1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Achizitionare Audi TT Mk1 8N / Sfaturi diverse si recomandari

Discuție în 'Audi TT Mk1 (8N) (1998 - 2006)' creată de victor_borovina, 24 Iun 2007.

1. TiTina

TiTina 3rd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    audi TT, 1.8, 224cp, 6+1, 4wd
    km putini nu-s un mister, e common knowledge ca se dau inapoi si nici Mama Omida nu poate sa vada cat a fost "intinerita" masina, asa ca atentie mare la starea fizica a masinii nu la contoar.
    bafta
    Ioana

2. raluka 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    ROVER streetwise
    Sa inteleg ca nu e cazul sa generalizez...problema e ca nu vad niciun TT in banii mei cu km multi, daca asta nu consta o problema. Singura varianta e acela din 99, baiatul din pantelimon, bulgaria dar e dubios cu 150 euro pe an + ca e destul de complicata treaba (si nasoala, masina nu e a ta) ..

3. TiTina

TiTina 3rd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    trebuie sa ai rabdare, nu-i o masina pe care-o gasesti pe toate drumurile. daca te grabesti, decat sa iei un TT obosit (care te va costa enorm la intretinere) mai bine-ti iei altceva.
    succes,
    Ioana

4. raluka 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    ROVER streetwise
    Problema e ca eu am 2 copii maricei si baiatu care e mai mare ma bate la cap sa-mi iau A4/ Nissan Primera (care are fund de spalatoreasa) si in ultima instanta un New Beetle [care sincer il urasc, imi vine sa vomit..pare o masina de femei d-alea proaste]. Am gasit un TT in Germania la 5000 euro care arata de-a dreptul impecabil in poze si in descriere scrie acelasi lucru. E din 2001 si am inteles ca unele din 2000 sunt chiar Euro 4, din 2001 automat sunt E4? Daca ar fi asa m-ar scoate taxa undeva pana in 1000 euro si as fi la fix.

Ioana, tu cum ai luat-o si de unde?

5. TiTina

TiTina 3rd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    daca-i din 2001 nu-i neaparat euro4, iti recomand sa fii antent la acest aspect ca poate costa scump :(

eu mi-am cautat masina fix 1 an (pentru ca aveam ideile foarte clare si fixe cu privire la motorizare si cutie) si am luat-o din romania de la un flacau care nu stia prea bine ce-i cu ea da-i placuse cum arata si oricum am dat pe ea de doua ori cat esti tu dispus sa dai.

nu vreau sa te descurajez, dar in anul de cautari am vazut zeci de TT-uri care mai de care mai jigarite, alergate, cazute.
    necazul e ca prin comparatie cu o masina medie, un TT fie el si obosit fuge bine si lasa impresia ca poate fi reconditionat usor si ieftin... mare greseala... asa ca sfatul meu e: gandeste-te de doua ori inainte de a da banii.
    bafta
    Ioana

6. sanduuk 1st Gear Member

Locație:
    suceava
    Masina:
    audi tt 1800 2000
    ai mare gija,tt automate 1.8t stiu ca abia in 2004 au motoare euro 4.tt meu cu noroc a avut euro 3 si era din decembrie 2000,era model 2001.deci gasesti si tt din 2000,2001 cu euro 2.numai cele care au codul de motor auq,ary si bam sunt euro 3.daca ai nevoie de info te rog apeleaza

7. TiTina

TiTina 3rd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    din cate stiu eu (sper sa nu ma insel) nu exista TT cu motor 1.8 si cutie automata.
    cutia automata s-a pus doar pe varianta 3.2 (la N8) si oricum tipul de cutie n-are legatura cu norma de poluare.

8. sanduuk 1st Gear Member

Locație:
    suceava
    Masina:
    audi tt 1800 2000
    sunt modele de tt automate cu motor 1.8 t de 177,si 187 cp dar sunt mai rare.as fi vrut sa fie o cutie dsg si pe variante de 225 cp sau pe cea de 240 cp.raluka intreba daca tt automat din 2001 e euro 4,si din cate stiu din 2004 tt este euro 4

9. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
  10. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    raluka, iti recomand sa ai rabdare daca iti doresti un TT bun!
    Mai bine mai astepti chiar sa treaca si iarna, 5-6 luni...mai pui niste banuti de-o parte macar 1 mi de euro si in primavara sa iti poti lua un TT mai bun si mai putin alergat!
    n-ai sa regreti asteptarea crede-ma!

bafta

11. baraddur

baraddur 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    vw passat,1.9,2007
    Tapa,nu te axa niciodata spre anglia cu volan pe stanga,intreabate ce cauta acolo?sa fim seriosi! 2 la rand se foloseste Anglia pt un atu bun ca o da pomana ca sotul mia luato dupa divort sasi bata joc de mine/sau ca lucrez in armata si o folosesc odata la an.Suna f plauzibil de multe ori dar ajungi la un avans simbolic prin WESTERN UNION ca EVIDENT el /ea deobicei lucreaza undeva departe si ca sa vina sa tio deie sai platesti un avans sa stie sigur ca nu vine pedegaba acasa.

Suna iara plauzibil vireazati tu tie niste bani in western union cu ridicare la londra si iti zici hmm nare cum sa se atinga de ei , is in contul tau pe numele tau,dar iti cere chitanta de depunere!Acolo se intampla magia un buletin cu numele tau se gaseste in londra la colt de strada si iti scoate banii :-) .

In rest cele cu transport inclus imi par tapa deasemenea pt ca EVIDENT ti se cer banii in avans.

12. sanduuk 1st Gear Member

Locație:
    suceava
    Masina:
    audi tt 1800 2000
    eu am cumparat 2 masini cu volan pe stanga din anglia,un audi tt de225 cp cod bam,plus ca am vazut mai multe pana am optat la acesta.asa ca sunt in anglia masini pe stanga,dar cu teparii e alta poveste.nu inteleg cum unii cred ca ar putea fi adevarat.rar se intampla minuni.iar in anglia cu 7000-7500 p.iei un tt 3.2 cu ceva km la bord da volan dreapta.succes

13. Songoku17

Songoku17 3rd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A 6,2500 TDI-163 hp,2004
    hmmmm,pai draga Raluka ,cum te gandesti ca poti cumpara un TT cu bani cat pentru un Sandero sau Logan :hubbahubba:
    TT-ul meu 1800 cmc,5V TURBO,180 hp;prima inmatriculare Septembrie 2001,Km parcursi 121.000 total; in talon apare Euro 3 !
    In Romania adus si inmatriculat in Mai 2008 ,circulat ~15.000km iar in Germania a circulat cam 105.000km ,a fost achizitionata la 15.000 euro.
    Eu l-am cumparat de la sotia unui prieten in Mai 2010 cu 8.100 Euro si am mai "bagat" inca ~3500 euro,doar cele 2 seturi de jenti/17 (originale reconditionate +AUTEC noi) + 4 gume DUNLOP 225/45/17 de vara si 4 gume noi DUNLOP 225/45/17 M+S de iarna costa ~2.400 euro :undwech:
    Am schimbat urmatoarele (piese originale noi la reprezentanta AUDI din Timisoara) :

-scut motor
    -scut punte spate
    -bujii
    -stergatoare parbriz
    -presuri
    -senzori temperatura
    -baterie
    -dioda bobina inductie electromotor
    -diverse furtune motor
    -directie (bucse;pivoti,capeti de bara,etc)
    -suruburi ornamentale diverse
    -lampi spate numar

Si mai am maruntisuri de facut ,iti dai seama ca nu as vinde-o la 6500 Euro:sign_omg:

Deci succes :p

Apropo ce pret considera "forumistii" ca e real la aceasta masina ?:confused:

14. sanduuk 1st Gear Member

Locație:
    suceava
    Masina:
    audi tt 1800 2000
    bravo,ai mare dreptate.sunt de acord ca sunt vremuri de criza,dar nici preturi in bataie de joc.eu am primit si 5500e pe un tt 225cp din dec2000 cu 132000 km,al 2-lea proprietar si o gramada de lucruri schimbate.si 7000e este putin da asta e piata in tara.din ianuarie se va mari si taxa auto si o sa vedem ce va fi,bafta

15. Songoku17

Songoku17 3rd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A 6,2500 TDI-163 hp,2004
    hmmmm,atunci ma gandesc sa o vand si eu :)
    Sigur in primavara preturile vor creste la cele inmatriculate ;din cauza noilor Taxe de inmatriculare ,vorbim aici de Euro 3 si e si perioada buna de achizitie a unei masini sport ,vine caldura :idea:

16. barladi

barladi Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A7 3.0 Tdi (CDUC)- cca 300 CP
    Nu vreau sa fiu rau, insa cateodata unele cerinte sunt un pic exagerate. Toata lumea ar vrea sa cumpere o masina care sa coste 2-3000 E, sa fie an bun de fabricatie, sa aiba km foarte putini, sa consume 5% si masina sa arate impecabila, ca noua. Nu prea se poate asa. Ori dai putin pe masina insa sunt riscurile mari sa nu fie chiar ceea ce iti doreai, ori strangi bani mai multi si iti iei una care chiar sa fie impecabila (insa acest lucru se plateste), ori te orientezi catre altceva....

Personal ma bufneste rasul cand vad ce preturi au unele masini (nu neaprat din gama VAG). Sunt masini care noi au costat 70-80000 E, si dupa 7-8-9 ani ajunga sa coste 8-10 000 E... Nu mai zic de TT-uri cand vezi preturi de 5-6000 E.....Mai bine o dai la fier vechi decat sa iti iei 5000 E pe un TT

17. mihavanay

mihavanay 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A3 2.0 TFSI quattro 2006 ; A8 3.0 TDI quattro 2006
    de acord cu tine barladi si eu am dat ceva bani pe masina mea si cand ma uit la ce preturi sunt acum pe piata nici nu imi vine sa fac un anunt de vanzare

18. sanduuk 1st Gear Member

Locație:
    suceava
    Masina:
    audi tt 1800 2000
    eu am observat de cand am tt la vanzare,nimeni nu e interesat de starea masinii.doar pretul e important:think:la preturile care sunt acum la tt as putea intra in programul rabla din decembrie.asa poate scot si eu un ban pe masina,apropo cat ajunge un logan nou?cred ca trebuie sa mai pun ceva parale

19. barladi

barladi Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A7 3.0 Tdi (CDUC)- cca 300 CP
    Pai aproape nimeni nu este interesat pentru ca sunt foarte multi "manelisti" pentru care conteaza doar marca. Nu conteaza ca masina respectiva de-abia se mai tine pe roti, sau ca e plina de erori sau ca interiorul arata de parca ar fi scapat 2 pisici in calduri in ea.....conteaza sa dea 5000 de euro pe masina si sa fie vazut intr-un TT....:(

Pe al meu l-am cautat peste un an de zile, si pana nu avea absolut tot ce vroiam eu pe ea, si pana nu am gasit-o impecabila, nu am renuntat. Nu a contat ca am dat cu aproape 3000 E peste cat era cea mai scumpa pe vremea aia...Important era sa fie exact ce mi-am dorit....

Insa din pacate sunt putini care mai gandesc asa...:(

20. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Eu am dat 6000 Euro pe o masina din 1994. :)

Si-acuma plang dupa ea si daca as avea banii astia din nou, tot una de genul ala as lua. :)

Distribuie pagina asta