1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A3 8P - S3 Packet

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de underc0ver, 18 Dec 2016.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Adrian_Redmann

Adrian_Redmann 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 Coupe, 2.0 BKD, 2004, 200+CP, 439NM
    Arata foarte bine jantele, sunt ca noi. Unde le-ai reconditionat pana la urma? Este foarte buna lista lui Cosmin, recomand niste distantiere de 10-15 mm minim.

underc0ver apreciază asta.
  2. underc0ver

underc0ver 3rd Gear Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A3 8P - 2004 - 2.0 TDI ( BKD ) 140 CP
    Jantele chiar arată ca noi, le-am reconditionat la un atelier pe Calea Vitan. Sunt foarte încântat de ele, vopseaua e întinsa bine și au foarte putine defecte de vopsire.
    Voi alege distanțiere de 20 mm pe spate și 10 mm pe fata. Oricum, astea vor veni la anul.
    Pentru anul asta mai am in agenda doar pragurile și volanul.
    Încă nu am făcut un calcul pe hârtie al investiției dar va veni momentul când o sa pun totul cap la cap și voi vedea, sper sa nu fie un șoc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adrian_Redmann apreciază asta.
  3. underc0ver

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Dupa aproximativ 6000 de km parcursi pregatim schimburile de consumabile.Miercuri voi ajunge la atelier pentru intretinerea periodica.
    De aceasta data am ales sa folosesc ulei si filtre originale pentru ca diferenta de pret intre OEM si AM nu mi se pare de luat in seama. Probabil de acum inainte voi folosi doar consumabile de origine.
    Aveti cumva feedback-uri pentru uleiul Audi Longlife III 5W30? Ati folosit, ce parere aveti ?
    Am achizitionat un set de bujii pentru ca la un test pe VCDS am observat ca bujia de pe cilindrul 4 este defecta.
    Am optat sa le schimb pe toate dat fiind faptul ca acestea se afla sub capacul chiuloasei si am considerat ca nu este un loc usor accesibil incat sa imi permita inlocuirea lor cu usurinta ca la alte masini. Am putine emotii pentru ca am inteles ca acestea se desfac foarte greu si exista riscul sa se rupa in chiuloasa.
    In acelasi timp voi schimba si termostatul pentru ca am impresia ca a ramas blocat motorul ajungand la temperatura optima foarte greu (aproximativ 25-30 de minute).
    Am in plan sa curat EGR si clapeta de acceleratie pentru sper ca in cazul asta sa scap de trepidatiile minore pe care motorul le are la relanti.
    Am reconditionat si electromotorul original al masinii pe care l-am inlocuit la un moment dat pentru ca trebuia schimbat bendixul si periile, punand in schimb unul de Skoda Octavia 2 care a inceput si asta sa dea semne de oboseala si trebuie schimbat din nou.
    Ma rog, la momentul respectiv mi s-a parut mult mai comod sa cumpar altul SH in stare buna dar se pare ca nu a fost o decizie inspirata. Sper ca de data asta sa nu mai am probleme si cu cel reconditionat.
    Ce parere aveti de aditivii pentru combustibil ? Tot citesc review-uri pro-contra si nu stiu daca ar fi ok sa folosesc si eu. Aduc vreun beneficiu in functionarea motorului sau sunt doar apa de ploaie.
    In alta ordine de idei dupa multe batai de cap si dupa un re-search minutios pe forum am reusit sa scap de cresterea turatiei la relanti dezactivand functia "load-management", acum motorul merge foarte linistit si mi se pare ca a scazut si consumul.

28383757_1875405545826732_1953094316_n.jpg 803376.JPG

4. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Atat pentru ulei cat si pentru aditiv, ai topicuri separate.
    Te sfatuiesc sa le citesti, o sa afli multe lucruri utile.

Kspic apreciază asta.
  5. Fallen

Fallen Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 8V 2015 / 1.6 TDI CRKB 133HP @ 270nm PowerTech Stage1
    Salut, bujiile ti-au dat eroare pe tester sau le-ai verificat tu separat?
    Daca da, te rog sa-mi spui si mie unde le verifici (ce numar la engine block). Multumesc.

6. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Bujiile le verifici “manual”.

7. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    1. Foarte bine ca folosesti consumabile originale. Asa am folosit si eu in B7. Sunt destul de sensibile oricum, daca le mai dam si consumabile proaste nu ajungem nicaieri. Am folosit eu LongLife 3 Audi pentru toate schimburile, mai putin unul. Se simtea bine masina cu el, insa motorul meu il consuma la fel cum consuma si celalalt tip de ulei folosit, Eneos 504/507.00.
    2. Mare grija la schimbarea bujiilor, de preferat sa o faca un mecanic priceput.
    3. 25-30 minute este un timp rezonabil pentru a ajunge apa la 90 grade pt un diesel avand in vedere ce temperaturi sunt acum afara. Eu as mai astepta 2-3 saptamani pana se mai incalzeste afara si apoi vezi.
    4. Aditivi nu. Placebo si atat, cel putin din experienta mea.

underc0ver apreciază asta.
  8. underc0ver

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Salut tuturor,
    Dupa o lunga lipsa din peisaj revin cu ceva hot care sper sa va placa. Nu am parasit niciodata VAG dar din pacate nu am mai postat.

IMG-4354.jpg IMG-4355.JPG IMG-3754.jpg IMG-4384.jpg IMG-3757.jpg IMG-3755.jpg IMG-3756.jpg

9. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Salut,
    Frumos exemplar dar aici pe acest forum discutam doar si exclusiv despre marca Audi.
    Exista alte forumuri pentru noua achizitie unde abia te asteapta userii de acolo cu detalii mai multe. Topicul acesta se inchide. Bafta.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta