1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Anvelope (din experienta) bune - rele - Clasamente Anvelope in Teste - ce se potrivesc - cum le aleg

Discuție în 'Jante / Anvelope' creată de micu, 10 Iul 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. meghitz

meghitz 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    VW Passat Variant 2.0TDI 170cp DSG 2008 + AUDI A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
    @Tilu: Un review destul de util si la obiect.
    Ca si completare, GY F1 Asymmetric sunt niste anvelope super sportive, destul de rigide si care se comporta ff bine vara pe temperaturi mai ridicate, atunci cand se incalzesc mai tare. De aceea poate tu nu ai simtit o aderenta f buna pe umed!!
    Acest gen de anvelope se adreseaza masinilor si implicit persoanelor care au "inclinatii" sportive. In alte situatii ele se pot comporta asemanator cu niste anvelope de clasa medie...

2. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Multumesc...stiind de la cine vine, apreciez cum se cuvine!
    Fara a avea pretentii de cunoscator, am vrut sa testez produsul achizitionat(constient fiind ca temperaturile exterioare pot falsifica oarecum primele impresii, deci nota bene ca la temperaturile potrivite va fi chiar mai bine) pentru a-mi linisti piticii si a justifica banii investiti.
    Masina va fi condusa 95% din timp/km de o persoana fara valente sportive, insa pentru diferenta de procente(si nu numai) am vrut sa fiu sigur ca este incaltata cu ce trebuie.:)(mai ales ca diferenta de pret fata de o anvelopa medie nu este semnificativa).

Si daca tot am prins curaj, o sa spun si despre Pirelli Cinturato P7 Ecoimpact245/40/18 93Y.
    Aderenta buna pe uscat, pe ploaie la plecari de pe loc(usor sportive) cam pierd aderenta, tinde sa acvaplaneze relativ repede. In ciuda reputatiei marcii, confortul si zgomotul la rulare sunt foarte bune. Am un fix cu zgomotul... de la OptiGrip:)
    Daca ar fi sa fac o comparatie(oarecum fortata, dat fiind ca echipeaza doua masini diferite si au dimensiuni de asemenea diferite), as spune ca GY este cu o clasa peste Pirelli.

3. danny_dny

danny_dny 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B6 Avant 1.9 TDi AVF 2004 + A4 b8.5 2.0 Tdi cglc -pcg 2013 s-line
    Eu sunt multumit de Pirelli Cinturato P7 Ecoimpact 205/55/16! Dar intradevar pe ud, la plecari usor sportive cam...dar doar cam...pierd aderenta!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta