1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Anvelope (din experienta) bune - rele - Clasamente Anvelope in Teste - ce se potrivesc - cum le aleg

Discuție în 'Jante / Anvelope' creată de micu, 10 Iul 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. BOGBOG

BOGBOG 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6,3.0 TDI quattro,2006
    Multumesc mult.Asa am gasit Nankang NS-2 la 350 Ron/buc,dar are indicele de viteza W in loc de Y si mi e sa nu faca galma la orice gropitza.Ce ziceti de asta?

2. home_rt2

home_rt2 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    A4 Avant 1.9 TDI 2005
    O fi Continental marca germana, insa pe interiorul cauciucurilor ce se aflau pe masina mea luata din Germany scria "Made in Portugal"

3. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    bogbog
    cred ca nu mi-ai inteles postul.
    sfatul meu era sa cumperi anvelopa ce o gasesti la pretul cel mai mic dintre cele 4 enumerate de mine pt ca neexistand aproape nici o diferenta de calitate intre ele, singura diferenta va fi pretul.
    deci cele patru sunt:
    1.bridgestone potenza re050a poleposition
    2.continental sportcontact 3
    3.Michelin pilot sport ps2
    4.good year eagle f1 assymetrical.

get it?

4. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Fabricata inclusiv in Timisoara.
    Nu stiu de ce la ora actuala ne mai cramponam de acest "made in", in conditiile gradului actual de globalizare ... :tocktock::tocktock::tocktock:

Subscriu lui @traian si decebal. Valorile in teste a celor patru sunt aproape identice si avand in vedere ca nu le vei folosi pe circuit unde conteaza si fractiunea de secunda, cumpara-le pe cele mai ieftine.

5. daniel84

daniel84 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A 3,1.9 TDI din 2000 ,ALH
    a 3

se pare ca ai dreptate ;deocamdata ;asteptam sa vedem ce optiune a ales colegul nostru :respekt:

6. radu2006

radu2006 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    audi A6 2005 3,0 TDI quattro---audi tt mk2 2.0 TFSI
    doar o sugestie: MATADOR MP46 Hectorria 2 (ultra high performance)
    eu mi-am luat acum la TT 245/40/R18 si sunt foaaarte multumit. multi o sa imi sara in cap dar...

-din 2007 matador este cumparat de Continental
    -cauciucurile astea sunt varf de gama si sunt made in france
    -au profil asimetric
    -sunt extra load si au indice de viteza ZR Y (adica cat duce masina)
    -sunt relativ ieftine la 550 Ron/buc
    -ai de la mine un review si daca crezi ca aberez verifica si pe www.tyretest.com
    -sunt recomandarea Auto Motor Sport pentru cauciucuri de vara :) la raport calitate pret normal

singura problema e sa poti sa treci peste faptul ca scrie Matador pe ele :) eu nu am avut nici o problema si sunt f multumit...sper ca te-am ajutat

7. radu2006

radu2006 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    audi A6 2005 3,0 TDI quattro---audi tt mk2 2.0 TFSI
    a da si profilul este luat de la continental (am uitat sa scriu asta :) )
    cauciucurile NU sunt run-flat dar eu nu iti recomand pentru romania

8. BOGBOG

BOGBOG 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6,3.0 TDI quattro,2006
    Am inteles,o sa ma uit sa vad ce gasesc mai ieftin si o sa ma uit si dupa Matador MP46 de care zicea Radu2006.Daca e low cost ul lui Continental,n are cum sa fie rau...cred...

9. BOGBOG

BOGBOG 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6,3.0 TDI quattro,2006
    O parere despre Nankang NS-2, 245/40R18 93W? Merita?

10. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    aceste RE 050A se uzeaza f repede. de fapt orice anvelopa UHP se uzeaza la fel.
    pe puntea fata , un RE050A tine aprox 35.000km spre maxim 40.000 dar la 40 de mii sunt distruse.
    asta bineinteles daca tragi de masina. daca nu...

bogbog, ce naiba ti-ai coborat standardele asa tare? indiferent cat de bune or fi aceste anvelope chinezesti, tot cacaturi sunt.
    cumpara-ti niste anvelope ale unui producator de top dar nu cele high end. anvelope bune sunt Michelin Primacy HP, continental conti 2, Bridgestone turanta er30 samd.

Ultima editare: 25 Mai 2009
  11. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    Diferenta J !?

Am o intrebare simpla care este diferenta intre
    6j X 15
    si
    7 J x 16

Et este identic.

Daca am 6j pot sa pun 7j?

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Da,poti;jantele mele pe 16 au 7J.

13. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    1995 RHD A4 B5 1.9TDI (1z) - If it ain`t rubbin` you ain`t dubbin
    In functie de ET poti pune si 9 sau 10J .
    7Jx16 unde 7 e latimea jantei in inch , respectiv 17.7cm .

14. xaby69

xaby69 Gold Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 2.0i
    6J x 15 in traducere inseamna: latimea jantei este de 6" (inch), profilul este de forma " J " (unele jante au profil JJ = "dublu J"), iar 15 este diametrul jantei adica de 15"(inch sau toli,cum se mai spune)!

15. BOGBOG

BOGBOG 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6,3.0 TDI quattro,2006
    Eram curios de o parere de la cineva care le a avut sau le are pt.ca am o vulcanizare pe langa mine si patronu` mi le tot lauda,ca a pus si pe jante de 20 si ca n a venit nimeni inapoi cu vreo problema,ba din contra,cine a pus e f.multumit de ele...Si d aia am intrebat si eu...la cunoscatori:p.Apropos,vreau sa ma mai interesez de Matador MP46 Hectorria 2,a spus un coleg ca e f.multumit de ele si ca Matador ul e luat de Continental din 2007...si au si profilul de Continental:search:

16. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Matador, sunt facute de Continental, dar sunt niste gume de calitatea a 2-a si a 3-a.... Abia cele mai de top anvelope ale lor, se incadreaza in categoria a 2-a, iar pe site-ul oficial, se lauta abia cu calificativul "recomanded" in teste de acum 2 ani pe la Auto Bild. Deci crede-ma, nu se merita sa iei asemenea gume!

Iar lucurul care m-a frapat cel mai atre, este ca de exemplu la dimensiunea 225/45/R17, ma uitam ca sunt la ACELASI PRET (ba chiar mai scumpe cu 1 RON) decat Dunlop SP01, care sunt niste anvelope foarte foarte bune, si muuult peste varful de lance Matador M46 2 in teste... Deci de ce dracu sa iti iei asemenea anvelope cand mai sunt si exagerat de scumpe pe deasupra??? Nu iti recomand sa iti iei anvelope in afara de cele facute de "cei 6" (Dunlop, Michelin, Continental, GoodYear,Pirelli,Bridgestone). Mai sunt bune anvelopele de top pentru vara si de la Toyo si mai ales Yokohama. ATAT!

17. BOGBOG

BOGBOG 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6,3.0 TDI quattro,2006
    Mersi frumos pt.sfat.Le a laudat Radu2006 care le a pus pe un TT si cica e f.multumit de ele.Si am inteles ca a dat 1/buc pe 18,500 sau 550 ron. Dar ce parere ai de Vredestein Ultrac Sessanta??

18. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Vredestein Sessanata , desi in teste nu au impresionat, sunt niste anvelope foarte bune, si tot de top! In plus de asta, arata fenomenal pe masina!
    Cat despre Matador, la fel si pentru orice alta guma...depinde in general si de puterea masinii si mai ales de stilul tau de condus. Cel putin, mie imi trebuie niste anvelope de top nu ca un moft, ci necesitate, mai ales si din cauza stilului de condus sportiv...si cred ca si la TT e cam la fel... Oricum, vezi ca Vredestein Sessanta, au niste preturi fenomenale pe cauciucuridirect.ro !!! Sunt mai ieftine si decat Matador :p la unele dimensiuni ! Acest site este cel mai bun loc de unde iti poti lua anvelope, iar preturile sunt date de cerere, nu de costul de productie al anvelopei! Incarca Sessanta daca vrei un raport calitate/pret perfect! (cred ca mai bun decat Dunlop 01)

19. Gradoe

Gradoe 1st Gear Member

Locație:
    Drobeta Turnu Severin
    Masina:
    Audi A4 (B5), 1.8 V5 ADR, 1995
    Salut eu am cumparat masina din Germania si am luat-o cu jante de 18" am cauciucuri 245/40 R18 puse de neamt am avut TUV si am trecut cu ele prin RAR fara nici o problema si mai am posibilitatea de a pune 225/40 R18 sau 235/40 R18.Jantele ii schimba aspectul, dar ca orice lucru frumos costa in plus(pivoti,capete de bara,planetare)

Ultima editare: 27 Mai 2009
  20. SERGIU101

SERGIU101 1st Gear Member

Locație:
    suceava
    Masina:
    audi a4 B5,1.8T Sline 2000
    tipuri de pneuri

care e diferenta dintre 91w sau 91v , 91T, poate sa-mi raspunda cineva Multumesc.:respekt:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta