1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi 100 2.2 turbo sport exluciv

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de badboy4life, 6 Mai 2008.

1. badboy4life 1st Gear Member

Locație:
    Portsmouth
    Masina:
    Audi 100 turbo sport exclusiv
    salutare oameni buni, am si eu de 2 ani o jucarie de 210CP (asta dupa marirea presiunii din admisie). Multumit deplin are 320700km dar mananca multe masinute noi...he he stiti voi. Veche din luna 12 1990 dar buna nene, full, climatronic, abs, asr, comp. bord, 4 geamuri el, oglinzi el, perdelute din fabrica, spalare faruri, genti din fabrica de al iar rezerva e pereche, misto. Parerea mea cele mai tapene masini, au tabla zincata sau galvanizata. Apropo am 3 unul din 1984 de 2.0 D si inca unul de 2309 cmc din 1990 full.

Huni Miko apreciază asta.
  2. clorin

clorin 2nd Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    VW passat variant Comfortline 2.0 TDI 2007
    :)

bine ai venit ... arata super intretinuta masina ...

3. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    :sign_welcome::sign_welcome::sign_welcome:
    sa iti stapanesti sanatos masinile si la cati mai multi km fara incidente
    sa auzim numai de bine:icon_thumright:

4. A3quattro1.8t

A3quattro1.8t 1st Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    A3 1.8 T Quattro /A4 2.0 TDI 143 CP
    Salut imi place masina.:sign_welcome:
    De unde esti din AB?

5. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    :sign_welcome:
    Arata foarte bine si sunt convins ca asa si merge la fel, iti doresc si mai multi km fara evenimente.:icon_thumright:
    Pune si niste poze cu interiorul. :sign_pics:

6. dorutzu

dorutzu Silver Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    1.6 + 2.0
    De mult asteptam sa vad o masina ca asta.
    Iti urez multi km cu ea si asteptam poze cu interiorul si eventual cu motorul ala de exceptie sa-i vedem turbina care care-i da nerv...:)

7. badboy4life 1st Gear Member

Locație:
    Portsmouth
    Masina:
    la masina a trebuit sa lucrezi putin ca sa arate asa si normal ca am grija de ea, avand in vedere ca fac cu ea intre 100-200 km zilnic, trebuie sa am grija de ea sa fa aiba si ea de mine. Restul de poze urmeaza in weekend, multumesc de aprecieri, btw sunt chiar din AB cartie ampoi 3

8. ManiAcuV6 Banned

Locație:
    Iași sau Botoșani
    Masina:
    Audi A4 B6 2001 AWX
    Bine ai venit pe forum insa eu nu prea cred ca ai ASR :think: Asa e ?

9. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    rachetuta

Ce rachetuta ai ;)
    Sa ai grija de ea ca e o bijuterie. Ce draguta e cu emblema de RS4 :p ii sta foarte bine,pana la urma e strabunicul lui
    Cat mai multi km si te asteptam cu :sign_pics: mai recente si mai multe :icon_thumright:

10. badboy4life 1st Gear Member

Locație:
    Portsmouth
    Masina:
    Nu crezi ai? Bine vine poza imediat. Am ASR pt ca e primul model de Audi cu ASR la sfarsitul anului 1990. Si functioneaza !

11. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Pai asa mai invata si lumea despre istoria modelelor Audi. Hai cu poza :icon_thumright:

12. badboy4life 1st Gear Member

Locație:
    Portsmouth
    Masina:
    Poza din spate si cu demo ca are ASR si dupa cum am spus e si functional iar iarna acolo unde am facut pozele am o cabana si e de fff mare ajutor. Pot urca exact ca la carte cu ea.

13. badboy4life 1st Gear Member

Locație:
    Portsmouth
    Masina:
    Dovada mai clara si daca tot nu credeti o sa mia incerc cu ceva mai clar da rnu acum ca nu am timp.

14. badboy4life 1st Gear Member

Locație:
    Portsmouth
    Masina:
    Apropo are si incalzire in scaune de alea nu am mai zis.....

15. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    bravos... asa da masinuta... cunosc ;) ... sa o stapanesti sanatos :icon_thumright:

16. dorutzu

dorutzu Silver Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    1.6 + 2.0
    Extraordinara tehnologie. Astia de la AUDI s-au intrecut pe ei in perioada aia. Nu multi mai faceau masini in adevaratul sens al cuvantului la vremea respectiva.

17. marian c4

marian c4 2nd Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a6.quattro 2.6
    super car.:sign_welcome:felicitari pt masina.ai grija de ea si de tine

18. badboy4life 1st Gear Member

Locație:
    Portsmouth
    Masina:
    Multumesc de aprecieri, acum sa va zic cate ceva despre ce am mai mesterit la ea. Am schimbat totul ce tine de alimentare si aprindere(pompa benzina, injectoare,fise, buji Bosh F5DP0R-platinum, filtru aer KN, si altele). Filtru de benzina il schimb la 10 000km ca asa zice fabricantul.
    Are vitezometrul pana la 280km/h (pentru cei suparati pana la 210 te duce instant iar eu personal vit. max 245km/h). Am fost in martie in Praga cu ea si dus am scos un consum de 6.2% Ceva incredibil. Era sa fac atac de inima cand am alimentat iar plinul si am facut calculul. Intors am venit la 160 si a luat 8-9%. Media e undeva la 10 cu oras si nu mint, e incredibil. Cel mai mult cu forja ia 13%.

Nu o laud dar asta e am ramas inpresionat de tanucl lui tata Audi 100 2.0 D din 1984 si de atunci am vrut doar Audi 100.

Ar mai avea in dotari trapa, si ceasurile suplimentare din bord care sunt la temp ulei, presiune ulei si incarcarea. Urmeaza si alte poze. Sorry daca m-am intins prea mult....

19. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    e fenomenala masina, dar la capitolul consum cred ca te-ai laudat si tu putin ;)... nu uita ca mai suntem cativa pe aici care au avut asa masina cu asa motorizare :p

20. badboy4life 1st Gear Member

Locație:
    Portsmouth
    Masina:
    Pun actele masini la bataie pe proba, va provoc, de la plin la plin si ne uitam si pe comp de bord care bate la fix cu realul(ceea ce mi se pare super pt varsta ei) ! ! ! am mai spus si o mai spun nu ma laud. Cand am luat-o ma asteptat la un consum de 15% iar in exterior de 10%. Cand am fost in pompa si am vazut cum sta treaba am zis "gata o iau". Apropo am luat-o din Calarasi, am batut drum lung din Ab pana in CL dupa ea. Autostrada soarelui a fost drumul de proba!

Distribuie pagina asta