Audi A3 Ambition Sportback, 2.0 TDI 140hp, 2006

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de Fallen, 16 Iul 2015.

1. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Acum ai lumina ca in casa! :)
    A iesit un lucru profesional, bravo! :applaus:

Fallen apreciază asta.
  2. Fallen

Fallen Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 8V 2015 / 1.6 TDI CRKB 133HP @ 270nm PowerTech Stage1
    Mersi frumos! :).

3. AndreyPH

AndreyPH Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    VW Arteon, 2021, 2.0 TSI, 364cp, Stage 1
    Iar faci modificari pe sustache si nu spui nimic. :((( Pai nu voiam si eu sa fac la fel ? :(

4. dhan67

dhan67 Silver Member

Locație:
    LOGROÑO,LA RIOJA,ESPAÑA
    Masina:
    Audi A6/C7 Avant, 2.0 tdi 177 cp,multitronic, an fab. 2014,luna octombrie
    Schimba si becul acela galbejit cu unul led.Arata tare urit lumina aceea galbuie linga albul ledurilor.

5. AndreyPH

AndreyPH Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Se gaseste greu un bec led pentru portbagaj, care sa fie canbus...

6. Fallen

Fallen Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Daca puteam sa schimb becul respectiv cu unu led, nu cred ca mai faceam miscarea asta cu benzile, insa am incercat 3 leduri diferite cu canbus, si nici unul nu a mers. Nu inteleg de ce.
    Dar crede-ma, ca doar in poze arata urat. Live, nu vezi nici becul, nici benzile. Vezi doar lumina alba in portbagaj :).

Pai sefule, cand am zis pe pagina anterioara ca vreau sa fac, mi-ai dat peste nas ca nu avem unde sa lipim si te-am crezut, dar am zis sa incerc totusi singur :))))

Una peste alta, am facut si schimburile de ulei motor, ulei transmisie, filtru ulei si filtru combustibil.
    Uleiul de la transmisie era negru, si colegul Marian folosea pentru a 2-a oara cheia pt busonul de la transmisie. Cica lumea nu prea vine sa schimbe uleiul respectiv.

Dupa niste verificari mai intense, trebuie sa mai schimb:
    - aparatori discuri fata care sunt la fel de ruginite cum erau cele de pe spate
    - discuri fata, ca au inceput sa se stranga spre interior
    - flansa amortizor stanga dreapta. E posibil ca rulmentii din interior sa fie sparti, si de acolo sa fie volanul greoi si sunetul la rotit volanul.

In rest, masina e in perfecta stare :arco:

AndreyPH apreciază asta.
  7. dhan67

dhan67 Silver Member

Locație:
    LOGROÑO,LA RIOJA,ESPAÑA
    Masina:
    Audi A6/C7 Avant, 2.0 tdi 177 cp,multitronic, an fab. 2014,luna octombrie
    Fallen, benzile nu arata rau, chiar arata fb, si eu am pus doua exact in pozitiile unde le-ai pus tu, cu diferenta ca eu am un A6 c5 Avant.Si da, dau a lumina foarte buna.
    Nu stiu cum nu ai gasit led compatibil sa mearga pentru ca eu am leduri in absolut tot interiorul, inclusiv in portiere.
    Este posibil totusi ca la modelul tau sa ai nevoie in plus de niste rezistente atasate ca sa mearga ledurile.
    Mai incearca, sigur o sa gasesti o solutie pina la urma.

8. radu20

radu20 Silver Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A6 ;2.0 TDI,2009(CAG) 136CP, Multitronic + Audi A3 8P, 2.0 TDI,2007(BMM) 140CP,DSG
    Confirm și eu. Ai nevoie de o rezistență pe led și va merge cu siguranță. Așa am făcut și eu și la mine funcționează perfect.

9. Fallen

Fallen Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Am banuit ca trebuie sa atasez o rezistenta, dar mi s-a parut mai simplu sa ii trag benzile.
    Poate candva o sa bag led si acolo ca sa uniformizez tot.

Leduri am pus si eu in portiere, plafon, picioare, glove box, si au mers peste tot. Numai portbagajul mi-a dat batai de cap.

10. Fallen

Fallen Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    O mica tura pana la Cheia si inapoi.

Consum 4.6 dus, 4.9 intors, combinat autostrada cu dn + dj.
    Asta e cel mai mic consum scos pana acum la drum lung :)).

Dobritan sorin apreciază asta.
  11. mirceacml

mirceacml Audi Expert

Locație:
    Ploieşti / Caransebeș
    Masina:
    A3 8P, 2007, 2.0 TDI BMM, 232 cp MBR Remaps
    Ai trecut pe la mine la poarta inseamna. Am avut masina la poarta toata ziua. ;)

Fallen apreciază asta.
  12. Fallen

Fallen Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Un mic update.
    Astazi mi-au venit LED-urile pentru marchariere.

Arata foarte bine si par rezistente. Au CAN-BUS, deci erori 0, si sunt foarte puternice.
    Timp de montare, nici un minut. Sunt super usor de schimbat becurile de pe haios, fara sa demontezi nimic. Trebuie doar o surubelnita minus de desfacut un capacel, dupa care soclul cu becuri sta intr-un clips.

Acum vad si eu ceva mai bine cand parchez noaptea, ca inainte nu vedeam mai nimic :).

Link produs: http://www.aliexpress.com/item/2x-X...T15-360-5050SMD-921-912-W16W/32323320242.html
    Pret: 13lei

Dobritan sorin, AndreyPH, Chriss_Deejay și alți 3 apreciază asta.
  13. Fallen

Fallen Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Am mai facut astazi cateva investitii :)
    Am schimbat:

- Radiator de racire Nissens
    - Rulment sarcina Lemforder stanga-dreapta
    - Aparatori discuri față

Avand in vedere ca s-a accentuat pierderea lichidului de racire, am descis sa schimb radiatorul.
    N-am mers pe OE, dar nici pe cea mai ieftina chinezarie, asa ca am luat ceva de la mijloc, si sper sa fie o alegere inteleapta.
    Fostul radiator avea ceva gaurele in el, si scuipa antigel fara incetare :).

Rulmentii de sarcina (flansele amortizor), trebuiau schimbati de cand am cumparat masina, insa am tot amanat.
    Se manifestau ca un sunet tic tac cand invarteam la volan, si mergea si putin mai greu in ultimul timp cand invarteam.

Aparatorile pentru discuri le-am schimbat acu cateva luni pe spate, iar acum, daca tot era timpul de dat rotile jos pentru scoaterea amortizoarelor, am decis sa le schimb si pe ele.

Odata cu asta am observat ca o sa fie nevoie sa imi schimb discurile fata, ca au inceput sa se manance pe interior, si nu prea arata bine.

Kspic, Dobritan sorin, mirceacml și alți 2 apreciază asta.
  14. Kspic

Kspic Platinum Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A3 1.4 TFSI
    Lasa ca e bine.
    Daca incepe sa iti faca mai rau micul zgomot de la groapa aia stii ce ai de facut acum :)))
    Sper ca tu sa ai noroc, eu cred ca am ciufulit si rulmentul de pe spate dreapta ..... nu doar cel de pe fata dreapta.

Dragute ledurile de pe spate. Ar fi mers o idee mai bine ceva cu o tenta de alb neutru.
    Legat de senzorii de pe spate.... mda cam la limita. Dar la mine cu senzori de fabrica cand piuie fara oprire mai sunt lejer 20 cm. Ai muncit ceva la ea :))

Fallen apreciază asta.
  15. Fallen

Fallen Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Poate când stau mai bine cu banii, o sa schimb toată articulația, bucși, bielete, rulmenți, macar sa știu ca e totul nou :). Ledurile de pe spate par mai ok în realitate decât în poze :).
    Senzorii sunt super ok. Ma stresează ca la fiecare reverse fac un piu mic, și o tot bag cand parchez la bloc :)). Când am mai mult timp liber și nu am ce sa fac, trebuie sa dau iar bara jos și sa mut banda mai sus, pt ca acum e îndreptata spre jos și îmi piuie când ma apropii de bordura :)))

Legat de antigel, ieri când sa plec, era iar vasul de expansiune gol :), dar totuși nu era balta sub ea. Am sunat repede mecanicul, si mi-a zis ca e normal, pt ca se face aerisirea. Azi când am plecat cu ea, era unde l-am lăsat.

Ce ți-e și cu mașinile astea. Urmează jante pe 16 + cauciucuri de iarna.

16. Kspic

Kspic Platinum Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A3 1.4 TFSI
    Spre ce gume de iarna te orientezi ?

Fallen apreciază asta.
  17. Fallen

Fallen Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Inca nu m-am decis. Stiu doar ca o sa-mi iau niste cauciucuri mai bune decat astea de vara, pentru ca iarna merg nonstop cu ea la munca.
    Aproape toata primavara si vara merg cu bicicleta :D.

Stiu ca WR D3 de la Nokian erau foarte recomandate intr-un timp, dar nu s-a mai vorbit nimic de ele. Nu stiu inca ce sa iau.
    Probabil astept sa ma vad intai cu banii, si vad ce optiuni am :D.

18. Kspic

Kspic Platinum Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A3 1.4 TFSI
    Au fost bune WR D3 dar au scos si WR D4. Eu cu WRD4 am facut deja o iarna si sunt excelente gumele. Asta daca tot te intereseaza Nokian. Iarna in Brasov sau prin zona Brasovului cand inca nu baga lamele :)) Fun time dar in care pot sa controlez masina in sensul ca atata timp cat sub ele am zapada treaba e buna.

Fallen apreciază asta.
  19. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Nokian sunt foarte bune pe zapada. Eu folosesc WR D3 si iarna trecuta m-au surprins placut. Problema lor e insa pe asfalt( tot iarna bineinteles), unde nu prea sunt multumit de comportamentul lor, mai ales in viraje, unde se simte lipsa ranforsarii si a bordurei laterale.
    Daca nu esti neaparat fan al virajelor luate cu viteza sunt o afacere buna

Fallen apreciază asta.
  20. AndreyPH

AndreyPH Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Pfoai, si am avut la vanzare niste BFGoodrich'uri, parfum erau ... taiau zapada si gheata de parca aveai fierastrau, nu anvelopa. :)) :D

Distribuie pagina asta