceva de genul unei masini,dar gandeste-te ca ai un copil sau frate ce e pus in postura de distrugator si face ceva cam cum a patit Cristi iar apoi e batut de catre el. Cum ai reactiona la asa ceva tu fiind de partea celalta. Nu ai nici un drept sa te impui asa mai ales ca nu sti cum e cel ce a facut fapta etc. Iar de multe ori nu sti peste cine dai iar viata se poate schimba atat de usor. Trebuie sa gandim inainte,sau daca nu vrem sa gandim sa lasam pe altii sa gandeasca in locul nostru asa cum se intampla la mine Pana la urma fierul se indreapta dar viata unui om nu. Daca citeste ce am scris mai sus cred ca e mandra de mine Toate cele bune
(cata_adc)bravo ca poti fi asa ma bucur pt tine.poate si eu as fi vrut sa am un calm mai relaxat dar cind stii ca iti rupi oasele sa iti iei un fier si il vezi lovit se rupe ceva in tine..asa sint eu..
Baieti am scos masina, a iesit grozav, sunt foarte multumit. O sa revin si cu indata ce am timp sa le fac.
am patit-o si eu.. din nefericire am ce scrie la rubrica accidente , eu am lovit un pieton care traversa neregulamentar , pagube pieton fractura dubla deschisa la tibia piciorului stang , pagube masina capota infundata +parbriz spart , concluzie.. nu doresc nimanui
Bei,deci las-o dreq de treaba - arata de zici ca e noua nouta!!!!!!!!!Sunt chiar invidios - vreau si io o revopsire cap-coada
Nu e revopsita toata, doar pe partile laterale (usi si aripi), capota si barile fata/spate. Haionul si pavilionul nu le-am vopsit. Pretul pe factura a fost 52.000.000 lei, din care eu nu am platit nici un leu. Traiasca CASCO Asirom.
Arata ca noua masinuta Cristi. Sa nu mai ai parte de astfel de evenimente In fond tot raul spre bine ca cine nu si-ar dori o revopsire adevarata. Si eu visez la asa ceva dar mai astept o ocazie de genul
Problema mea este asigurarea Casco Baietii de la Unita sunt niste... sa zic cu alte cuvinte rau platnici Asa ca ma feresc cat se poate de ocazii de genul Stai linistit ca si pe la noi se practica sportul asta si partea nasoala este ca nici nu ii prinzi
poate daca dai o spaga mica la constatator se rezolva mai repede. asa sunt toti nu numai unita. depinde de constataorul sef care aproba platile. io am avut cu o paguba de la unu care avea rca omniasig si eu aveam casco tot omniasig. si s-au miscat extra incet. norok ca seful serviceului imi e prieten ca daca era dupa ei stateam cu masina acolo 2 luni.
Din pacate peste tot asa merge, ori pe pile ori cu spaga, "traim in Romania si asta....."stiti voi mai departe.
Sunt foarte suparatAzi cand am venit de la munca mi-am gasit masina lovita in parcare... Nu e lovita rau, decat mi-a spart stopu de pe stanga, dar ma oftic la culme k sunt unii total paraleli cu condusu... Asta e acum, o sa umblu pe la dezmembrari sa-mi gasesc stop