hai sa-mi prezint si eu masinutza!audi a3 sportback 2.0tdi 140cp an2005...o masina de care in mare parte sunt multumit!
maine sper sa fac mai multe poze si cu interioru....am niste poze arhivate si nu se deschid...dar fac maine niste poze ca sa o vedeti mai bn
bine ai venit... masinuta e super... de ce "in mare parte" esti multumit de ea? In cealalta parte de ce nu? Care sunt defectele? Si a mea are o gramada de defecte, dar le trec cu vederea, deoarece senzatiile sunt mai mari.
pay...am o mica-mare prob cu ea...vezi ca am postat la "modele audi" "a3" "cooland"...fac cinste:P dak m-ai ajuta ...
Salutare Salutare Alex. In sfarsit ti-ai facut si tu poze cu masinuta ta. Lasa ca toate se rezolva nu trebuie sa fi suparat din cauza la ce ai tu acum cu masina. Se poate si mai rau de atat. Este in mare ca a mea doar ca eu am kit exterior si interior s-line,''foste suspensii sport'',piele,navigatie, xenon si sunt super multumit de ea nu am intampinat probleme majore in 140.000 de km cati are acum la ora actuala Bine ai venit pe forum
am revenit cu poze...vreau sa stiu si eu pareri de la cei ce au masina ca a mea cu modificari la motor!se simte diferenta?se merita investitia?mc
Foarte frumoasa masinuta. Si eu am jantele la fel Doar ca mai am niste ATP-uri care le tin de bune Sunt facute recent pozele?
Nici nu sti cat de mult se simte puterea in plus la masina. Iar mai ales in depasiri cand ciupesti putin acceleratia si fuge de numa numa. Daca ai drum prin brasov sau ai de gand sa treci pe la o intalnire a clubului am sa ti-o dau sa te dai cu ea si sa spui singur daca merita sau nu Asta e cea mai buna varianta dupa parerea mea
in mare parte sunt multumit de ea..are un design interior-exterior super!jantele sunt pe 17',clima comenzi vocale(sunt in limba germana si nu inteleg)incalzire in scaune etc etc...si c se mai vede in poze...imi pare rau ca nu este varianta de 170cp...masina am cumparat-o din germania la 45000km!
Pai intra in computerul de bord si seteaza limba engleza. iti trebuie doar un traducator bun si cam atat. E foarte important pentru ca in caz de avarie sa sti ce este de facut. Eu azi cand veneam acasa mi-a aparut ca trebuie sa inlocuiesc filtrul de particule. L-am rezolvat imediat
Sunt facute recent pozele?[/QUOTE] nu..pozele sunt facute in vara...la momentul actual am folii pe spate(am avut si pe fatza dar in ct sau pus politistii pe spagi pt folie si m-am decis sa le dau jos)
am setat limba engleza...pe bord in apare in engleza dar are comenzile vocale care sunt in limba germana!probabil ca tre sa merg la reprezentanta sa imi schimbe ei...cat a costat filtru ala de particule?cva prob cu turbina de la modificarea motorului?stiu pe cineva cu un vw jetta cu motor de 1.9tdi care are prob cu turbo...face un zgomot ciudat!
Problema cu filtrul am rezolvat-o cu testerul. Se poate da o autocuratare si e ca si rezolvata problema. Daca am avea si noi autostrazi sa tinem turatia la 3.000 rpm constant nu am mai avea probleme de genul. Cu turbina nu am absolut nici o problema. Singura problema e ca ambreajul imi cam face figuri patineaza uneori in treptele mici de viteza si asta doar din cauza mea ca nu am avut grija. Dezvolta putere destul de mare si in treptele mici te lipeste de scaun.