1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi a3 2.0 Sportback TDI 2007 BMM, 140 cp.

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de Draghi, 28 Iul 2017.

Taguri:
  1. Draghi

Draghi 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi a3 2007
    Salut , Sunt nou aici si vreau sa vă prezint maşina mea, un Audi a3 din 2007 cu motor BMM sportback 140 cp ,
    Am aduso din Germania in luna iunie 2017, avea 188.000 km acum are aproape 191.000 km, ca dotari are : Comenzi pe volan, incalzire in scaune, dublu climatronic , oglinzi electrice si incalzite, Sirocou , proiectoare ...etc.
    Jantele sunt pe 16 si urate:3sadwalk: , pe viitor am sa le schimb pe 17..:arco:

Am in plan cateva upgradeuri pe care le voi mentiona pe masura ce le fac.:)

Ultima editare: 28 Iul 2017
    mirceacml, Cosmin ZKG, HrT și încă o persoană apreciază asta.
  2. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
    Bun venit in club ! :arco:
    Cu siguranță nu va rămâne în starea inițială, atât timp cât o să stai pe forum !
    Caută modelul S-line de jante 17" sau ar mai fi modele frumoase de pe generația 2009-2012 !
    Spor !

3. Draghi

Draghi 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi a3 2007
    @Cosmin ZKG Mulțumesc si nu, nu va ramane in aceasi stare pe viitor si da am sa stau pe forum !
    Pentru jante am sa ma orientez si la cele mentionate de tine.:o:

4. Cosmin ZKG

Locație:
    Roman
    Masina:
    Dacă vrei să vezi cum arată, arunca un ochi pe topicul meu in varianta inițială ! Sau pe cel al colegului @radu20 acolo are niște jante frumoase pe 17 atât cele de vara cât și cele de iarnă !

5. Draghi

Draghi 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi a3 2007
    @Cosmin ZKG Da, m-am uitat sunt super faine , acum rămâne de văzut in viitorul apropiat cu ce jante o încalț . :)
    Mulțumesc pentru sugestii ! :arco:

Cosmin ZKG apreciază asta.
  6. Cosmin ZKG

Locație:
    Roman
    Masina:
    Ultimele vizionate de tine sunt modelul de pe S3 pe 18, cele avute inital pe masina au fost cele S-line pe 17.
    60.jpg 47.jpg

Draghi apreciază asta.
  7. mirceacml

mirceacml Audi Expert

Locație:
    Ploieşti / Caransebeș
    Masina:
    A3 8P, 2007, 2.0 TDI BMM, 232 cp MBR Remaps
    Frumoasa masina, deja avem familie aici cu masini gemene :arco:. Cam aceleași dotări le-am avut si eu fără comenzi pe volan, in schimb unul cu 3 spite. Navigația aia asa ce bătăi de cap mi-a dat cu CD-urile, citea ce vroia si cand avea chef. Cu rns-e este altceva, deși o sa caut sa il schimb si pe asta cu modelul mai nou. Jante si eu caut sa le schimb pe ale mele de pe 17 cu unele pe 18 dar probabil next year. Tu ar trebui să le păstrezi pentru iarna pe cele pe 16 ca nu sunt asa urâte ;).

8. Draghi

Draghi 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi a3 2007
    @Cosmin ZKG frumoase jante , le-am observat si in postariile tale. :hubbahubba:

@mirceacml Mulțumesc , tot mai multe A3-uri gemene pe aici, sincer navigatia nu prea am folosito, in schimb "CD/mp3" am folosit pentru scurt timp si nu prea functioneaza cum trebuie, cum ai zis si tu accepta doar cand are chef si mai rau câteodată functioneaza cu intreruperi, Am AUX asa ascult muzică e mai sigur, poate pe viitor voi schimba cu un RNS-e.:happy:
    Jantele actuale o sa le pastrez pentru iarnă .:o:

mirceacml apreciază asta.
  9. Draghi

Draghi 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi a3 2007
    Am mai adăugat lămpi la numărul de înmatriculare , leduri poziție şi folie neagra pe geamuriile laterale spate plus lunetă .:sly:
    Jantele mai au de asteptat puțin. :whistle2:
    Ataşez nişte poze mai jos !:salute:

mirceacml apreciază asta.

Distribuie pagina asta